Freealize aduce două filme pentru copii în această primăvară la cinema

de Cinemagia în 3 Mar 2018
„Ambele filme sunt motoarele unor aventuri autentice la capătul cărora eroii vor descoperi prietenia adevărată”

Freealize anunță că în această primăvară va distribui în cinematografe două filme pentru copii: Pe roți (Brazilia), filmul de debut al brazilianului Mauro D’Addio, din 2 martie și animația Aventuri fără pereche (Cehia), regizată de Galina Miklinova, care va avea premiera în cinematografele din România în 27 aprilie 2018.

Pe roți, din 2 martie 2018 la cinema

Este un road movie care urmărește trasformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii…pe roți. Lucas, un baiat de 13 ani, se află în scaunul cu rotile în urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajută pe mama ei să vândă micul dejun dintr-o camionetă, în orășelul unde locuiesc. Laís își dorește enorm să îl cunoască pe tatăl ei care a plecat pe când ea era mică. Lucas și Laís sunt prieteni de la școală și când Laís află unde este tatăl ei, cei doi pornesc într-o aventură incredibilă pentru a-l găsi.

Aventuri făra pereche, din 27 aprilie la cinema

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș. Viața Mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

Aventuri fără pereche este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o poveste  cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete.

„Ambele filme pe care le vom aduce în aceasta primăvara la  cinema vorbesc despre curaj, îndrăzneală, dorința de a cuceri lumea  și sunt motoarele unor aventuri autentice la capătul cărora eroii vor descoperi prietenia adevărată. Prietenii îți spun că e ok să fii diferit, că visurile sunt cele mai importante in viață, că nu ești niciodată singur și că merită să lupți pentru lucrurile în care crezi”, spune  distribuitorul filmelor.

Exploreaza subiecte similare:

On Wheels, Lichozrouti

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells