Cel puțin unul dintre Gardienii Galaxiei va face parte din distribuția lui Superman: Legacy

de Gloria Sauciuc în 12 Mai 2023
Este ceea ce James Gunn susţine

Deși nu a spus cine, James Gunn a confirmat că cel puțin unul dintre Gardienii Galaxiei va reapărea în Superman: Legacy.

Chiar dacă James Gunn își ia la revedere de la studiourile Marvel și de la Gardienii Galaxiei odată cu premiera Gardienilor Galaxiei Vol. 3, asta nu înseamnă că nu vom mai revedea fețele cunoscute. Cel puțin unul dintre Gardienii Galaxiei va face parte din următorul proiect de film al regizorului, anume Superman: Legacy.

În timp ce răspundea unora dintre întrebările fanilor pe Twitter, Gunn a confirmat unei persoane care a întrebat direct „dar va fi vreun membru din distribuția Guardians 3 parte din distribuția Superman: Legacy?”, iar răspunsul a fost un la fel de direct „Da!”.

Desigur, răspunsul scurt ne face să ne punem întrebări despre cine e vorba, însă pentru regizor asta este deja clar. Nu pare probabil ca vreun Gardian să joace rolul lui Clark Kent, mai ales că Gunn caută pe cineva mult mai tânăr decât Henry Cavill. Totuși, există alte roluri care pot foarte bine să fie umplute, ca de pildă Dave Bautista pentru rolul lui Lex Luthor, scrie movieweb.com.

„Imediat ce am văzut poza mea lângă aceea a lui Lex Luthor am reacționat 'Doamne, e chiar interesant'.”, relata Bautista într-un interviu, lângă o poză în care apărea alături de eroul negativ din benzi. „Pentru mine este interesant. Sunt total pentru asta, James Gunn!”.

James Gunn pune punct Gardienilor Galaxiei

Va trebui să așteptăm să vedem ce se întâmplă cu Superman: Legacy, însă asta este doar începutul unei noi ere cu DCU. Între timp, Gunn pune punct unei noi ere odată cu premiera Gardienilor Galaxiei Vol. 3. Filmul marchează ultimul său film la studiourile Marvel, înainte de DCU alături de Peter Safran. Regizorul este sincer:
„Nu simt ca o lipsă de loialitate să continue Universul Marvel (fără mine)”, relata Gunn pentru Empire. „Mi-ar plăcea să văd dacă personajele care rămân vor avea filme proprii, se vor alătura Avengerilor, sau unei noi versiuni a Gardienilor, sau a orice altceva...”. Chiar și așa, Dave Bautista și Zoe Saldana susțin că și-au încheiat rolurile după Gardienii Galaxiei Vol.3, însă Chris Pratt a anunțat că se va întoarce în rolul lui Star-Lord în viitorul MCU.

Gardienii Galaxiei Vol.3 este în sălile de cinema, în timp ce Superman: Legacy va ajunge pe marele ecran pe 11 iulie 2025.

 

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 , Dave Bautista, James Gunn

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 12 mai 2023 19:06
Cei de la movieweb.com uita ca printre Gardienii Galaxiei mai este inca un chelios - Vin Diesel. Tot respectul pentru cei doi actori, in special Vin, dar pentru rolul lui Lex Luthor trebuie, din punctul meu de vedere, un actor din alt aluat!
ddman pe 12 mai 2023 19:16
Apropo nu e obligatoriu ca sa fie un barbat; desi as merge pe o Lois Lane jucata de Karen Gillan, nu ar fi ceva neobisnuit, avand in vedere trendul actual, sa o vedem pe Zoe Saldana in acest rol!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells