Recomandări TV. Film cu sporturi extreme, horror şi comedie

de Gloria Sauciuc în 5 Iun 2017
Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă stau la dispozitie cu oferta integrală a canalelor de la noi. Accesaţi butonul TV

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Nu ezitați să accesați Rubrica TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Comedie. Liar, liar (1997)
luni, 5 iunie,  ora 21:00, Diva
Povestea avocatului Fletcher Reede, pentru care minciuna este a doua natură, ne va face să râdem în hohote la început de săptămână. Când fiul său îşi pune o dorinţa: ca tatăl său să nu poată minţi măcar o singură zi, o mulţime de incidente din ce în ce mai amuzante (nu pentru Fletcher, doar pentru spectatori) vor avea loc. Încasările mondiale ale filmului s-au ridicat la nu mai puţin de 300 de milioane de dolari.

Animaţie. Petrecerea cârnaților (2016)
marţi, 6 iunie, ora  21:00, CineMAX
Petrecerea cârnaţilor este prima comedie cu animaţie CGI despre un grup de produse din supermarket care pornesc în căutarea adevărului despre propria lor existenţă şi despre ceea ce li se întâmplă după ce ele părăsesc rafturile magazinelor. Este vorba despre un cârnat, Frank, care e îndrăgostit de o chiflă pe nume Brenda.  Ei cred că vor fi aleşi să părăsească magazinul împreună pentru a trăi ceea ce ei consideră că va fi raiul pe pământ.  Dar atunci Frank aude din întâmplare părerea altui produs care a fost pe afară şi care susţine că acolo nu e aşa cum cred ceilalţi, dimpotrivă a groaznic, aproape ca în iad.  Ei preferă să cadă din căruciorul de cumpărături, pentru ca Frank să pornească pe afară, într-o călătorie în care să afle adevărul.

Thriller. Faces in the Crowd (2011)
miercuri, 7 iunie, 18:20, Digi Film
Urmărită de un bărbat, Anna (Milla Jovovich) cade în apă de la o înălţime destul de mare şi se loveşte la cap. Se trezeşte în spital cu incapacitatea de a recunoaşte feţele oamenilor; mai grav decât atât, se înspăimântă când vede că acestea se schimbă de fiecare dată când îşi mută privirea. Află cu stupoare că va rămâne toată viaţa cu această anomalie, însă încearcă prin diferite metode să îşi facă viaţa mai uşoară. Problema cea mai mare rămâne recunoaşterea feţei criminalului, întrucât este singura persoană care a reuşit să-l vadă şi care ar putea ajuta la soluţionarea cazului.

Comedie horror. The Addams Family (1991)
joi, 8 iunie, ora 18:05, TNT
The Addams Family s-a născut din peniţa animatorului american Charles Addams în 1938, când desene cu aventurile ei apăreau în revista The New Yorker. Cea mai cunoscută ecranizare este The Addams Family din 1991, cu Angelica Huston în rolul Morticiei şi Christopher Lloyd în cel al unchiului Foster. TNT vă prilejuieşte întâlnirea cu blândul
Gomez, un împătimit al trabucelor, cu îngrozitoarea sa soţie, Morticia şi cei doi drăcuşori de copii, Wednesday şi Pugsley într-o călătorie nesfârşită în lumea teribilului.

Dramă. Blue Valentine (2010)
vineri, 9 iunie, ora 19:30, TV1000
Năpădiţi de amintirile tandre ale iubirii lor - Dean şi Cindy (Ryan Gosling, Michelle Williams) încearcă într-o noapte să-şi salveze căsnicia pe cale de a se destrăma. Cei doi cresc fetiţa lui Cindy. Filmul îi arată apoi împreună, atunci când s-au întâlnit şi s-au îndrăgostit unul de celălalt - plini de viaţă şi de speranţă.Trecând fluid de la una la cealaltă perioadă din viaţa lor, Blue Valentine te face să te întrebi: unde s-a pierdut iubirea lor?

Acţiune. Point Break (2015)
sâmbătă, 10 iunie, ora 11:00, Digi Film
Filmul valorifică două decenii de mediatizare a sporturilor extreme. Surferii cu pielea bronzată de pe plajă nu au renunțat cu totul la surf, dar s-au echipat și cu parapante, costume de skydiving și plăci de snowboard și de data asta au ceva atât din idolii fanilor sporturilor extreme, din eroii de acțiune dar și din eroii negativi care organizează meciuri ilegale de box prin subsoluri.

Noii eroi au ceva din convingerea luminoasă a eroului lui Patrick Swayze, dar și din duritatea personajelor de acțiune de la limita lumii interlope în genul acelora create de Jason Statham. În plus, vorbim și de o filozofie mai credibilă: dacă New Age-ul personajelor a rămas, vorbim acum și de ecoterorism. Foștii surferi deghizați în „președinți”, care jefuiau bănci ca să atingă „iluminarea”, nu mai sunt așa de rupți de realitate; din contra, au căpătat pe agendă un subiect extrem de sensibil și care creează controverse. Scufundarea navei Rainbow Warrior nu a rămas nerăzbunată.

Noul Point Break este un film care, dincolo de subiect și de orice semnificație, este un veritabil cadou tuturor iubitorilor de adrenalină. Peisaje de vis, acțiune care îți taie respirația, spectaculosul fiind potențat de tehnologia 3D.

Arte marţiale cu Jackie Chan. Protectorul (1985)
duminică, 11 iunie, ora 12:25, FilmCafe
Kevin (Jackie Chan), un polițist din Hong Kong, primește misiunea de a asigura protecția Salinei Fong (Brigitte Lin), o tânără care a fost obligată să depună mărturie împotriva capului mafiot Chu Tu. Pelicula regizată chiar de Jackie Chan este câștigătoarea premiului Academiei de film din Hong Kong pentru cele mai bune scene de luptă și pentru cel mai bun film al anului 1986. Jackie Chan a vrut să realizeze singur majoritatea cascadoriilor, chiar dacă uneori acestea au fost extrem de periculoase. Astfel în urma filmării unor scene de luptă, actorul s-a ales cu arsuri la ambele mâini și a avut nevoie de spitalizare după ce, în urma unei căzături, aproape că și-a fracturat coloana vertebrală.


 

    

   

Exploreaza subiecte similare:

Liar liar, Sausage Party, Faces in the Crowd, Milla Jovovich, The Addams Family, Patrick Swayze, Jackie Chan, Brigitte Lin, Point Break, Ryan Gosling, Michelle Williams, Christopher Lloyd, Blue Valentine, Ging chat goo si

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 6 iunie 2017 22:29
Toate filmele prezentate in aceasta saptamana sunt bune si chiar merita o revedere....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells