Minions sunt în top-ul box-office-ului nord-american cu încasări de 108,5 milioane de dolari

de Gloria Sauciuc în 4 Iul 2022
Publicația Variety estimează că filmul de aventuri destinat întregii familii va stabili un nou record pentru iulie

Prequel-ul animaţieI Despicable Me, Minions: The Rise of Gru, este pe locul 1 în America de Nord, cu încasări de 108,5 milioane weekend-ul acesta, anunţa duminică BoxOfficeMojo.com. Variety susţinea că - dacă predicţiile pentru luni se dovedesc adevărate - filmul de aventuri destinat întregii familii va stabili un nou record pentru iulie, până la un total estimat de 127,9 milioane de dolari.

Pe locul 2 weekendul acesta, cu 25,5 milioane de dolari, este Top Gun: Maverick, urmat de Elvis pe locul 3 cu 19 milioane de dolari, de Jurassic World Dominion pe locul 4 cu 15,7 milioane de dolari şi cu The Black Phone pe locul 6 cu 12,3 milioane de dolari.

Rotunjind treimea superioară, pe locul 6 sunt Lightyear cu 6,6 milioane de dolari, Mr. Malcolm List pe locul 7 cu 851,000 de dolari, Everything Everywhere All At Once pe locul 8 cu 552 000 de dolari, Doctor Strange in the Multitude of Madness pe locul 9 cu 390.000 de dolari şi Marcel the Shell with Shoes On pe locul 10 cu 258.000 de dolari.

Topul 10 al filmelor de weekendul acesta a câştigat peste 189,6 milioane de dolari, comparat cu topul 10 de weekendul trecut cu încasări de circa 133,3 milioane,  atunci când Elvis a condus cu 31,2 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Minions: The Rise of Gru

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells