Seth MacFarlane vrea să aducă Family Guy pe marile ecrane

de Cristina Grigore în 1 Dec 2012
Seth MacFarlane vrea să aducă Family Guy pe marile ecrane

Într-o declaraţie făcută pentru site-ul Entertainment Weekly, Seth MacFarlane, creatorul lui Family Guy, a dezvăluit că un film inspirat de popularul serial va fi cu siguranţă realizat pe viitor.

„Este vorba doar de cât de repede se va întâmpla acest lucru”, a explicat el. „Este greu de făcut când mai ai în paralel de lucru şi la serial; cred că tot din această cauză i-a luat şi lui The Simpsons douăzeci de sezoane până când s-a descoperit cum se poate realiza filmul”, a continuat acesta.

MacFarlane a ţinut să spună şi că s-a gândit deja la o poveste pe care o consideră perfectă pentru marele ecran. „Ştim deja cum va fi filmul Family Guy. The Simpsons a fost ilar, însă aş avea un singur lucru să îi reproşez este faptul că acea poveste s-ar fi putut face pentru televiziune. Şi ar fi putut exista un episod care să lanseze acea intrigă”.

„Aceasta este provocarea în animaţie. Poţi face aproape orice poveste doreşti, deci care ar fi pretextul pentru a face un film? Am găsit  în sfârşit de răspunsul la această întrebare şi va fi ceva imposibil de realizat la TV”, a mai adăugat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 1 decembrie 2012 13:03
Abia astept! E unul din serialele mele favorite. Unii spun (gurile rele) ca ideile incep sa li se imputineze si ca seria devine un pic monotona, cum ca se ecicleaza multe gaguri etc. Sunt strugurii lor. Ai mei sunt dulci.
zeno.marin pe 1 decembrie 2012 13:10
Corectie - cred ca acum m-am prins (duh),e un film cu actori "in carne si oase" si nu un lung metraj. Hmm... sunt un pic sceptic in cazul asta pentru ca prea m-am atasat de personajele animatiei. Dar in fine... om vedea si-om viziona.
Bayard pe 1 decembrie 2012 15:00
Tu asa ai inteles??? Nu cred, doar a folosit comparatie filmul The Simpsons, care a fost animatie.... sper sa nu fie cu actori.
zeno.marin pe 2 decembrie 2012 13:55
Salutare Bayard, Pai initial credeam ca va fi un lung metraj de animatie, situatie in care il astept cu nereabdarea unui fan inrait. N-ar fi fost insa primul film de lung metraj (exista de exemplu deja din 2005 The Family Guy - Stewie Griffin - The Untold Story), asa ca automat m-am gandit la un film stil "Flinstones", unde personajele animate sunt "insufletite" de actori.... Daca e asa ceva, atunci presimt ca nu e ce imi doresc si poate sa-mi lipseasca. Cristina, deci pentru a elimina ambiguitatile - e animatie au ba...?
SANDA45 pe 1 decembrie 2012 18:00
abia astept sa`l vad
Macabru pe 1 decembrie 2012 18:27
N-am vazut nici macar un episod din Family Guy, dar daca va fi in genul lui "Simpsons-The Movie", clar o sa-l vad. Nici din "The Simpsons" n-am vazut vreun episod, dar la film am ras cu lacrimi. Homer e genial !
Beatryce pe 1 decembrie 2012 22:45
o idee super!
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 18:54
E mai bine cum se preconizeaza... chiar mi-as dori sa ii urmaresc in asemenea ipostaze.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells