Star Wars: Episode IX - Un personaj legendar al seriei revine în acţiune

de Cristina Grigore în 12 Iul 2018
O partitură ce implică scene complexe de luptă i-a fost rezervată și actriței Keri Russelll

Realizatorii următorului Star Wars au pus capăt zvonurilor legate de personajul pe care fanii se așteptau să îl vadă în Episode IX. Potrivit TheHollywoodReporter.com, filmul, ce va încheia trilogia începută cu lansarea lui The Force Awakens, îl va readuce în acțiune pe Lando Calrissian (Billy Dee Williams).

Pentru Williams, acum în vârstă de 81 de ani, rolul lui Calrissian a fost cel care i-a definit cariera. Un alt rol de calibru a fost cel al lui Harvey Dent din Batman (1989). El nu a mai avut însă parte de transformarea lui Dent în villain-ul obsedat de cifra doi, de șansă și de soartă. În Batman Returns, Two-Face a fost interpretat de Tommy Lee Jones.

Săptămâna trecută, actrița Keri Russell a intrat în negocieri pentru o partitură în Episode IX (pentru un rol ce va implica scene complexe de luptă). În distribuție revin Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac și Adam Driver. Producția lui Star Wars: Episode IX va începe spre finalul lunii iulie, iar lansarea va avea loc pe 20 decembrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode IX, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Billy Dee Williams, batman, Batman Returns, Keri Russell, Adam Driver, Oscar Isaac, Daisy Ridley, John Boyega

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 12 iulie 2018 10:32
Batman Forever, nu Batman Returns
Costirik pe 15 iulie 2018 00:18
Abia ce terminase articolul cu Robocop Returns si i a ramas in cap cuvantul..
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 11:29
Ma bucur nespus de mult sa aud ca se lucreaza intens la realizarea unor noi filme din seria "Star Wars". La anu' si la mai multe...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells