Duminică seara la AMC: râzi și te relaxezi cu Asterix și Obelix

de Cinemagia în 19 Mar 2020
Acțiunea capătă suspans și comic de situație când cei doi celebri gali află că poțiunea lor magică este interzisă de regulamentul Jocurilor Olimpice

AMC vă invită pe micul ecran la o porție de umor franțuzesc, poțiuni magice și o (re)întâlnire cu inegalabilii Asterix (Clovis Cornillac) și Obelix (Gerard Depardieu). Astfel, Asterix la Jocurile Olimpice/Astérix aux jeux olympiques„ (2008) e difuzat de AMC duminică, 22 martie, de la ora 19:35 și în reluare luni, 23 martie, de la 15:35.

Cu cel mai mare decor construit vreodată în Franța (stadionul Jocurilor Olimpice) și nume extrem de grele din lumea sportului și-a filmului (Alain Delon - în rolul arogantului și orgoliosului Cezar, Michael Schumacher -  într-un original „bolid” Ferrari, Zinedine Zidane, Toni Parker etc.) pe generic, Asterix la Jocurile Olimpice aduce pe micul ecran - în aceste zile de criză sanitară - umor franțuzesc, unele dintre cele mai palpitante aventuri ale celebrilor Asterix și Obelix și unele dintre cele mai bune efecte speciale făcute vreodată în Hexagon.

 De această dată Asterix și matahalosul Obelix dau fuga în Grecia, pentru a-l ajută pe prietenul lor Alafolix să câștige mâna prințesei Irina, care a dat sfară în țară că nu se va mărită decât cu vajnicul câștigător al Jocurilor Olimpice. Cel mai periculos adversar al lui Alafolix este romanul Brutus, fiul lui Cezar, care nu s-ar da în lături de la nimic pentru a și-o „adjudeca” pe Irina.

În felul lor total pe dinafară, Asterix și Obelix vor face tot posibilul să-i dejoace planurile lui Brutus, în timp ce vor inventa câteva sporturi și se vor bate cu de-alde Michael Schumacher și Zinedine Zidane. De văzut mai ales pentru glumele de interior, Cezar-ul lui Alain Delon și „rotițele” Irinei, interpretată de frumoasă Vanessa Hessler.

Exploreaza subiecte similare:

Astérix aux jeux olympiques

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells