Armata celor morți a lui Zack Snyder vine cu un trailer intens, ce anulează tot ce știam despre zombi

de Marina Florea în 14 Apr 2021
Zombii sunt inteligenți, organizați, o reală piedică pentru mercenarii puși pe jefuit un seif

Un nou trailer pentru Army of the Dead al lui Zack Snyder a fost marți dat publicității, iar ce vedem e o confruntare intensă între o trupă de mercenari pusă pe a face un mare jaf și o mare de zombi. Aşa-numiţii „undead” din acest film al lui Snyder anulează mare parte din informațiile pe care le știam despre zombi, de fapt cele de la originea modelului deja clasic, lansat de George A. Romero în celebrul său Night of the Living Dead (1968); după cum vedem în trailer, acești morți-vii nu mai sunt nişte fiinţe ce funcţionează mecanic, animate de foame canibalică şi cu toate funcţiile cerebrale anihilate... Acești zombi sunt inteligenți, organizați...

Înainte ca numele lui Zack Snyder să devină un sinonim pentru clasicele DC Comics, acesta era un tânăr regizor, unul căruia i se dăduse ocazia să facă un remake pentru clasicul lui George A. Romero din 1978 Dawn of the Dead. Snyder a reușit să demareze proiectul iar filmul din 2004 a fost un succes comercial și de critică, având încasări de peste 100 milioane de dolari la box-office-ul global, cu un buget oficial de 26 de milioane de dolari, scrie IndieWire. Cu Armata celor morți, ce se va lansa în unele cinematografe din 14 mai și pe Netflix din 21 mai, Snyder revine la subiectul cu care și-a făcut debutul regizoral, propunând un film în care se combină  elementele horror cu cele de acţiune.

Iată ce stipulează sinopsisul oficial al filmului: De la regizorul Zack Snyder (300, Zack Snyder's Justice League), Army Of The Dead are loc în urma unui focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Lui Scott Ward (Dave Bautista), un locuitor relocat din Vegas, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașului pe care îl numește acasă, șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), îi face o propunere de nerefuzat.

Anume să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari, ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore.

Condus de speranța că recompensa ar putea ajuta să deschidă calea spre o reconciliere cu fiica sa înstrăinată Kate (Ella Purnell), Ward își asumă provocarea, adunând o echipă de experți pentru jaf. Aceștia îi includ pe Maria Cruz (Ana de la Reguera), un mecanic as și vechiul prieten al lui Ward; Vanderohe (Omari Hardwick), o mașină de ucis zombi; Marianne Peters (Tig Notaro), un cinic pilot de elicopter; Mikey Guzman (Raúl Castillo), un influencer care riscă totul și Chambers (Samantha Win), partenera sa; Martin (Garret Dillahunt), șeful pazei cazinoului; un războinic cunoscut sub numele de Coyote (Nora Arnezeder) care îl recrutează Burt Cummings (Theo Rossi), un paznic de securitate slab; și un genial spărgător de seifuri german pe nume Dieter (Matthias Schweighöfer).

Scott întâlnește un obstacol emoțional neașteptat când Kate se alătură expediției pentru a o căuta pe Geeta (Huma Qureshi), o mamă dispărută în interiorul orașului. Cu secundele numărate pe ceas, un seif celebru și impenetrabil și o hoardă mai inteligentă și mai rapidă de zombi Alpha care se apropie, doar un lucru este sigur în cel mai mare jaf încercat vreodată: supraviețuitorii iau totul.

Army Of The Dead este regizat de Zack Snyder (care a fost de asemenea și director of photography), cu un scenariu de Snyder & Shay Hatten și Joby Harold, având la bază o poveste de Snyder. Filmul este produs de Deborah Snyder, p.g.a .; Wesley Coller, p.g.a .; Zack Snyder, p.g.a. Filmul îi mai are în rolurile principale și pe Richard Cetrone și Michael Cassidy.

Exploreaza subiecte similare:

Army of the Dead, Zack Snyder, Night of the Living Dead, George A. Romero, 300, Zack Snyder's Justice League, Dawn of the Dead, Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Omari Hardwick, Tig Notaro, Raúl Castillo, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Theo Rossi, Nora Arnezeder, Samantha Win

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells