Gardienii Galaxiei 3 ar putea avea la cârmă o regizoare

de Cristina Grigore în 22 Oct 2018
Jane Campion, regizoarea unui serial BBC premiat cu Globul de Aur, se află pe lista numelor selectate

Chiar dacă echipa de lucru a fost dizolvată după plecarea regizorului James Gunn, iar producția lui Guardians of the Galaxy 3 amânată, pregătirile pentru film nu au fost cu totul abandonate. După ce a fost stabilit un titlu provizoriu de lucru al acestuia – Hot Christmas – cei de la Production Weekly au anunțat, potrivit informațiilor obținute de la realizatori, că filmările peliculei ar putea începe abia în 2021.

Studioul Marvel se află în cautarea unui cineast care să ocupe scaunul regizoral din care a fost alungat Gunn, iar potrivit CinemaBlend.com înlocuitorul ar putea fi o femeie. Iată ce nume au fost selectate: Jane Campion (regizoarea serialului premiat cu Globul de Aur Top of the Lake), S.J. Clarkson (Jessica Jones, Orange Is the New Black, The Defenders), Michelle MacLaren (Breaking Bad, Game of Thrones, The Walking Dead) şi Dee Rees (Mudbound, Pariah).

James Gunn a fost concediat în luna iulie de la cârma lui Guardians of the Galaxy 3, însă producătorii vor păstra, se pare, în mare parte, scenariul și linia stabilite deja de cineast. Gunn a a trecut acum în tabăra DC și se va ocupa de scenariul lui Suicide Squad 2.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Top of the Lake, Jane Campion, S.J. Clarkson, Jessica Jones, Orange Is the New Black, The Defenders, Breaking Bad, Game of Thrones, The Walking Dead, Dee Rees, Pariah, Mudbound, Michelle MacLaren

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 22 octombrie 2018 16:21
Nume grele si regizori cu realizari deosebite vehiculeaza studioul Marvel pentru al treilea film din seria "Gardienii Galaxiei", dar mai este timp pentru o hotarare definitiva...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells