Și-a luat din nou capa din cui! Ben Affleck susține că în The Flash vom vedea cel mai bun Batman al său

de Gloria Sauciuc în 17 Mar 2023
„Justice League mi-a lăsat un gust monstruos”

Ben Affleck era cât pe ce să își pună în cui capa de supererou, asta până ce The Flash i-a dat o ocazie să revină pe marele ecran. Actorul câștigător de Oscar relatează într-un articol publicat de The Hollywood Reporter că noul film cu Ezra Miller în rolul titular i-a permis să fie versiunea sa optimă de Batman.

„Da, în final m-am prins cum trebuie să îl joc pe Batman, și am reușit asta în The Flash”, relatează Affleck. „Pentru cinci minute sunt acolo, și e grozav. O mare parte din asta ține numai și numai de ton. Trebuie să te prinzi care este varianta ta optimă pentru personajul respectiv. Și care este personajul care te prinde cel mai bine. Am încercat să intru în pielea lui Batman”. Și a mai adăugat: „Și, apropo, mi-a plăcut mult ceea ce am făcut, mai ales primul film (Batman vs. Superman)”.

„Pentru cele cinci minute în care sunt acolo, este ceva grozav...”, relatează Affleck despre noul film marca DC

După care Affleck a continuat: „Experiența cu Justice League, faptul că aceste povești au devenit pentru mine cumva repetitive și prea puțin interesante... se poate face o conferință despre toate motivele cum nu se face un film. De la producție, decizii proaste și până la tragedia personală, finalul mi-a lăsat un gust monstruos”.

Este adevărat, regizorul originalului Justice League a fost lovit de o tragedie în timpul producției - moartea fiicei. Snyder a ieșit din proiect, după care a fost cooptat Joss Whedon, care ar fi aruncat la gunoi 90% din materialul deja filmat, scrie IndieWire. Într-un final, filmul terminat de Whedon a fost prost primit, iar distribuția - printre care actorii Ray Fisher și Gal Gadot, l-au criticat pe regizor acuzându-l de amenințări și de atitudine abuzivă, mai scrie publicația.

„Cuiva i-a venit ideea să îl cheme pe el (Whedon) în genul `Vă salvez pe voi și în 60 de zile de filmare construiesc ceva în jurul a ceea ce aveți, că am eu metoda mea secretă`”, își amintește  Affleck. „Doar că nu a fost niciun secret la mijloc. A fost doar greu”.

Apoi, actorul a recunoscut: „Am început să beau prea mult. Eram la Londra, la hotel, și îmi venea să mă arunc pe fereastră. Mă gândeam: `Nu e asta viața pe care mi-am dorit-o. Copii mei nu sunt aici. Duc o viață mizerabilă`... Îți dorești să mergi la lucru și să faci ceva interesant, în loc să porți un costum de cauciuc și să te uiți pe ecranul calculatorului... Asta e. Nu înseamnă că privesc de sus, dar am ajuns la un punct unde asta nu mă satisface din punct de vedere artistic. Ești transpirat și epuizat. Și m-am gândit `Nu vreau să mai particip în vreun fel la asta. Nu vreau să îmi risipesc viața așa`”.

Affleck și-a sintetizat astfel experiența cu Justice League: „Geniul, și latura bună, este că Zack Snyder a ajuns în cele din urmă la AT&T și [a făcut oferta]: Uite, vă pot da conținut de patru ore. Și cam tot slow-motion-ul a fost filmat în alb-negru. Și într-o zi, când filmam noi doi a zis: `Vrei să filmezi la mine acasă?`, și am răspuns `Ei bine, există sindicatele. Trebuie să avem un acord`. Dar am făcut-o. Și acum Justice League al lui Zack Snyder este filmul meu cel mai bine cotat pe IMDB. Ziceți ce vreți, dar este apogeul carierei mele. Nu am avut niciunul care să meargă de la minim la maxim. Este un succes. Deodată, a început să plouă cu felicitări...”

Exploreaza subiecte similare:

The Flash, Ben Affleck, Ezra Miller, Joss Whedon, Justice League, Zack Snyder's Justice League

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 martie 2023 12:33
Ben Affleck s-a achitat admirabil de rolul sau. Chiar a fost acel Batman pe care multi am vrut sa il vedem, iar efectele speciale i-au intregit perfect partitura. Speram sa aiba fiolmul sau, chiar merita acest lucru, dar din pacate s-a renuntat la aceasta idee desi s-a vehiculat ca va avea propriul film. Sunt sigur ca nu voi fi dezamagit de rolul sau din THE FLASH. Parerea mea.
Hellen565 pe 31 martie 2023 01:24
Aceasta este mărturia mea despre cum m-am alăturat în sfârșit la noua ordine mondială, Illuminati, după ce încerc să mă alătur de peste 2 ani, dar escrocii mi-au luat bani de mai multe ori. Am căutat să mă alătur Illuminati de atât de mult timp, dar escrocii îmi iau banii până la începutul acestui an, când mă întâlnesc cu Lordul Felix Morgan online, l-am contactat și i-am explicat totul și mi-a recomandat înregistrarea folosită și am plătit pentru mare membru pentru a începe și am fost inițiat în Ordinea Mondială online și primesc suma de 1.000.000 USD în contul meu bancar imediat după ritualul meu de inițiere online și, de asemenea, voi câștiga 33.000 USD lunar, sunt foarte fericit! Și promiteți să răspândiți lucrarea bună a lui Lord Morgan. Dacă sunteți interesat să vă alăturați noii ordini mondiale Illuminati astăzi, contactați-l pe Lord Morgan astăzi, în loc să acceptați escrocii să vă ia banii în numele de a vă ajuta să vă alăturați, Contactați Lord Morgan Email: Illuminatiofficial565@gmail.com sau WhatsApp +2348056051569 contact.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells