Gardienii Galaxiei 3 ar putea avea la cârmă o regizoare

de Cristina Grigore în 22 Oct 2018
Jane Campion, regizoarea unui serial BBC premiat cu Globul de Aur, se află pe lista numelor selectate

Chiar dacă echipa de lucru a fost dizolvată după plecarea regizorului James Gunn, iar producția lui Guardians of the Galaxy 3 amânată, pregătirile pentru film nu au fost cu totul abandonate. După ce a fost stabilit un titlu provizoriu de lucru al acestuia – Hot Christmas – cei de la Production Weekly au anunțat, potrivit informațiilor obținute de la realizatori, că filmările peliculei ar putea începe abia în 2021.

Studioul Marvel se află în cautarea unui cineast care să ocupe scaunul regizoral din care a fost alungat Gunn, iar potrivit CinemaBlend.com înlocuitorul ar putea fi o femeie. Iată ce nume au fost selectate: Jane Campion (regizoarea serialului premiat cu Globul de Aur Top of the Lake), S.J. Clarkson (Jessica Jones, Orange Is the New Black, The Defenders), Michelle MacLaren (Breaking Bad, Game of Thrones, The Walking Dead) şi Dee Rees (Mudbound, Pariah).

James Gunn a fost concediat în luna iulie de la cârma lui Guardians of the Galaxy 3, însă producătorii vor păstra, se pare, în mare parte, scenariul și linia stabilite deja de cineast. Gunn a a trecut acum în tabăra DC și se va ocupa de scenariul lui Suicide Squad 2.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Top of the Lake, Jane Campion, S.J. Clarkson, Jessica Jones, Orange Is the New Black, The Defenders, Breaking Bad, Game of Thrones, The Walking Dead, Dee Rees, Pariah, Mudbound, Michelle MacLaren

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 22 octombrie 2018 16:21
Nume grele si regizori cu realizari deosebite vehiculeaza studioul Marvel pentru al treilea film din seria "Gardienii Galaxiei", dar mai este timp pentru o hotarare definitiva...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells