Mads Mikkelsen se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones 5

de Marina Florea în 16 Apr 2021
Phoebe Waller-Bridge e personajul feminin-cheie din cel de-al cincilea film al seriei
Săptămâna trecută s-a anunțat că Lucasfilm și regizorul James Mangold (Logan) au distribuit-o pe Phoebe Waller-Bridge  (Fleabag) să joace alături de Harrison Ford în Indiana Jones 5. Acum e dat publicității un nou nume din distribuția acestei continuări care a stagnat peste un deceniu - cel al lui Mads Mikkelsen
 
Actorul danez este protagonist în recent nominalizatul la Oscar film Another Round (cu premiera în România pe 30 aprilie) și a preluat de la Johnny Depp rolul vrăjitorului Grindelwald în cel de-al treilea film Fantastic Beasts. Distribuirea lui în Indiana Jones îl reunește cu Disney, după ce a jucat în Rogue One și Doctor Strange.
 
James Mangold preia comanda de la Steven Spielberg, cel care a semnat regia tuturor celor patru filme Indiana Jones anterioare și care va rămâne implicat în proiect în calitate de producător. Coordonatoarea LucasFilm Kathleen Kennedy, alături de Frank Marshall și Simon Emanuel vor semna producția. John Williams, care a contribuit la fiecare parte cu coloana sonoră a seriei de filme inclusiv tema muzicală se întoarce în calitate de compozitor.
 
Producția va începe vara aceasta, cu o dată programată a premierei pe 29 iulie 2022. Detaliile acțiunii rămân deocamdată necunoscute.

Exploreaza subiecte similare:

Mads Mikkelsen, James Mangold, Phoebe Waller-Bridge, Another Round

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells