Doctor Who se alătură distribuției lui Star Wars: Episode IX

de Cristina Grigore în 29 Aug 2018
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 20 decembrie 2019

Starul lui Doctor Who și al serialui Netflix The Crown, Matt Smith, a fost cooptat în următoarea aventură Star Wars regizată de J.J. Abrams. Potrivit TheHollywoodNews.com, care a publicat știrea, nu a fost dezvăluit și rolul pe care Smith îl va interpreta.

Star Wars: Episode IX își desfășoară încă filmările în Marea Britanie și va ajunge în cinematografe în decembrie, anul viitor. Alte figuri noi în distriubuția compusă din Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Lupita Nyong'o (Maz), Domhnall Gleeson (Hux), Kelly Marie Tran (Rose), Joonas Suotamo (Chewbacca) Adam Driver (Kylo Ren) și Billie Lourd sunt Dominic Monaghan (Lost), Keri Russell și Naomi Ackie.

Nu vor lipsi din finalul noii trilogii Mark Hamill (Luke), Anthony Daniels (C3PO) și Billy Dee Williams (Lando). O vom revedea și pe Carrie Fisher, pentru care se vor folosi secvențe filmate pentru Episode VII, ce nu au intrat în varianta finală a peliculei. J.J. Abrams a ținut să spună că Fisher este de neînlocuit și nu este nevoie e o altă actriță pentru rol sau de utilizarea unor efecte speciale.

Într-un recent interviu acordat publicației Focus Features, actorul Domhnall Gleeson a spus că Abrams face o treabă excelentă cu următorul Star Wars: „Este grozav că J.J. Abrams s-a întors pentru a încheia trilogia începută, ne putem bucura de ceea ce face el cel mai bine. Va fi epic, dar şi surprinzător”, a punctat el.

Star Wars: Episode IX se lansează la noi pe 20 decembrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Smith, Doctor Who, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Adam Driver, Billie Lourd, Dominic Monaghan, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Carrie Fisher, J.J. Abrams, Star Wars: Episode IX

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 29 august 2018 19:27
Observ ca seria filmelor "Star Wars" va continua cu o noua realizare si asta nu face decat sa ne bucure foarte mult, si asteptand cu nerabdare noul produs.
spartacus pe 30 august 2018 19:45
Sper ca Matt Smith să aibă un rol negativ, are fizionomia perfectă pentru așa ceva...:)
Cretzulynne pe 30 august 2018 20:38
Vai ce titlu! Conduce la o cu totul altă idee, decât ce ar trebui! Trebuia să fie așa - "Interpretul lui Dr. Who" - ca să nu se înțeleagă că însuși Dr. Who o să fie în Star Wars... Are capacitatea asta, să știți!...
Of!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells