A Million Ways to Die in the West, The Interview, pe lista scurtă a filmelor cu mari şanse la premiile Razzie 2015

de Cristina Grigore în 5 Ian 2015
Seth Rogen şi James Franco ar putea fi "recompensaţi" cu premiul Cel mai prost duo de actori...

Lista scurtă a celor mai proaste filme, candidate la un premiu Zmeura de Aur, a fost publicată ieri de cei de la GoldDerby.com.

Controversatul The Interview, ce a beneficiat până la urmă de o lansare limitată pe teritoriul Statelor Unite, dar a reuşit să strângă aproximativ 15 milioane de dolari din lansarea pe site-urile de tip VOD (video on demand), se află pe un loc fruntaş în mai multe categorii ale Razzie Awards, printre care Cel mai Prost Film, Cel mai prost duo de actori dintr-un film (Seth Rogen şi James Franco), dar şi Cel mai prost actor (atât Rogen, cât şi Franco).

Comedia celor de la Sony, Sex Tape (Cameron Diaz are unul din rolurile centrale), apare de şase ori în listă, Saving Christmas, al lui Kirk Cameron de cinci ori, în vreme ce Noah, al lui Darren Aronofsky, dar şi Left Behind, cu Nicolas Cage, au fiecare câte patru şanse de a se situa printre nominalizaţii ce urmează să fie anunţaţi pe 14 ianuarie.

Candidatul cu cele mai multe apariţii în lista obţinută de GoldDerby.com (opt) este însă ultimul lungmetraj al lui Seth McFarlane, A Million Days to Die in the West. Adam Sandler apare şi anul acesta la categoria Cel mai prost actor, însă, în mod ciudat, filmul său, Blended, nu a intrat pe lista scurtă a celor mai proaste filme. Alte titluri pe care le găsim însă aici sunt: Transcendence, Legend of Hercules, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers: Age of Extinction şi I, Frankenstein.

Voturile pentru candidaţii la premiile Razzie 2015 se încheie pe 10 ianuarie. Pe 15 ianuarie, la o zi de la aflarea listei oficiale şi finale cu nominalizaţii la premiile Zmeura de Aur, urmează să aflam şi candidaţii la premiile Oscar.  

Exploreaza subiecte similare:

A Million Ways to Die in the West, The Interview, Sex Tape, Noah, Left Behind, Blended, Transcendence, The Legend of Hercules, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers: Age of Extinction, I Frankenstein

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 5 ianuarie 2015 13:31
Atata scandal pt un candidat la zmeura (The Interview ) tz tz tz

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells