Din 6 iulie, la Diva, vă așteaptă „Eroi neobișnuiți”

de Cinemagia în 27 Iun 2018
În fiecare vineri, de la 20:00, începând cu 6 iulie, pe canalul Diva

„Eroi neobișnuiți” este titlul unei serii de filme ce vine luna aceasta la Diva cu personaje îndrăgite ce vor fi difuzate în fiecare vineri de la 20:00, începând cu 6 iulie, se vede într/un comunicat remis Cinemagia.

Filmele de vineri seara debutează la Diva cu fimul de familie despre curajosul și excepționalul Babe, programat pe data de 6 iulie.

Pe 13 iulie, în premieră la Diva, se poate urmări Shrek pentru totdeauna (Shrek Forever After). Filmul este o animație fantastică cu accente de comedie și este al patrulea din seria Shrek. De această dată îndrăgitul căpcăun pășește într-o versiune alternativă și complet cu susul în jos al regatului Far Far Away care este guvernată de alunecosul Rumpelstiltskin. Personajele au voci celebre ca: Eddie Murphy (câștigător al premiului Kids Choice Awards pentru cea mai bună voce într-un film de animație - Măgărușul), Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Prințesa Fiona), Antonio Banderas (Motanul încălțat) și Julie Andrews (Regina).

Seria de poveștile fantastice trăite de personaje remarcabile este continuată pe 20 iulie de comedia Lemony Snicket o serie de evenimente neprevăzute (Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events) din distribuție făcând parte starurile: Jim Carrey, Jude Law și Meryl Streep și se sfârșește cu filmul de acțiune King Kong, pe 27 iulie, cu Naomi Watts, Jack Black și Adrien Brody.

Când weekendul se apropie, Diva vă invită să urmăriți un film cu Eroi neobișnuiți ce vă vor face serile mai plăcute în fiecare vineri de la 20:00, începând cu 6 iulie.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Shrek Forever After, Babe, Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, Jim Carrey, Jude Law, Meryl Streep, king kong

Alte știri din cinema

Trailer nou: vin' la Nosferatu să te gâdile cu dinţii pe piele

Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson şi Willem Dafoe joacă în remake-ul filmului din 1922

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 07:54
Filmele de animatie, atat pentru copii, cat si pentru adulti, au farmecul lor aparte si reprezinta in acest mod si o latura educationala. E bine de urmarit pe Diva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells