Cameron Diaz (51 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară

de Gloria Sauciuc în 25 Mar 2024
Actriţa a anunțat pe Instagram nașterea băieţelului ei, pe care l-a numit Cardinal Madden

Cameron Diaz și soțul ei, chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden, au devenit - săptămâna trecută - părinții unui băiețel, după ce, în decembrie 2019, deveneau părinții unei fetițe, Raddix. Despre ambii copii cuplul a oferit foarte puține informații, neexistând informații în niciunul din cele două cazuri dacă sarcina a fost naturală, dacă s-a apelat la mamă surogat sau la adopție, scrie popsugar.com.

Actrița, care s-a căsătorit cu Benji Madden (45 de ani) în 2015, a dezvăluit vestea celui de-al doilea copil al lor printr-o postare pe Instagram.

„Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden”, a scris actrița. „Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și intimitatea copilului, nu vom posta nicio poză - dar este foarte drăguț”.

Cuplul s-a căsătorit printr-o ceremonie restrânsă, în casa lor din Los Angeles, după ce s-au întâlnit timp de opt luni. Actrița din There's Something About Mary l-a cunoscut pe Madden prin intermediul fratelui său, Joel Madden, solistul trupei Good Charlotte, și a soției acestuia, Nicole Richie.

Cameron Diaz a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 47 de ani.

Cameron Diaz este în discuții pentru a se alătura lui Keanu Reeves în comedia neagră Outcome, regizată de Jonah Hill, scria publicația Deadline la începutul acestei luni. Cameron Diaz încearcă să își facă definitivă revenirea la actorie, după ce - în 2018 - s-a retras de la Hollywood și s-a concentrat mai mult asupra eforturilor sale ca autoare de bestsellere și antreprenor. În 2020, Cameron Diaz - împreună cu partenera de afaceri și prietena Katherine Power (fondatoarea site-ului de modă Who What Wear) - a fondat Avaline. Amândouă noi în industria alcoolului, și-au propus să producă un vin cu struguri organici, ingrediente curate și accesibilitate pentru toți.

Diaz și-a făcut o carieră pe cinste bazându-se pe abilitățile sale comice, în filme precum The Mask, My Best Friend's Wedding, There's Something About Mary, Bad Teacher și francizele Charlie's Angels și Shrek, filmele sale având încasări de peste 7 miliarde de dolari la nivel mondial. În plus, a obținut nominalizări la Globurile de Aur, SAG și BAFTA pentru rolurile sale dramatice din filme precum Being John Malkovich, Vanilla Sky și Gangs of New York.

În 2018, Diaz s-a retras de la Hollywood și s-a concentrat mai mult asupra eforturilor sale ca autoare de bestsellere și antreprenor. Dar Diaz, alăturându-se lui Hill și Reeves în Outcome, dovedește că a reintrat cu drepturi depline în acțiune, după foarte așteptata ei prestație alături de Jamie Foxx în comedia de acțiune Back in Action a platformei Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

Cameron Diaz, Benji Madden

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells