Robert De Niro, dublu rol în filmul cu mafioţi Wise Guys

de Ştefan Dobroiu în 17 Aug 2022
Regizor este Brian Levinson, cunoscut pentru Rain Man şi Wag the Dog

Chiar dacă în ultimele decenii şi-a diluat cariera cu o suită de comedii de calitate îndoielnică, Robert De Niro mai are ceva de spus şi în genul care l-a făcut celebru, filmul cu gangsteri: conform Variety, starul hollywoodian va apărea în Wise Guys, o producţie Warner Bros. destinată unei lansări extinse în cinematografele de pe glob.

Scenariul este scris de Nicholas Pileggi, coscenarist al clasicului Goodfellas, o altă producţie de marcă din cariera lui De Niro. Acţiunea din Wise Guys este inspirată din realitate: evenimentele au loc în 1957 şi privesc conflictul pe viaţă şi pe moarte dintre doi mafioţi din New York, Vito Genovese şi Frank Costello. Pentru a-şi atinge visul de a deveni capo di tutti i capi (adică Naşul), Genovese pune la cale asasinarea lui Costello, iar acţiunile lui vor avea consecinţe neaşteptate. Interesant este faptul că De Niro va juca ambele personaje principale.

Pentru De Niro, Wise Guys ar putea reprezenta o revenire la rolurile puternice precum cele din Naşul 2, Goodfellas, Mean Streets şi Casino. Filmul regizat de Brian Levinson nu este singura cale a lui De Niro să ne impresioneze în anii următori: actorul va colabora din nou cu Martin Scorsese pentru Killers of the Flower Moon, un western produs de Apple cu acţiunea plasată în anii '20 şi a cărui premieră este aşteptată pentru începutul anului viitor. În noiembrie va apărea şi în Amsterdam, noua dramă de epocă a lui David O. Russell cu o mulţime de staruri (Christian Bale, Margot Robbie, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Michael Shannon, Rami Malek, Timothy Olyphant, Chris Rock şi Taylor Swift, printre alţii) pe afiş.

Foto: De Niro în The Irishman.

Exploreaza subiecte similare:

Robert De Niro, Brian Levinson, Nicholas Pileggi, Goodfellas, Martin Scorsese, David O. Russell, Killers of the Flower Moon , Amsterdam

Alte știri din cinema

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells