Filme, suc şi popcorn la The Light Cinema pentru donaţii de Ziua Internațională a Animalelor

de Cinemagia în 26 Sep 2013
Accesul la filmul Elysium şi Strumpfii 2 3D dublat, popcorn și o băutură răcoritoare în cei 55 lei donați

Fundația Speranța și The Light Cinema vă invită la Ziua Internațională a Animalelor. Pe 4 octombrie, viața animalelor, în toate formele ei, este celebrată peste tot în lume, prin convenții și campanii de ajutorare a animalelor.

Fundația Speranța și The Light Cinema va invită pe 4 octombrie la oră 20:00 să sarbatoriti Ziua Animalelor și să contribuiți cu o donație simbolică de 55 lei pentru ajutorarea animalelor. Cei 55 lei donați prin cumpărarea biletului includ accesul la filmul Elysium, popcorn și o băutură răcoritoare.

Sâmbătă, 5 octombrie începând cu ora 11:00 îi invităm pe cei mici și pe părinți să se alăture campaniei inițiate de Fundația Speranța și să doneze mâncare, accesorii, jucării pentru câinii aflați în adăpostul Fundației Speranța. Doar în schimbul donației de produse și accesorii pentru câini, cei mici vor putea viziona filmul Strumpfii 2 3D dublat și vor petrece o minunată dimineață de sâmbătă la The Light Cinema.

Ambele evenimente îi au că parteneri pe Intercom Film Distribution, delicateria Dona Nina și Fundația VIER PFOTEN, care va fi prezentă la cele două proiecții pentru a oferi informații și mici cadouri copiilor. Toate donațiile voastre vor ajută la îngrijirea și întreținerea câinilor salvați de VIER PFOTEN de pe străzi și cazați până la adopție în adăpostul Speranța

Biletele destinate evenimentul din 4 octombrie se pot achiziționa de la casele de bilete din incintă The Light Cinema.

Ziua compasiunii și acțiunii pentru animalele fără stăpân

Din 4 octombrie 2003, data la care a fost lansat prima sărbătoare oficială a animalelor, în Marea Britanie, acest eveniment a căpătat amploare de la an la an. Fundația Speranța și partenerii săi: VIER PFOTEN, The Light Cinema, Intercom Film și delicateria Dona Nina se alătură acestei intiative de a sărbători animalele prin două evenimente dedicate celor care doresc să se implice în ajutorarea câinilor fără stăpân.

Evenimentele vor avea loc la The Light Cinema, în incinta Liberty Center, Şoseaua Progresului 151-171,  la 10 minute de Piaţa Unirii (tramvaie: 8, 11, 23, 25, 32/Autobuze: 117,173, 220). Parcarea gratuită. info@lightcinemas.ro ;   www.facebook.com/TheLightCinema

Exploreaza subiecte similare:

Elysium, The Smurfs 2

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 26 septembrie 2013 23:44
Ce dragut !
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2013 15:21
Foarte tare mi se pare...Felicitari organizatorilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells