Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

de George Herescu în 19 Apr 2024
Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Producția marca Papa Pictures, în regia lui Germain Kanda, îi are în rolurile principale pe Carmen Tănase, Ada Galeș, Răzvan Bănică, Marian Râlea, Sandu Pop, Alin Panc, Gabriela Popescu, Ruxandra Șerban, Mirela Zeța și Horia Vîrlan.

Dragoste pe muchie de cuțit spune povestea a doi tineri îndrăgostiți, Marina și Ducu, care, deși atrași unul de celălalt încă din copilărie, sunt separați de un război nevăzut între familiile lor.

Ambele familii sunt proprietare de restaurante și se află într-un conflict perpetuu din cauza unei rețete secrete - Ursul de mămăligă - și a trofeului mult dorit „Murătura anului”. Rivalitatea acerbă dintre cele două clanuri pune piedici în calea poveștii lor de dragoste.

La maturitate, destinul îi reunește pe Ducu (interpretat de Răzvan Bănică) și Marina (interpretată de Ada Galeș). Ducu se infiltrează sub acoperirea unui bucătar în restaurantul unde lucrează Marina, încercând să petreacă cât mai mult timp alături de ea și, posibil, să îndrepte vechile conflicte.

Filmul Dragoste pe muchie de cuțit a avut premiera în cinematografe pe 29 septembrie 2023 și a ajuns rapid în top 10. Producția este descrisă de unul dintre producători, Alin Panc, ca o reinterpretare culinară a poveștii clasice „Romeo și Julieta”, centrându-se pe o rețetă tradițională transmisă din generație în generație, veche de pe vremea lui Decebal. Sandu Pop, un alt producător, subliniază valoarea filmului ca producție de familie, lipsită de vulgarități și scene indecente, ceea ce îl face potrivit pentru toate categoriile de vârstă.

Dragoste pe muchie de cuțit este un tribut adus filmelor family-friendly dar cu o profunzime surprinzătoare. Alin Panc, în dublu rol de actor și producător, subliniază aceast lucru, evidențiind că filmul a fost creat din plăcere și cu o pasiune sinceră pentru artă și storytelling.

Exploreaza subiecte similare:

Dragoste pe muchie de cuțit, Alin Panc, Carmen Tănase, Marian Râlea, Ada Galeş, Răzvan Banica, Mirela Zeţa

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells