Robert De Niro, dublu rol în filmul cu mafioţi Wise Guys

de Ştefan Dobroiu în 17 Aug 2022
Regizor este Brian Levinson, cunoscut pentru Rain Man şi Wag the Dog

Chiar dacă în ultimele decenii şi-a diluat cariera cu o suită de comedii de calitate îndoielnică, Robert De Niro mai are ceva de spus şi în genul care l-a făcut celebru, filmul cu gangsteri: conform Variety, starul hollywoodian va apărea în Wise Guys, o producţie Warner Bros. destinată unei lansări extinse în cinematografele de pe glob.

Scenariul este scris de Nicholas Pileggi, coscenarist al clasicului Goodfellas, o altă producţie de marcă din cariera lui De Niro. Acţiunea din Wise Guys este inspirată din realitate: evenimentele au loc în 1957 şi privesc conflictul pe viaţă şi pe moarte dintre doi mafioţi din New York, Vito Genovese şi Frank Costello. Pentru a-şi atinge visul de a deveni capo di tutti i capi (adică Naşul), Genovese pune la cale asasinarea lui Costello, iar acţiunile lui vor avea consecinţe neaşteptate. Interesant este faptul că De Niro va juca ambele personaje principale.

Pentru De Niro, Wise Guys ar putea reprezenta o revenire la rolurile puternice precum cele din Naşul 2, Goodfellas, Mean Streets şi Casino. Filmul regizat de Brian Levinson nu este singura cale a lui De Niro să ne impresioneze în anii următori: actorul va colabora din nou cu Martin Scorsese pentru Killers of the Flower Moon, un western produs de Apple cu acţiunea plasată în anii '20 şi a cărui premieră este aşteptată pentru începutul anului viitor. În noiembrie va apărea şi în Amsterdam, noua dramă de epocă a lui David O. Russell cu o mulţime de staruri (Christian Bale, Margot Robbie, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Michael Shannon, Rami Malek, Timothy Olyphant, Chris Rock şi Taylor Swift, printre alţii) pe afiş.

Foto: De Niro în The Irishman.

Exploreaza subiecte similare:

Robert De Niro, Brian Levinson, Nicholas Pileggi, Goodfellas, Martin Scorsese, David O. Russell, Killers of the Flower Moon , Amsterdam

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells