O nouă ediție „Ladies Night”: luni, 22 iulie, comedia Hai că încă putem!

de Cinemagia în 22 Iul 2019
Motivația începutului de săptămână este „Hai că încă putem!", în avanpremieră națională

Cu un puternic mesaj motivațional transmis prin rolul lui Diane Keaton, comedia „Hai că încă  putem!" se vede în avanpremieră națională luni seara, de la ora 19:30, în cadrul unei noi ediții „Ladies Night”, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Una dintre activitățile de grup preferate între prietene, evenimentul „Ladies Night” aduce în plus cadouri garantate constând în produse cosmetice la achiziționarea biletelor fie de pe site-ul http://bit.ly/2YZQpwv, fie de la casele de bilete din cele 19 locaţii selectate din ţară. 

Distribuit de Vertical Entertainment, filmulHai că încă putem!” ajunge pe marile ecrane din țară începând cu 26 iulie

Filmul „Hai că încă putem!" este povestea prieteniei pe care te poți baza o viață întreagă și care te motivează mereu să înveți și să experimentezi lucruri noi, indiferent de vârstă. Comedia nu își propune o portretizare aspirațională a femeilor mature, ci le arată făcând ce le place mai mult, adică dansând pe scenă, un aspect revoluționar care încurajează femeia la orice vârstă să își urmeze visurile. Până la urmă, vârsta e doar un număr.

Martha (Diane Keaton) este o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.  Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) și Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile. 

Avanpremiera specială de luni, 22 iulie, de la ora ora 19:30, va avea loc în următoarele locaţii Cinema City din ţară: Arad (Atrium), Bacău, Baia Mare, Brăila, Bucureşti (Sun Plaza), Cluj (Iulius), Constanţa (Vivo), Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti (AFI), Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş, Timişoara (Shopping City) şi Râmnicu Vâlcea.

Exploreaza subiecte similare:

Poms, Diane Keaton, Pam Grier, Rhea Perlman, Jacki Weaver

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells