Mads Mikkelsen se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones 5

de Marina Florea în 16 Apr 2021
Phoebe Waller-Bridge e personajul feminin-cheie din cel de-al cincilea film al seriei
Săptămâna trecută s-a anunțat că Lucasfilm și regizorul James Mangold (Logan) au distribuit-o pe Phoebe Waller-Bridge  (Fleabag) să joace alături de Harrison Ford în Indiana Jones 5. Acum e dat publicității un nou nume din distribuția acestei continuări care a stagnat peste un deceniu - cel al lui Mads Mikkelsen
 
Actorul danez este protagonist în recent nominalizatul la Oscar film Another Round (cu premiera în România pe 30 aprilie) și a preluat de la Johnny Depp rolul vrăjitorului Grindelwald în cel de-al treilea film Fantastic Beasts. Distribuirea lui în Indiana Jones îl reunește cu Disney, după ce a jucat în Rogue One și Doctor Strange.
 
James Mangold preia comanda de la Steven Spielberg, cel care a semnat regia tuturor celor patru filme Indiana Jones anterioare și care va rămâne implicat în proiect în calitate de producător. Coordonatoarea LucasFilm Kathleen Kennedy, alături de Frank Marshall și Simon Emanuel vor semna producția. John Williams, care a contribuit la fiecare parte cu coloana sonoră a seriei de filme inclusiv tema muzicală se întoarce în calitate de compozitor.
 
Producția va începe vara aceasta, cu o dată programată a premierei pe 29 iulie 2022. Detaliile acțiunii rămân deocamdată necunoscute.

Exploreaza subiecte similare:

Mads Mikkelsen, James Mangold, Phoebe Waller-Bridge, Another Round

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells