Hitman’s Bodyguard: Care pe care, cel mai vizionat film din week-end în România

de Gloria Sauciuc în 5 Sep 2017
Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson)

37.559 de spectatori au văzut în weekend comedia de acţiune Hitman’s Bodyguard: Care pe care în ţara noastră. Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson au dominat clasamentul încasărilor în box office-ul românesc de weekend, cu venituri în valoare de 755.181 lei

Comedia reuneşte o distribuţie de excepţie, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” prezentându-I, alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, pe Salma Hayek şi Gary Oldman, veritabile simboluri ale Hollywood-ului. Alături de o poveste care abundă în scene de acţiune şi cele mai amuzante schimburi de replici, distribuţia filmului a contribuit considerabil la poziţionarea comediei ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” în filmele alese de români.

Pe plan internaţional, filmul a reuşit să se menţină în topul box-office-ului trei săptămâni la rând, dar asta în absenţa unor alte lansări. În ziua care marchează una dintre sărbătorile americane - Labor Day - văzută ca o zi de încheiere a vacanţelor,  niciun film nu a avut premiera. E prima zi în 25 de ani  în care nciunun film nu a avut premiera de Labor Day.

 În lipsa unor premiere, s-a ajuns ca Sony să aducă în săli filme clasice (precum Întâlnire de gradul trei, filmul din 1977 al lui Steven Spielberg sau teasere ale unor seriale TV - primele două episoade ale Inhumans). Ambele au strâns sub 2 milioane de dolari.

Un alt film, Tulip Fever, amânat de multe ori ca premieră, cu Alicia VIkander, Christoph Waltz şi Zach Galifianakis, a strâns abia 1,25 milioane de dolari după ce a rulat pe 800 de ecrane. Astfel, rezultatul total de box-office a fost mai degrabă dezamăgitor, cu aşteptări la 100 de milioane de dolari la nivelul Statelor Unite de-a lungul a patru zile, deja cu 22% sub anul trecut.

 Toamna însă aduce speranţe: premiera noului IT, de la Warner Bros, aduce aşteptări de 600 de milioane dolari.

Exploreaza subiecte similare:

The Hitman's Bodyguard, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells