Concurs. Urmărește show-urile Comedy Central și găsește personajele faimoase din seriale

de Cinemagia în 29 Iun 2018
În fiecare zi, vor apărea trei personaje din serialele Comedy Central, în colțul ecranului. Telespectatorii vor trebui să le identifice

Postul TV Comedy Central lansează „Vânătoarea de personaje Comedy” și trimite cel mai fidel telespectator la Londra, la Friendsfest, se vede într-un comunicat remis de Cinemagia.

Cine urmărește show-urile Comedy Central în perioada 2 – 22 iulie 2018 și identifică pe parcursul fiecărei zile de concurs cele trei personaje faimoase din seriale, care vor apărea în colțul din dreapta al ecranului, se poate înscrie pentru a câștiga unul dintre premii:

Marele premiu: 1 călătorie cu bilete de avion și două nopți de cazare incluse, pentru două persoane, la Londra, precum și bilete VIP la evenimentul Friendsfest organizat de Comedy Central UK.

Friendsfest este un tur organizat de Comedy Central în șase orașe importante din Marea Britanie, dedicat serialului Friends. În cadrul turului, fanii serialului vor avea ocazia de a intra în apartamentul lui Ross, de a lua un loc în apartamentul Monicăi și multe altele. Astfel, aceștia vor retrăi atmosfera din fața micilor ecrane, de data aceasta într-un platou de filmare special amenajat. 

Premiul al II-lea (valabil pentru 3 câștigători): jocul Nintendo Switch & South Park: The Fractured But Whole

Premiul al III-lea (valabil pentru 15 câștigători): set care conține covoraș de intrare cu Friends, pendrive 3.0 Family Guy de 32 GB și prosoape Rick și Morty.

Cum pot fi câștigate premiile?

În fiecare zi, vor apărea trei personaje din serialele Comedy Central, în colțul ecranului. Telespectatorii vor trebui să le identifice și să le insereze numele pe platforma online www.concurs.comedycentral.com.ro*, până la miezul nopții.  Acestea nu trebuie introduse toate odată, așadar, participanții vor putea accesa website-ul de mai multe ori pe zi. Totuși, nu vor putea fi făcute modificări asupra intrărilor anterioare. Fiecare nume corect inserat înseamnă un punct în plus și aduce participantul mai aproape de unul din premii.

Oare care sunt personajele care vor trimite marele câștigător în Anglia?

*Linkul va fi disponibil din data de 2 iulie, când va începe concursul.

 

Exploreaza subiecte similare:

South Park, Family Guy, Rick and Morty

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells