Regizorul filmului Bloodshot semnează cu Sony pentru SF-ul Influx

de Gloria Sauciuc în 16 Apr 2020
Proiectul este o adaptare a romanului omonim publicat în 2014 de Daniel Suarez, supranumit un „succesor legitim al lui Michael Crichton”

David S.F. Wilson, regizorul filmului Bloodshot, știe deja care va fi următorul proiect la care va lucra, scrie publicația The Hollywood Reporter. Va regiza filmul science fiction Influx, pentru Sony Pictures, scrie The Hollywood Reporter.

thrillerul tehnologic Influx va fi ecranizarea romanului omonim ce se centrează pe povestea unui fizician, care este închis într-un penitenciar cu tehnologie extrem de avansată tocmai când e pe cale să descopere un secret ce ar putea răsturna cursul istoriei. Omul de știință află curând de existența unei organizații ce operează din umbră, ascunzând doar pentru sine descoperiri tehnologice revoluționare, pe care le ține departe de uzul omenirii. Omul de știință trebuie să afle o cale prin care - alături de alți prizonieri cercetători eminenți - să riposteze.

Zak Olkewicz, unul dintre scenariștii viitorului film Fear Street, adaptează cartea. Sony a cumpărat drepturile de ecranizare la începutul anului.

Dave Wilson are o mare afinitate pentru romanele SF, despre care spune că au avut un mare impact asupra muncii lui. A ajuns în industria filmului prin pasiunea pentru efecte vizuale, debutul său fiind chiar filmul Sony Bloodshot, lansat la mijlocul lui martie, despre care Cinemagia scria „Aptitudinile lui Ray Garrison, un puşcaş marin readus la viaţă prin nanotehnologie, au un mare potenţial pentru efecte speciale. [...] Bloodshot nu pierde deloc vremea cu subiecte relevante, doar are atâţia bani de cheltuit pe efecte speciale. [...] Una peste alta, Bloodshot nu reuşeşte să fie altceva decât un blockbuster plin de muşchi şi lipsit de inimă şi creier”.

foto: coperta cărții Influx

Exploreaza subiecte similare:

Bloodshot , Michael Crichton

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
crot pe 17 aprilie 2020 01:59
Vă recomand un loc unde să vizionați cele mai recente filme cu cea mai bună calitate Full HD:>>>.cuevana123.blogspot.com
blackmore pe 18 aprilie 2020 01:16
Asta poate fi numit regizor?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells