Keanu Reeves dă glas unui personaj misterios în Toy Story 4

de Cristina Grigore în 23 Nov 2018
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 28 iunie 2019

Prezent miercuri seara la emisiunea „The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon (NBC), Tim Allen (vocea lui Buzz Lightyear din seria Toy Story) a oferit fanilor o informație inedită legată de distribuția celei de-a patra părți a francizei. Actorul a dezvăluit că una dintre voci îi aparține lui Keanu Reeves, al cărui misterios personaj aduce cu cel al lui Buzz Lightyear.

„Sunt actori noi în distribuţie. Keanu Reeves are un rol grozav. Vă dau informaţii din culise – chiar şi Keanu, amuzantul şi delicatul Keanu, a spus că personajul său se aseamănă prea mult cu Buzz. Dar are totuşi un atu faţă de acesta...”, a arătat Allen.

Actorul a mai ţinut să menţioneze că finalul animaţiei este extrem de emoţionant: „La ultima scenă a filmului nu am mai rezistat. A trebuit să mă întorc cu spatele, mi-au dat lacrimile. A fost atât de emoţionant!”.

În Toy Story 4, o nouă jucărie, pe nume Forky (Tony Hale), se alătură trupei într-o călătorie ce strânge laolaltă vechi şi noi prieteni ce descoperă, graţie scopului comun, cât de mare este lumea pentru o jucărie. Scenariul a pornit de la o idee a lui John Lasseter (regizor al primelor două filme şi scenarist al tuturor peliculelor seriei). Animaţia se va lansa la noi pe 28 iunie 2019. 

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, Tim Allen, Tony Hale, John Lasseter, Toy Story 4

Alte știri din cinema

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Kate Winslet deplânge succesul avut cu Titanic, ce i-a făcut viața „neplăcută”

Actrița a acceptat în mod activ roluri în filme mai mici, independente, după succesul record al filmului Titanic, deoarece faima care a rezultat din rolul principal în filmul epic al lui James Cameron a fost „oribilă”

Disney a anunțat că sequel-ul animației Moana va intra în cinematografe în luna noiembrie

Continuarea va duce publicul într-o „nouă călătorie de proporții cu Moana, Maui și un echipaj nou-nouț de marinari improbabili”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 24 noiembrie 2018 03:15
mămică mămică, ce nebunie! Să vedem ce vor să facă. Şi după Toy Story 3 (care a avut un final perfect, şi foarte emoţionant, mă gândesc cum or să facă şi cu al 4-lea... dacă va avea altul şi mai... :III.

Un lucru e cert, în aspectul încasărilor, dacă Incredibles 2 n-a putut trece (dara fost pe aproape, la o aruncutură de băţ) de Box Office-ul înregistrat de Frozen, o va face Toy Story 4 (cu, poate $1.3 mld.)...dar stai, că apoi vom avea Frozen 2, câte bătălii se vor da pe 2019.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells