Filmele de Crăciun ar putea, de acum înainte, să cuprindă și scene de sex

de Gloria Sauciuc în 7 Dec 2023
Producătorii de conținut ai Lifetime Channel reacționează la prima scenă de sex a rețelei într-un film de Crăciun: „Există un public înfometat de romantism pentru adulți”

Ho, ho, ho! Lifetime Channel s-ar putea să fie pe lista de „obraznici” a Moșului anul acesta. Printre cele 12 filme noi de sărbători se află A Cowboy Christmas Romance, un film de Crăciun „à la Yellowstone” care include o premieră pentru genul filmelor de sărbători: o scenă de sex fierbinte, scrie latimes.com. Această premieră ar putea da tonul unor filme de Crăciun mai... „fierbinți”.

„Credem că există o audiență dornică de romantism matur și abia așteptăm să încingem spiritele, după oferta de zahăr și condimentele obișnuită de sărbători", a declarat - pentru Variety - Tia Maggini, vicepreședinte senior răspunzător de conținut al Lifetime. „Ne place să încercăm lucruri noi și suntem încântați de această premieră pentru filmul de sărbători”.

A Cowboy Christmas Romance, în care joacă Jana Kramer și Adam Senn, urmărește o agentă imobiliară iscusită care se întoarce cu mari rezerve în orașul ei natal din Arizona, chiar înainte de Crăciun. Acolo, ea își propune să convingă un fermier visător să vândă pământul familiei sale. Oricine a vizionat Yellowstone știe că fermierii nu acceptă cu plăcere ca pământul lor să fie amenințat, așa că, în mod natural, există conflicte și aversitate încă de la început, dar - în cele din urmă - așa cum sugerează titlul cowboy-ul și agenta se încurcă într-o poveste de dragoste de Crăciun.

Actrița din Anatomia lui Grey, Sarah Drew, a scris filmul și îl promovează prin intermediul Instagram-ului său. „Pregătiți-vă pentru un film de Crăciun sexy și plin de erotism, scris și produs de mine. Îți place Yellowstone? Cowboy sexy? Drama de familie? Crăciunul? Îți place să plângi și să te înveselești? Atunci o să îțI placă #acowboychristmasromance”, a scris ea. „M-am distrat atât de mult scriind și producând acest film”.

Drew a discutat despre cum scenele fierbinți au fost o necesitate. „Totul a ieșit atât de frumos, dar mai ales scena din bucătărie”, a spus Drew. „Scrisesem în indicațiile regizorale - 'O ridică pe masă, apoi împinge lucrurile de pe masă`... - am pus totul acolo și am zis: `Nu-mi luați scena erotică! Am scris-o intenționat! Vreau să fie acolo`!..."

Actrița principală a filmului, Jana Kramer, i-a spus lui Drew că „A Cowboy Christmas Romance nu seamănă cu niciunul dintre filmele Lifetime pe care le-a făcut în trecut. Actrița, care a jucat în opt dintre filmele rețelei până în prezent, a fost ușurată de faptul că în acesta a simțit o sinceritate în stare pură, care reflectă viața”. Ea a continuat că a fost surprinsă că Lifetime a păstrat scenariul așa cum l-a scris Drew, și a spus că rețeaua nu a făcut nicio tăietură la montaj.

„Spoiler alert - mă întinde pe fân, iar apoi noi, știi tu...", a continuat Kramer, râzând. „Evident, este în continuare Lifetime, este în continuare un canal de familie. Dar a fost împingerea limitelor... Nu au tăiat nimic. Am fost atât de fericită că au lăsat într-adevăr totul acolo”...

Kramer a remarcat, de asemenea, că este abia menționat în film cuvântul „Crăciun”. „Nu se coace turtă dulce, nu există niciun festival, nici acel oraș care se duce naibii și pe care trebuie să-l salvezi", a spus ea. „Atmosfera plăcută, de sărbătoare, există, dar totul este amestecat cu adevărate probleme de familie, de identitate și de relații”.

A Cowboy Christmas Romance va avea premiera pe 9 decembrie pe canalul american Lifetime.

Exploreaza subiecte similare:

Adam Senn, Jana Kramer, Sarah Drew (I), A Cowboy Christmas Romance

Alte știri din cinema

ROG Zephyrus G16 (GU605): laptopul de gaming al anului

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un laptop de gaming premium care redefinește tot ce știai despre acest segment

Cum s-a antrenat - timp de două luni - câinele din Anatomia unei prăbușiri, pentru a o face pe-a mortul

Anatomia unei prăbușiri mai poate fi văzut în unele cinematografe din țara noastră

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dannnnn pe 7 decembrie 2023 12:30
Eiii na, ce veste, îți dai seama, de parcă de Crăciun nu se face sex :)))
circarul pe 7 decembrie 2023 21:44
Bine punctat :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells