Recomandări TV. Mister, acțiune, horror și nou sezon Umbre

de Gloria Sauciuc în 18 Nov 2019
Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă stau la dispozitie cu oferta integrală a canalelor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Nu ezitați să accesați Rubrica TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Serial procedural. Carter
luni, 18 noiembrie, ora 23, AXN

Carter revine cu sezonul 2, în fiecare luni seara, de la ora 23.00, la AXN. În cel de-al doilea sezon, Jerry O'Connell (Billions, The Big Bang Theory) reia rolul lui Harley Carter, fostă vedetă într-o emisiune TV, care devine un detectiv particular pus în fața unor cazuri reale. Serialul procedural cu accente de umor Carter urmărește aventurile acestei foste vedete TV, care a părăsit definitiv lumea Hollywood-ului pentru a rezolva crime și mistere în orașul natal. După ce a reușit să-l găsească pe asasinul mamei sale la finalul primului sezon, Harley acceptă în sfârșit că nu mai joacă un rol într-un show TV. Cu o licență de detectiv particular și alături de cei mai buni prieteni din copilărie, Dave Leigh (Kristian Bruun) și Sam Shaw (Sydney Poitier Heartsong), Carter va avea de înfruntat noi mistere, care mai de care mai dubioase. Situația se complică și mai mult odată cu sosirea unui nou șef al poliției din Bishop - Joyce Warwick Boyle (Lyriq Bent), fost ofițer din New York, cu un trecut misterios și care este imediat atras de Sam.

Mini-serie horror. Into the Dark: I'm just fucking with you
marți, 19 noiembrie, ora 22, AXN

O antologie horror care explorează cele mai întunecate părți ale personalității umane. Seria este formată din 12 filme. În întuneric: Glumesc cu tine, filmul din serie programat pe 19 noiembrie, este despre un tânăr și sora lui, care îndură o noapte de farse din ce în ce mai înspăimântătoare, în timp ce sunt cazați la un motel uitat de lume.

Sezon nou. Umbre
miercuri, 20 noiembrie, ora 22:00, HBO

Al treilea sezon al producției HBO Europe Umbre, scris și regizat de Bogdan Mirică, va avea premiera pe 20 noiembrie la HBO și pe HBO GO. Noul sezon are șapte episoade. După un sezon doi care prefața confruntarea lui Relu (Șerban Pavlu) cu Emilian (Laurențiu Bănescu foto, colaj), în al treilea sezon Umbre, mult-așteptatul „care-pe-care” îl găsește pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de Emilian. Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a „familiei” de interlopi de care aparține. Mizele sunt din ce în ce mai mari, Nicu e pe cale să extindă imperiul, iar Relu este - mai nou - mâna lui dreaptă. Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptând din inerție prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie, scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil.

Dramă. The Truman Show (1998)
Joi, 21 noiembrie, ora 19:50, Paramount Channel

Este povestea unui om care are voința excepțională și curajul de a părăsi tot ce a cunoscut-o vreodată pentru a explora și a experimenta ceea ce este real și ceea ce ar putea deveni. Ar fi putut rămâne cu ceea ce știa și era comod, dar a ales să persevereze în ciuda tuturor obstacolelor, să vadă ce era posibil pentru el. Toată viața lui se petrece în fața unor camere ascunse de televiziune, de existența cărora numai el, actorul principal nu are habar!Bun venit la "Truman Show". Întreaga lume se uită. Aflând de toate astea, viața aparent liniștită a lui Truman devine un coșmar, iar el este tot mai hotărât să scape, oricât de mare ar fi prețul.

Dramă. Jack (2014)
Vineri, 22 noiembrie, ora 21:55, Arte

Această dramă socială îl are în centrul atenţiei pe Jack (Ivo Pietzkler), un puşti de zece ani care face tot posibilul să-şi menţină familia unită când mama lui, Sonna (Luise Heyer), arată că nu se poate ridica la înălţimea aşteptărilor. Petrecăreaţă şi gata să se arunce în braţele primului bărbat care îi atrage atenţia, Sonna îl lasă pe Jack să aibă grijă de fratele lui mai mic Manuel, iar puştiul se dedică sarcinii cu cea mai mare dăruire. Dar un accident nefericit distruge şi aşa fragila familie, iar Jack ajunge într-o casă de copii.

Mister. Gone Baby Gone (2007)
Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 01:40, TNT

Criticii consideră că debutul regizoral al lui Ben Affleck este „fascinant”. Când doi tineri detectivi particulari (Casey Affleck, Good Will Hunting, și Michelle Monaghan, Mission: Impossible III) sunt angajați pentru a examina mai îndeaproape misterioasă dispariție a unei fetițe, descoperă în scurtă vreme o multitudine de răsturnări de situație, într-un context în care nimic nu este, de fapt, așa cum pare. În final, cei doi trebuie să riște totul – relația lor personală, sănătatea mintală și chiar viața – în încercarea de a o găsi pe fetiță.

Crimă. Prisoners (2013)
Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 01:30, Antena 1

Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal și Viola Davis sunt protagonișii acestui thriller regizat de către Denis Villeneuve. Drama „Prizonierii” tratează unul dintre cele mai terifiante lucruri imaginabile: răpirea de copii. Numai gândul este suficient să provoace frisoane pe spinarea oricărui părinte. La două cupluri (Hugh Jackman cu Maria Bello și Terrence Howard cu Viola Davis) le dispar fiicele în timp ce se joacă afară. Vinovatul poate fi un tip ciudat (interpretat de Paul Dano) văzut conducând prin cartier. Personajul lui Jackman înnebuneşte de îngrijorare, așa că îl urmărește și, în esență, îl torturează până când îi spune unde sunt fetele. 

Acțiune. Knight and Day (2010)
Duminică, 24 noiembrie, ora 21:30, PRO TV

Cu o viteză nebună, agentul secret Roy Miller (Tom Cruise) dă peste cap viața lui June Havens (Cameron Diaz), în aparență o persoană obișnuită, și invers. June urcă într-un avion în Wichita, Kansas, și intră în vorbă cu misteriosul șarmant de lângă ea, Roy. Curând după aceea, totul se schimbă. Dintr-o dată, avionul se prăbușește într-un lan de porumb, la bord nerămânând niciun pasager sau membru de echipaj în viață. Fără să aibă timp să-și tragă răsuflarea, June se trezește că e urmărită prin toată lumea, ferindu-se de gloanțe în Boston, sărind pe acoperișuri în Austria și fugind de tauri în Sevilia - toate astea în compania unui agent secret potențial duplicitar, posibil instabil și totuși atrăgător în miezul unei aventuri pe viață și pe moarte care îi va împinge pe acești doi oameni din lumi opuse să facă un lucru de care s-au ferit multă vreme: să aibă încredere. Acum, nimic nu va mai fi din nou la fel pentru ei, când acest agent secret e răvășit de dragoste, iar această femeie de rând se trezește că e capabilă de cele mai extraordinare lucruri pe care și le putea imagina.

Exploreaza subiecte similare:

Carter , Jerry O'Connell, Into the Dark, Umbre, The Truman Show, Jack, Gone Baby Gone, Prisoners, Knight and Day, Tom Cruise, Cameron Diaz, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Hugh Jackman, Şerban Pavlu

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells