În sezonul 4 al The Witcher, Geralt of Rivia nu va mai fi jucat de Henry Cavill. Iată cine îi ia locul!

de Gloria Sauciuc în 31 Oct 2022
Vestea vine ca o lovitură de sabie pentru fanii lui Henry Cavill

Cel de-al treilea sezon al The Witcher va avea premiera abia în vara lui 2023, dar - chiar și așa - noi informații despre serial au fost date publicității în weekend: producția fantasy a primit undă verde pentru sezonul 4, iar Henry Cavill nu se va mai întoarce în rol, ci va fi înlocuit de mai tânărul Liam Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolul Gale Hawthorne din seria de filme The Hunger Games.

Vestea vine ca o lovitură de sabie pentru fanii lui Henry Cavill, mai ales că pe 25 decembrie se va lansa pe platforma Netflix un prequel al serialului, numit The Witcher: Blood Origin, în care Liam Hemsworth și-ar fi putut găsi loc.

Henry Cavill anunța săptămâna trecută că revine în rolul lui Superman, după ce a apărut într-o secvență din genericul de final al producției Black Adam, sugerând confruntări viitoare sau lupte cot la cot cu supereroul întunecat jucat de Dwayne Johnson. Nu știm în ce măsură conflictul din orarul lui Cavill ar fi putut interfera și provoca această plecare din rolul Geralt of Rivia.

Henry Cavill a făcut anunțul pe contul său de Instagram, fără să menționeze motivul retragerii: „Călătoria mea ca Gerald of Rivia a fost marcată de monștri și aventuri și, oh, iată, a venit vremea să îmi predau armele - pandantul și săbiile. În locul meu, extraordinarul domn Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb. Ca în cazul celor mai mari personaje ale literaturii, predau torța cu o reverență pentru timpul petrecut întrupându-l pe Gerald și cu entuziasm în a-l vedea pe Liam preluând rolul unuia dintre cei mai fascinanți și plini de nuanțe bărbați”.

Deși obișnuit cu rolurile fantasy, Liam Hemsworth se află în postura de a ține pe umerii săi un serial extrem de popular, ce era în 2020 cel mai căutat serial TV din lume, conform datelor de audiență. Liam va trebui să intre în pielea personajului Geralt, care arată ca un om, dar este - de fapt - un mutant, creat printr-un proces alchimic ce îl face capabil să bea poțiuni care îi măresc forța, îmbunătățesc refexele și simțurile. Un muritor de rând ar fi ucis de aceste poțiuni magice, odată ce le-ar înghiți. După cum știm deja, Geralt este un vânător de monștri ce stăpânește și câteva elemente de magie. În acțiunile sale el se folosește de două săbii, dintre care una din argint folosită la uciderea monștrilor, precum și de diverse uleiuri, bombe artizanale, decocturi și poțiuni magice, precum și de alchimie.

În sezonul 3, ultimul cu Henry Cavill în rolul Geralt of Rivia, sezon ce a început filmările la începutul acestui an, vom vedea capete încoronate, magi, și fiare de pe Continent care sunt pe urmele lui Ciri din Cintra (Freya Allan). Geralt (Cavill) o va ascunde, fiind hotărât să își protejeze nou-reunita familie împotriva acelora care amenință să o distrugă. De educația în ale magiei se ocupă Yennefer (Anya Chalotra), care îi conduce în fortăreața Aretuza, acolo unde speră să descopere mai multe din puterile ascunse ale fetei; în schimb, se trezesc într-un câmp de luptă din care nu lipsesc intrigile politice, trădarea și magia neagră. Trebuie să lupte riscând totul - sau riscă să se piardă unii pe alții definitiv...

Din distribuție vor mai face parte Robbie Amell, Meng’er Zhang, Hugh Skinner și Christelle Elwin. Amell joacă rolul unui luptător Elf pe nume Gallatin, care conduce o armată de luptători Scoia’tael care luptă de partea Nilfgaard. Zhang este Milva, o femeie-vânător adoptată de către driadele din Pădurea Brokilon, care are calitatea de a fi un vânător dârz și talentat. Skinner este Prințul Radovid, un playboy regal și fratele mai mic al Regelui Vizimir (Ed Birch). Elwin este Mistle, un membru al Șobolanilor, o bandă de hoți adolescenți care fură de la bogați.

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells