Actorul Bill Pullman revine la un rol celebru pentru un mesaj în vreme de pandemie

de Ştefan Dobroiu în 5 Iul 2020
De Ziua Independenţei, Bill Pullman îi invită pe americani să poarte mască

Bill Pullman, actorul care l-a interpretat pe preşedintele Whitmore în filmele Ziua Independenţei (1996) şi Ziua Independenţei: Renaşterea (2016), le-a transmis americanilor un mesaj de 4 iulie, amintind de discursul electrizant al personajului său din blockbusterul lui Roland Emmerich.

Află ce joc celebru va fi transformat într-un serial de creatorii megahitului Westworld.

În clipul pe care îl poţi vedea mai sus, Pullman spune: "Salut, America. Poate că nu sunt preşedintele vostru acum, dar vreau să vă spun că 4 iulie este în continuare vacanţa mea favorită şi aşa va rămâne întotdeauna. De această Zi a Independenţei am să-mi celebrez libertatea într-un mod ieşit din comun. Am să port masca libertăţii de fiecare dată când ies în public. Am zis bine, masca libertăţii. Pentru că dacă toţi americanii ar fi de acord să poarte aşa ceva în locurile publice, am fi mai aproape de libertatea de a merge în siguranţă în locuri precum restaurante, baruri, şcoli şi, cel mai important, cinematografe".

Conform Variety, clipul s-a viralizat, mai ales în contextul recordurilor zilnice de noi îmbolnăviri cu care se confruntă SUA din cauza relaxărilor venite înainte de vreme. Este frapantă diferenţa dintre perspectiva rezonabilă a preşedintelui fictiv Whitmore şi opiniile controversate ale preşedintelui real Donald Trump care declara chiar ieri, în acelaşi context îngrijorător, că ofensiva anticovid-19 "merge bine" şi 99% din cazuri sunt "total inofensive".

Foto: Pullman în rolul lui Whitmore în Ziua Independenţei: Renaşterea.

Exploreaza subiecte similare:

Independence Day, Independence Day: Resurgence, Bill Pullman, Roland Emmerich

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells