Filme pentru copii, în cinci zile de festival, la Grand Cinema & More din București

de Cinemagia în 29 Ian 2019
Între 4 și 8 februarie, atunci când cei mici sunt în vacanță, în cinematograf vor rula filme pentru copii

Grand Cinema & More deschide cea de-a 18-a ediție a Grand Family Festival – o nouă invitație la film și timp petrecut alături de întreaga familie. Între 4 și 8 februarie, atunci când cei mici sunt în vacanță, în cinematograf vor rula unele dintre cele mai îndrăgite filme pentru copii, care îi vor captiva fără îndoială și pe adulți, mai ales că biletele pentru oricare dintre filmele din program au prețuri speciale, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Pe parcursul celor cinci zile de festival, la Grand Cinema & More vor rula zece dintre cele mai apreciate producții. Toate filmele din program vor fi dublate în limba română, în format 2D și 3D. Adulții pot cumpăra bilete la prețul de 16 lei, iar copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit.

Astfel, vor putea fi vizionate: Prințul fermecător (Charming), Elliot: O poveste de Crăciun (Elliot The Littlest Reindeer), Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, Luis și mini-extratereștrii (Luis & The Aliens), Ploey - Inimă de viteaz (Ploey You Never Fly Alone), Aventurile lui Smallfoot (Smallfoot), Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (Spider-Man: Into The Spider-Verse), Grinch (The Grinch), Misterul ceasului din perete (The House with a Clock in Its Walls), Wheely: Voios și iute (Wheely).

Programul complet și regulamentul festivalului sunt disponibile pe site-ul grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafață totală de 14.000 mp și are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Exploreaza subiecte similare:

Charming, Elliot the Littlest Reindeer, Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation, Luis & the Aliens, Ploey - You Never Fly Alone, Smallfoot, Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Grinch, The House with a Clock in its Walls, Wheely

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells