Iată-i pe DeSaad și pe Steppenwolf fără armură!

de Marina Florea în 29 Mar 2021
Imaginile conceptuale pentru Justice League al lui Zack Snyder, în care apar eroii negativi

Artistul grafic Jerad S. Marantz a dezvăluit câteva imagini conceptuale de la Justice League a lui Zack Snyder în care apar eroii negativi DeSaad și Steppenwolf, cel de-al doilea fără armură.

„Întotdeauna l-am îndrăgit pe #desaad din benzile desenate. Este așa de sinistru și de manipulativ. Am fost surprins plăcut și încântat atunci când sarcina de a-l desena a ajuns la mine. A fost o plăcere absolută să lucrez cu designerul de costume Michael Wilkinson. Prima versiune a personajului, așa cum am gândit-o, a fost mult mai diformă și mai înspăimântătoare. Mi-aduc aminte că am făcut prima variantă și părea aprobat. Peste câteva săptămâni am revizuit personajul și voiau modificări”, scria artistul pe contul de Instagram.

Zack Snyder’s Justice League se poate urmări pe HBO

„Iată o imagine a lui #Steppenwolf fără armură. Am fost așa de bucuros să îl văd într-un film atât de fidel originalului. Adesea când fac variante pentru o creatură anume există elemente de design care mă bucură, dar despre care știu că nu vor trece de cei care aprobă designul. Asta nu s-a mai întâmplat acum. A fost, cu siguranță, o experiență rară lucrul pe acest proiect, o experiență pe care nu o voi uita și pentru care voi fi recunoscător...”

În Justice League al lui Zack Snyder, acțiunea se derulează astfel: hotărâți ca sacrificiul lui Superman (Henry Cavill) să nu fie în zadar, Bruce Wayne (Ben Affleck) se aliază cu Diana Prince (Gal Gadot), pregătiți să recruteze o echipă întreagă de personaje cu superputeri pentru a apăra lumea de o amenințare catastrofală. Sarcina se dovedește mai dificilă decât credea Bruce, pe măsură ce fiecare personaj trebuie să își înfrunte proprii demoni, să lucreze cu ceilalți și să facă o echipă imbatabilă de eroi. Acum, uniți, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) trebuie să afle dacă se mai poate salva planeta de Steppenwolf, DeSaad și Darkseid, și siniștrii lor acoliți.

Filmul are regia semnată de Zack Snyder și îi are în distribuție pe: Henry Cavill -Superman, Ben Affleck - Batman, Gal Gadot - Wonder Woman, Ray Fisher - Cyborg, Jason Momoa - Aquaman, Ezra Miller -The Flash, Amy Adams - Lois Lane, Jeremy Irons - Alfred Pennyworth, Diane Lane - Martha Kent, Jesse Eisenberg - Lex Luthor, Connie Nielsen - Regina Hippolyta, Robin Wright - Generalul Antiope, J.K. Simmons - Commissioner Gordon, Amber Heard - Mera, Joe Morton - Silas Stone, Willem Dafoe - Vulko, Ciaran Hinds - Steppenwolf, Joe Manganiello - Deathstroke, Harry Lennix - Martian Manhunter, Kiersey Clemons - Iris West, Zheng Kai - Ryan Choi, Peter Guinness - DeSaad, Ray Porter - Darkseid, și pe  Jared Leto - The Joker.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder's Justice League

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells