Filme Bond se vor face încă 15 ani de acum înainte

de Gloria Sauciuc în 22 Aug 2022
O veste bună pentru fanii Bond: a fost semnat un contract pentru a menține în producție filmele cu James Bond cel puțin până în 2037

Poate că am văzut ultimul James Bond cu Daniel Craig, însă nu l-am văzut pe ultimul Bond - scrie metro.co.uk, citând publicațiile internaționale ce scriu despre industria filmului.

Povestea celebrului spion a început cu șaizeci de ani în urmă, în 1962, însă - după cum se pare - Warner Bros. a reușit o înțelegere care va menține filmele în producție până în 2037.

Daniel Craig a apărut ultima oară în rolul lui Bond în No Time to Die. La premiera filmului, Craig fusese în fruntea seriei de spionaj timp de cinci filme, de-a lungul a 15 ani. Deocamdată, nimeni nu știe cine îl va înlocui pe Bond în următorul film din serie, sau când va avea premiera următorul film din serie, însă acordul va duce seria în cel de-al 75-lea an.

O sursă declara pentru The Mirror: „Bond este în formă maximă la 75 de ani. Nici smokingul nici paharul de martini nu vor fi puse în cui” și că e ”o veste mare pentru fani”, una care va permite seriei de filme să treacă dincolo de filmul numărul 27.

De curând, au apărut știri că Idris Elba, de mult curtat pentru rol, a refuzat rolul după ani de discuții (și de zvonuri alimentate de fanii seriei). Speculațiile despre următorul candidat la rolul lui Bond s-au aglomerat, la aproape un an de la premiera lui No Time to Die - aplaudatul al 25-lea film din serie.

Barbara Broccoli, producător, remarca (pe când Craig încă era în rol) că Elba, de 49 de ani, nu va fi implicat în proiectul filmului. „Ei bine, îl cunoaștem pe Idris, suntem prieteni, și este un actor excelent. Dar, știți, este în discuții, și e greu să ții așa o conversație când ai pe cineva în rol”.

Acum, că Elba nu mai face parte din proiect, iar Craig a părăsit rolul, următorul de pe listă este Regé-Jean Page, care a jucat în Bridgerton în rolul Ducelui de Hastings, în primul sezon al seriei pe Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, Rege-Jean Page, No Time to Die

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 22 august 2022 13:31
Având în vedere cursul actual (total degenerat) al derulării lucrurilor, e mai mult decât posibil să fie ales o persoană de culoare. Ceea ce, la urma urmei, va fi bine deoarece vor vedea toți ”spălații pe creier” și promotorii curentului ăsta cretin BLM (Black Lives Matter), LGBT etc că nu tot ce zboară, se și mănâncă.
Eu pot să pun prinsoare de acum că, dak rolul lui James Bond va ajunge la o persoană de culoare, filmul va fi un eșec de proporții și asta nu pt că lumea ar avea ceva contra persoanelor de culoare, ci din simplul motiv că nu poți să-ți bați joc de orice și oricine când vrei fără ca acest lucru să nu se întoarcă împotriva ta. În acest caz, e vorba despre un personaj despre care autorul cărților nu a spus niciodată că ar fi de altă culoare decât ”alb”. Să-l faci acum ”negru” doar pentru că așa este... ”curentul” (prostiei) nu înseamnă automat că e i un lucru bun. Totul are niste limite. Vom vedea ce va fi.

Serban9807 pe 22 august 2022 16:29
Rasist
Serban9807 pe 24 august 2022 13:48
Argumente clasice pe care le-am auzit de la toti rasistii. Bine ca te-ai afisat si ca anti-vaccinist.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells