A Million Ways to Die in the West, The Interview, pe lista scurtă a filmelor cu mari şanse la premiile Razzie 2015

de Cristina Grigore în 5 Ian 2015
Seth Rogen şi James Franco ar putea fi "recompensaţi" cu premiul Cel mai prost duo de actori...

Lista scurtă a celor mai proaste filme, candidate la un premiu Zmeura de Aur, a fost publicată ieri de cei de la GoldDerby.com.

Controversatul The Interview, ce a beneficiat până la urmă de o lansare limitată pe teritoriul Statelor Unite, dar a reuşit să strângă aproximativ 15 milioane de dolari din lansarea pe site-urile de tip VOD (video on demand), se află pe un loc fruntaş în mai multe categorii ale Razzie Awards, printre care Cel mai Prost Film, Cel mai prost duo de actori dintr-un film (Seth Rogen şi James Franco), dar şi Cel mai prost actor (atât Rogen, cât şi Franco).

Comedia celor de la Sony, Sex Tape (Cameron Diaz are unul din rolurile centrale), apare de şase ori în listă, Saving Christmas, al lui Kirk Cameron de cinci ori, în vreme ce Noah, al lui Darren Aronofsky, dar şi Left Behind, cu Nicolas Cage, au fiecare câte patru şanse de a se situa printre nominalizaţii ce urmează să fie anunţaţi pe 14 ianuarie.

Candidatul cu cele mai multe apariţii în lista obţinută de GoldDerby.com (opt) este însă ultimul lungmetraj al lui Seth McFarlane, A Million Days to Die in the West. Adam Sandler apare şi anul acesta la categoria Cel mai prost actor, însă, în mod ciudat, filmul său, Blended, nu a intrat pe lista scurtă a celor mai proaste filme. Alte titluri pe care le găsim însă aici sunt: Transcendence, Legend of Hercules, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers: Age of Extinction şi I, Frankenstein.

Voturile pentru candidaţii la premiile Razzie 2015 se încheie pe 10 ianuarie. Pe 15 ianuarie, la o zi de la aflarea listei oficiale şi finale cu nominalizaţii la premiile Zmeura de Aur, urmează să aflam şi candidaţii la premiile Oscar.  

Exploreaza subiecte similare:

A Million Ways to Die in the West, The Interview, Sex Tape, Noah, Left Behind, Blended, Transcendence, The Legend of Hercules, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers: Age of Extinction, I Frankenstein

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 5 ianuarie 2015 13:31
Atata scandal pt un candidat la zmeura (The Interview ) tz tz tz

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells