Premierele săptămânii 17-23 aprilie 2015

de Ştefan Dobroiu în 17 Apr 2015
Află ce-i de văzut în acest weekend pe marile ecrane

Săptămâna aceasta avem parte de filmele "condamnate" să se strecoare printre mastodonţii Furios şi iute 7, premiera cu cel mai bun weekend de debut din România, şi Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron, aşteptat pe 24 aprilie. Fără să ne propună cele mai promiţătoare filme, următoarele trei zile prilejuiesc totuşi întâlniri cu actori apreciaţi. Sunt toate şansele ca Furios şi iute 7 să urce din nou pe prima poziţie în topul încasărilor.

O cronică a ultimului film cu Paul Walker într-un rol principal, aici.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Paul Blart: Mall Cop 2/Paul, mare poliţist la mall 2
Paul Blart ar putea fi cel mai simpatic personaj prezent pe marile ecrane din această vineri. Prima parte a seriei cu Kevin James în rolul principal a avut doar 12.000 de spectatori în România, dar încasările mondiale au fost de şase ori mai mari decât bugetul, prin urmare un sequel era justificat. Acum Paul este agent de pază la un cazinou din Las Vegas şi trebuie să ia măsuri când o bandă de hoţi pune ochii pe preţioasele opere de artă ce decorează somptuoasa clădire.

Cut Bank
Liam Hemsworth face o nouă încercare ca să arate că are o carieră la fel de interesantă ca cea a fratelui său, Chris Hemsowrth, interpretul lui Thor. În Cut Bank, actorul australian îl interpretează pe Dwayne McLaren, un mecanic auto care visează să plece din micul Cut Bank, cel mai friguros oraş din SUA, alături de iubita sa, frumoasa Cassandra (Teresa Palmer). Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte niciodată cu cea din târg, iar Dwayne ajunge să fie implicat într-o investigaţie a poliţiei, cu un deznodământ ce va schimba viaţa din micul orăşel o dată pentru totdeauna. Apreciaţii John Malkovich şi Billy Bob Thornton apar în roluri secundare.

Danny Collins
După un deceniu în care a avut parte de mult mai multe rateuri (Righteous Kill, 88 Minutes, Jack and Jill) decât de succese de critică şi casă, Al Pacino pare a se întoarce pe calea cea bună cu Danny Collins, povestea unui rocker care nu vrea să renunţe nici la senectute la tumultoasa viaţă de rockstar. Totul se schimbă când Collins află că, în urmă cu 40 de ani, marele John Lennon i-a scris o scrisoare ce nu i-a parvenit niciodată. Decizia de a-şi schimba viaţa şi de a relua legăturile cu familia înstrăinată vor arăta că nu e niciodată prea târziu pentru o schimbare drastică de direcţie.

One Direction: The Inside Story/One Direction: Povestea din culise
Fanii formaţiei One Direction îşi pot lua doza cu One Direction: The Inside Story/One Direction: Povestea din culise, film ce explorează aventurile grupului din timpul turneului Where We Are. Popularitatea fantastică a celor cinci adolescenţi din trupă a făcut ca încasările să se ridice la peste un miliard de dolari, transformând One Direction în cea mai iubită formaţie de tineri de pe glob.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Cut Bank, Paul Blart: Mall Cop 2, Danny Collins, One Direction: The Inside Story, Fast and Furious 7, Al PAcino, Paul Walker, Kevin James, Liam Hemsworth, The Avengers: Age of Ultron, John Malkovich, Billy Bob Thornton

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 17 aprilie 2015 10:35
Foarte slab saptamana asta :( , nici un film nu este grozav...
Psyduck pe 17 aprilie 2015 13:38
So true...
AlineziaBumfi pe 17 aprilie 2015 22:46
Oricat mi-as fi dorit sa vad Paul Blart: Mall Cop 2 la cinema, ma voi abtine pentru ca, momentan, filmul are 0% rating-uri pozitive pe Rotten Tomatoes si o nota de 2,2... Sigur ca abia astept sa apara online HD, dar altfel, nu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells