ROG Zephyrus G16 (GU605): laptopul de gaming al anului

21 Feb 2024
ROG Zephyrus G16 (GU605) este un laptop de gaming premium care redefinește tot ce știai despre acest segment

ROG Zephyrus este familia de laptopuri de gaming ASUS care surprinde prin inovație și anul acesta, oferind ca premiere ecranul OLED ROG Nebula Display și un șasiu din aluminiu realizat prin tehnologia CNC care asigură o portabilitate excelentă unui laptop de gaming cu ecran de 16 inch și performanțe de top, datorită plăcii video dedicate NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU.

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un laptop de gaming premium care redefinește tot ce știai despre acest segment. De la primul contact, când îl deschizi din cutia elegantă, până când apeși butonul de pornire din sticlă premium, vei trăi o experiență unică, care se va intensifica și mai mult când vei vedea imaginile uimitoare afișate pe ecranul OLED.

ROG Nebula Display: experimentează lumea culorilor incredibile

 

O experiență vizuală de neuitat este oferită de tehnologia ASUS OLED care stă la baza ecranului de gaming ROG Nebula Display, o inovație unică pentru ROG Zephyrus G16 (GU605). Acest ecran redefinește standardele afișajelor de gaming, fiind ideal și pentru consumul de conținut multimedia, nu numai pentru jocuri, datorită capacității de a reda toate culorile spectrului DCI-P3.

ROG Nebula Display impresionează prin toate aspectele esențiale ale unui afișaj de calitate: rezoluție înaltă 2.5K (2.560 x 1.600 pixeli) și dimensiune generoasă de 16 inch, timpi de răspuns extrem de rapizi de 0.2 milisecunde și un raport de contrast practic nelimitat, cu valori care ating 1.000.000:1.

Fiind conceput pentru gaming la nivel premium, ecranul are o frecvență de actualizare a imaginii de 240Hz, caracteristică ce asigură o experiență fluidă și realistă în jocuri.

Pentru a evita efectele neplăcute de tearing și stuttering în timpul sesiunilor de joc, noul ROG Nebula Display dispune de tehnologia NVIDIA G-Sync care sincronizează cadrele din joc cu frecvența de actualizare a imaginii. În plus, pentru a garanta acuratețea culorilor afișate în situațiile de productivitate, acest ecran este validat Pantone pentru un Delta E mai mic de 1, valoarea la care ochiul uman nu poate distinge diferențele cromatice de afișare a culorilor.

 

 

Performanță de top, design elegant

 

Deși este un laptop de 16 inch, ROG Zephyrus G16 (GU605) nu este greu de transportat, având doar 1.85 kg greutate. În plus, este foarte subțire, cu o grosime de numai 1.49 cm, putând, astfel, încăpea cu ușurință în orice rucsac.

Laptopul are un corp din aluminiu anodizat, tăiat cu precizie CNC, care îi conferă durabilitate și eleganță. Culoarea mată, disponibilă atât pe alb cât și pe negru, și banda de iluminare Slash Lighting personalizabilă cu 15 animații diferite îi conferă un aspect sofisticat și actual.

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un laptop puternic care poate rivaliza cu un sistem desktop, fiind dotat cu componente de ultimă oră, până la un procesor Intel Core Ultra 9 185H cu 16 nuclee, 22 de fire de execuție și accelerator AI Boost NPU, susținut de o placă video dedicată NVIDIA până la modelul GeForce RTX 4090 Laptop GPU în configurațiile de top.

 

 

ROG Intelligent Cooling: secretul performanței într-un profil ultra-subțire

 

ROG Zephyrus G16 (GU605) îți oferă o experiență de gaming de neegalat datorită unui sistem de răcire avansat care păstrează componentele de top la temperaturi optime. ROG Intelligent Cooling folosește cele mai noi tehnologii pentru a asigura o răcire eficientă și silențioasă, chiar și în cele mai solicitante scenarii.

Sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling a fost optimizat cu ventilatoare Arc Flow de a 2-a generație și un radiator cu ieșire dublă. Pentru configurațiile cele mai performante, există și o cameră de vapori și sistemul Tri-Fan, iar pasta termică cu metal lichid este aplicată pe toate modelele.

ROG Ingelligent Cooling nu numai că îți garantează o răcire silențioasă la încărcare maximă, dar îți permite și să te bucuri de o răcire 0dB în utilizare ușoară, făcând din acest laptop unul dintre cele mai bine răcite modele de pe piață.

ROG Zephyrus G16 (GU605), laptopul de gaming premium ultra-portabil și performant, care îți oferă o experiență de joc de neuitat, este disponibil chiar acum în eShop ASUS România.

 

 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells