Channig Tatum va fi vocea lui George Washington într-un film nerecomandat minorilor

de Cristina Grigore în 4 Apr 2017
Producţia Netflix va fi animată şi se va numi America: The Motion Picture

Starul lui Magic Mike şi White House Down, actorul Channing Tatum, va face parte dintr-un proiect ce va spune istoria Americii aşa cum nimeni nu şi-a închipuit-o. Potrivit Deadline.com, acesta îl va interpreta pe George Washington în primul film de animaţie al Netflix intitulat America: The Motion Picture.

Pelicula, regizată de Matt Thompson după un scenariu de Dave Callaham, va spune povestea fondării Statelor Unite, într-o manieră ce va face ca animaţia să nu fie recomandată minorilor. Din echipa de producători face parte şi Adam Reed (Archer), ceea ce garantează că vizita în secolul XVIII nu va fi deloc banală (ori de inspiraţie Disney), garnisită cu urale patriotice şi copaci înfloriţi.

Tatum este cu siguranţă pregătit pentru rolul de voce, mai ales după experienţele din studio pentru filmele Lego, The Book of Life (2014); chiar şi un episod din Family Guy. Momentan, este primul star anunţat pentru America: The Motion Picture. 

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Magic Mike, White House Down, Matt Thompson, Dave Callaham, Adam Reed, The Book of Life, Family Guy

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells