Primul trailer Antlers, produs de Guillermo Del Toro, dă fiori

de Gloria Sauciuc în 21 Aug 2019
Fox Searchlight, acum deținut de către Disney, va lansa horror-ul în 2020

Evenimentele iau o întorsătură întunecată pentru o profesoara dintr-un orășel montan din Oregon, jucată de Keri Russell (serialul The Americans), în primul trailer al horrorului Antlers, produs de Guillermo del Toro. Fox Searchlight, acum deținut de către Disney, va lansa horror-ul în 2020.

Filmul se bazează pe o povestire scurtă, „The Quiet Boy”, scrisă de Nick Antosca, showrunner al serialului Hulu „The Act”. Trailerul se centrează pe un băiețel, jucat de Jeremy T. Thomas, care citește o povestire scurtă înspăimântătoare, pe care el însuși a scris-o, în timp ce profesoara jucată de Keri Russell ascultă înmărmurită.

Trailerul prezintă imagini ale unei cabane în care vedem urme de sânge, creaturi ce par din altă lume, poliția ce investighează și pe Russell țipând de groază și neputință, într-o mașină.

„Au fost odată trei urși, care trăiau într-o peșteră întunecată și umedă, deasupra unui orășel”, povestește Thomas. „În fiecare zi, micuțul urs mergea la școală iar noaptea venea acasă și lua cina. Dar, într-o zi, micuțul urs a venit acasă și a descoperit că marele urs - împreună cu bebelușul urs - erau diferiți. Marele urs s-a îmbolnăvit, a devenit negru pe dinăuntru. Marele urs a devenit mai furios și rău, pentru că nu aveau mâncare, nu aveau carne. Dar se aveau unul pe altul”, încheie Thomas - ca o incantație de rău augur - povestirea.

Antlers este regizat de Scott Cooper (cunoscut pentru Crazy Heart, film cu care Jeff Bridges a luat Oscarul, pentru Black Mass, cu  Johnny Depp și pentru Western Hostiles, cu Christian Bale) și îl mai are în distribuție pe Jesse Plemons, în rolul șerifului locului, Paul Meadows, care se întâmplă să fie fratele profesoarei, și cel care va investiga secretul băiatului.

Graham Green, Amy Madigan, Scott Haze și Rory Cochrane întregesc distribuția.

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, Keri Russell, Nick Antosca, Jesse Plemons, Amy Madigan, Scott Haze, Rory Cochrane, Scott Cooper

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells