Doctor Who se alătură distribuției lui Star Wars: Episode IX

de Cristina Grigore în 29 Aug 2018
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 20 decembrie 2019

Starul lui Doctor Who și al serialui Netflix The Crown, Matt Smith, a fost cooptat în următoarea aventură Star Wars regizată de J.J. Abrams. Potrivit TheHollywoodNews.com, care a publicat știrea, nu a fost dezvăluit și rolul pe care Smith îl va interpreta.

Star Wars: Episode IX își desfășoară încă filmările în Marea Britanie și va ajunge în cinematografe în decembrie, anul viitor. Alte figuri noi în distriubuția compusă din Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Lupita Nyong'o (Maz), Domhnall Gleeson (Hux), Kelly Marie Tran (Rose), Joonas Suotamo (Chewbacca) Adam Driver (Kylo Ren) și Billie Lourd sunt Dominic Monaghan (Lost), Keri Russell și Naomi Ackie.

Nu vor lipsi din finalul noii trilogii Mark Hamill (Luke), Anthony Daniels (C3PO) și Billy Dee Williams (Lando). O vom revedea și pe Carrie Fisher, pentru care se vor folosi secvențe filmate pentru Episode VII, ce nu au intrat în varianta finală a peliculei. J.J. Abrams a ținut să spună că Fisher este de neînlocuit și nu este nevoie e o altă actriță pentru rol sau de utilizarea unor efecte speciale.

Într-un recent interviu acordat publicației Focus Features, actorul Domhnall Gleeson a spus că Abrams face o treabă excelentă cu următorul Star Wars: „Este grozav că J.J. Abrams s-a întors pentru a încheia trilogia începută, ne putem bucura de ceea ce face el cel mai bine. Va fi epic, dar şi surprinzător”, a punctat el.

Star Wars: Episode IX se lansează la noi pe 20 decembrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Smith, Doctor Who, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Adam Driver, Billie Lourd, Dominic Monaghan, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Carrie Fisher, J.J. Abrams, Star Wars: Episode IX

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 29 august 2018 19:27
Observ ca seria filmelor "Star Wars" va continua cu o noua realizare si asta nu face decat sa ne bucure foarte mult, si asteptand cu nerabdare noul produs.
spartacus pe 30 august 2018 19:45
Sper ca Matt Smith să aibă un rol negativ, are fizionomia perfectă pentru așa ceva...:)
Cretzulynne pe 30 august 2018 20:38
Vai ce titlu! Conduce la o cu totul altă idee, decât ce ar trebui! Trebuia să fie așa - "Interpretul lui Dr. Who" - ca să nu se înțeleagă că însuși Dr. Who o să fie în Star Wars... Are capacitatea asta, să știți!...
Of!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells