Echipa serialului The Witcher își propune să îi ofere lui Henry Cavill „o ieşire din scenă eroică”

de Gloria Sauciuc în 22 Dec 2022
Henry Cavill va ieși din proiectul TV inspirat de cărțile lui Andrzej Sapkowski, iar Liam Hemsworth va prelua personajul pentru Sezonul 4

Actorul Henry Cavill a anunțat în luna octombrie că Sezonul 3 va fi ultimul în care joacă rolul lui Geralt din Rivia, iar Liam Hemsworth urmează să îl înlocuiască în serialul fantasy marca Netflix. Deși următorul sezon - sezonul 3 - nu a fost gândit ca un rămas-bun pentru Geralt din Rivia în versiunea Henry Cavill, echipa serialul face tot ceea ce poate pentru a-i oferi actorului o ieșire elogioasă din producția serialul, scrie The Hollywood Reporter.

Autoarea serialului Lauren Schmidt Hissrich declara pentru Entertainment Weekly într-un interviu publicat online miercuri că Sezonul 3, care va debuta în vara lui 2023, va oferi „cea mai vitejească plecare” posibilă pentru actor. Netflix anunța în octombrie că Henry Cavill va ieși din proiectul TV inspirat de cărțile lui Andrzej Sapkowski, iar Liam Hemsworth va prelua personajul pentru Sezonul 4.

„Henry a oferit atât de multe serialului încât ne dorim să îl onorăm așa cum trebuie”, declara showrunner-ul. Aceasta, în continuare, a lăudat-o pe Freya Allan, din rolul Ciri, prințesa din Cintra: „Rolul lui Geralt este de a renunța la neutralitate și de face tot ceea ce trebuie pentru a ajunge la Ciri. Și, pentru mine, este cea mai eroică ieșire posibilă, chiar dacă nu fusese anticipată ca atare. Geralt are în minte o nouă misiune atunci când va reveni în Sezonul 4. Este un Geralt puțin diferit față de ceea ce ne așteptam. Și 'puțin diferit' este un eufemism”.

Hissrich a adăugat că Sezonul 3 va cuprinde un număr de momente cheie din cartea lui Sapkowski Time of Contempt. „Evident, nu vom trata fiecare pagină, dar Time of Contempt ne-a dat atâtea episoade majore de acțiune, elemente ale acțiunii, momente definitorii pentru personaje, revelații ale unui mare rău”, a continuat ea. ”Au fost atât de multe lucruri interesante prin care am putut să ne ținem foarte, foarte aproape de cărți”.

Vestea plecării lui Cavill de la The Witcher a venit la aproape o săptămână după premiera în săli a producției Warner Bros. Black Adam, în care actorul reia, într-un cameo, rolul lui Superman. Cavill a confirmat luna aceasta că o revenire a lui Superman nu mai este în cărți, pe măsură ce șefii studiourilor DC James Gunn și Peter Safran au ales o altă traiectorie a personajului.

Atunci când au fost întrebați dacă există șanse pentru Cavill se reia un alt rol în serialul Witcher sau să apară în spatele scenelor, Hissrich declara pentru Entertainment Weekly: „Nici măcar nu ne-am gândit la asta acum”.

The Witcher: Blood Origin, un prequel de patru episoade, va fi lansat pe 25 decembrie pe Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, Liam Hemsworth, The Witcher 

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells