Iată-i pe DeSaad și pe Steppenwolf fără armură!

de Marina Florea în 29 Mar 2021
Imaginile conceptuale pentru Justice League al lui Zack Snyder, în care apar eroii negativi

Artistul grafic Jerad S. Marantz a dezvăluit câteva imagini conceptuale de la Justice League a lui Zack Snyder în care apar eroii negativi DeSaad și Steppenwolf, cel de-al doilea fără armură.

„Întotdeauna l-am îndrăgit pe #desaad din benzile desenate. Este așa de sinistru și de manipulativ. Am fost surprins plăcut și încântat atunci când sarcina de a-l desena a ajuns la mine. A fost o plăcere absolută să lucrez cu designerul de costume Michael Wilkinson. Prima versiune a personajului, așa cum am gândit-o, a fost mult mai diformă și mai înspăimântătoare. Mi-aduc aminte că am făcut prima variantă și părea aprobat. Peste câteva săptămâni am revizuit personajul și voiau modificări”, scria artistul pe contul de Instagram.

Zack Snyder’s Justice League se poate urmări pe HBO

„Iată o imagine a lui #Steppenwolf fără armură. Am fost așa de bucuros să îl văd într-un film atât de fidel originalului. Adesea când fac variante pentru o creatură anume există elemente de design care mă bucură, dar despre care știu că nu vor trece de cei care aprobă designul. Asta nu s-a mai întâmplat acum. A fost, cu siguranță, o experiență rară lucrul pe acest proiect, o experiență pe care nu o voi uita și pentru care voi fi recunoscător...”

În Justice League al lui Zack Snyder, acțiunea se derulează astfel: hotărâți ca sacrificiul lui Superman (Henry Cavill) să nu fie în zadar, Bruce Wayne (Ben Affleck) se aliază cu Diana Prince (Gal Gadot), pregătiți să recruteze o echipă întreagă de personaje cu superputeri pentru a apăra lumea de o amenințare catastrofală. Sarcina se dovedește mai dificilă decât credea Bruce, pe măsură ce fiecare personaj trebuie să își înfrunte proprii demoni, să lucreze cu ceilalți și să facă o echipă imbatabilă de eroi. Acum, uniți, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) trebuie să afle dacă se mai poate salva planeta de Steppenwolf, DeSaad și Darkseid, și siniștrii lor acoliți.

Filmul are regia semnată de Zack Snyder și îi are în distribuție pe: Henry Cavill -Superman, Ben Affleck - Batman, Gal Gadot - Wonder Woman, Ray Fisher - Cyborg, Jason Momoa - Aquaman, Ezra Miller -The Flash, Amy Adams - Lois Lane, Jeremy Irons - Alfred Pennyworth, Diane Lane - Martha Kent, Jesse Eisenberg - Lex Luthor, Connie Nielsen - Regina Hippolyta, Robin Wright - Generalul Antiope, J.K. Simmons - Commissioner Gordon, Amber Heard - Mera, Joe Morton - Silas Stone, Willem Dafoe - Vulko, Ciaran Hinds - Steppenwolf, Joe Manganiello - Deathstroke, Harry Lennix - Martian Manhunter, Kiersey Clemons - Iris West, Zheng Kai - Ryan Choi, Peter Guinness - DeSaad, Ray Porter - Darkseid, și pe  Jared Leto - The Joker.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder's Justice League

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells