Actorul Bill Pullman revine la un rol celebru pentru un mesaj în vreme de pandemie

de Ştefan Dobroiu în 5 Iul 2020
De Ziua Independenţei, Bill Pullman îi invită pe americani să poarte mască

Bill Pullman, actorul care l-a interpretat pe preşedintele Whitmore în filmele Ziua Independenţei (1996) şi Ziua Independenţei: Renaşterea (2016), le-a transmis americanilor un mesaj de 4 iulie, amintind de discursul electrizant al personajului său din blockbusterul lui Roland Emmerich.

Află ce joc celebru va fi transformat într-un serial de creatorii megahitului Westworld.

În clipul pe care îl poţi vedea mai sus, Pullman spune: "Salut, America. Poate că nu sunt preşedintele vostru acum, dar vreau să vă spun că 4 iulie este în continuare vacanţa mea favorită şi aşa va rămâne întotdeauna. De această Zi a Independenţei am să-mi celebrez libertatea într-un mod ieşit din comun. Am să port masca libertăţii de fiecare dată când ies în public. Am zis bine, masca libertăţii. Pentru că dacă toţi americanii ar fi de acord să poarte aşa ceva în locurile publice, am fi mai aproape de libertatea de a merge în siguranţă în locuri precum restaurante, baruri, şcoli şi, cel mai important, cinematografe".

Conform Variety, clipul s-a viralizat, mai ales în contextul recordurilor zilnice de noi îmbolnăviri cu care se confruntă SUA din cauza relaxărilor venite înainte de vreme. Este frapantă diferenţa dintre perspectiva rezonabilă a preşedintelui fictiv Whitmore şi opiniile controversate ale preşedintelui real Donald Trump care declara chiar ieri, în acelaşi context îngrijorător, că ofensiva anticovid-19 "merge bine" şi 99% din cazuri sunt "total inofensive".

Foto: Pullman în rolul lui Whitmore în Ziua Independenţei: Renaşterea.

Exploreaza subiecte similare:

Independence Day, Independence Day: Resurgence, Bill Pullman, Roland Emmerich

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells