Păreri The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I

Ordonează după
darkangel_4U pe 21 Noiembrie 2011 12:27
super
filmul este facut dupa roman haterilor,de aia a avut si asa un mare succes fiindca romanul a fost bestseller,foarte bune toate filmele
kalamity90 pe 21 noiembrie 2011 13:13
ok am inteles ca e dupa roman...asta nu schimba cu nimic ca filmul e prastie...sa nu mai zic de carti frate...literatura pentru copii...si ma refer aici la modul cum este scrisa....normal ca e best seller, din moment ce mai toate adolescentele sunt frenetice cand vine vorba de twilight....
xoxoem pe 18 Noiembrie 2011 13:02
BREAKING DAWN
Am vazut filmul si NU sunt de parere ca este unul prost. Din contra felul cum a fost realizat il face cel mai bun din serie ! Merita sa mergeti sa-l vedeti si apoi sa va dati cu parerea. Eu consider ca este un film excelent care nu m-a dezamagit cu nimic.
DianaE-B pe 26 Iunie 2011 23:11
hey
Am vazut cele 3 filme:X...sunt super....de abia astept sa apara Breaking Dawn....recunost sunt fana....o ador pe Kristen Stewart si il ador pe Robert Pattinson !sunt 2 actori minunati!Dar nu sunt obsedata!
iiii pe 17 noiembrie 2011 12:46
la 15 ani doar nu vrei sa iti placa filme bune.
Apache95 pe 15 Ianuarie 2012 17:15
Prostia asta nu merita nici macar 0,0000000001
O drama tampita facuta pentru adolescentele disperate care nu le-a venit inca ciclul !

iiii pe 14 Noiembrie 2011 11:54
acest film se adreseaza unei anumite catogorii.... varsta mai mica de 18 ani!
Sickofthis pe 03 Octombrie 2011 18:11
Mi se face scarba
presimt ca va fi un film foarte prost , bazandu-ma pe celelalte. nu va mai certati , atata timp cat nu a luat nici un premiu , inafara de zmeura de aur , nu exista nici o dovada ca e un film bun
AlecsandraSM pe 8 octombrie 2011 11:16
Iar mie mi-se face scarba de tine;) . Daca ai o parere , in cazul asta , pastreaz-o pt tine ;)
nikkolle pe 15 noiembrie 2011 23:39
Atunci varsa draga cine te tine sa nu o faci???????? GOLESTE REZERVORUL :)))
Ariel6 pe 17 Iunie 2011 22:39
Nu sunt mare fana Twilight, dar primul film nu a fost chiar asa rau cum spuneti. A fost chiar bunicel. Ca dupa partea a 2-a au iesit mai naspa filmele, asta e alta poveste.
MissBlossom01 pe 19 iulie 2011 16:46
Ai oarecum dreptate.
faceofdevill pe 04 Ianuarie 2011 17:32
Probabil va fi un film bun...dar nu poate egala cartea!
siberia60 pe 11 iunie 2011 04:08
Intr-adevar! Hartie igienica de calitate superioara!
myaDEVILgirl pe 28 iunie 2011 13:04
Dap,numele tau chiar suna a marca de hartie igienica.Lumeee,lumeee,cumparati hartie igienica de calitate inferioara SIBERIA60.Merita!:))
angel19 pe 17 August 2010 14:12
abia astept sa apara filmul sper sa apara cat mai repede
multa bafta echipei

carmen779 pe 17 Martie 2010 10:44
voi revolutionati felul in care se scrie in lb romana:))
ancacarla pe 29 mai 2011 00:25
:))
Madyss pe 02 Martie 2012 05:41
Slabut film. Ma asteptam la mai mult si cred ca multi fani Twilight au fost putin dezamagiti de mult asteptatul ”Breaking dawn”. Primele trei parti au fost mai bune,acesta a fost cam plictisitor. Sper ca ”Breakin down 2” sa fie peste acesta:)
2 1
10nut1987 pe 28 Februarie 2012 02:24
Filmul pare o dezamagire fata de cele anterioare. Nu am citit romanele, deci probabil asa ar trebui sa se desfasoare actiunea in film, dar ma asteptam la un final mai fericit, nu s-o vad pe Bella secatuita de catre propriul sau copil din burta. Unele momente sunt prea stiintifice pentru film, cum ar fi atunci cand se viseaza Bella la altar si-n jurul ei numai sange, trupurile insangerate ai tuturor invitatilor, lucruri care m-au facut sa privesc cu scarba. Filmul este bine sa fie vazut, ca sa stim ce se petrece(pentru cei care am vazut de la inceput), dar doar atat, in rest, multa plictiseala. Totusi astept partea a doua, sperand sa fie mai buna. Nota, se pare ca i-am dat prea mult, dar avand in vedere ca mi-au placut primele filme, n-as putea sa fiu zgarcit.
claudiu-daniel-lugoj pe 27 Ianuarie 2012 20:31
claudiu-daniel-lugoj
Filmul este bunicel dar mult sub celelalte parti din pacate.Imaginea este impecabila de la acest film la fel si peisajele,cea ce ma dezamagit este povestea in sine a acestei parti.Nu cred ca a fost asa reusita ca celelalte.Dar sunt curios ce se va mai intimpla in continuarea acestui episod in part 2.
AeroX pe 27 ianuarie 2012 21:16
Pai n-a prea fost deloc o poveste :)), doar o nunta, o luna de miere, o nastere a unui hibrid vampir si cam atat. Continuarea nu va fi cine stie ce.
blastpit pe 07 Noiembrie 2011 16:21
Se saruta...si iar se saruta...si se tin in brate...si iar se saruta...si mai da jacob un pumn pacolo...se casatoresc...cam asta inteleg din film...were is the blood?
Si mai e ceva....cum vine ca filmul are 8.6 in romania si 4.7 pe imdb...ar trebuii sa fie invers deoarece romania este tara legendelor cu vampiri...e trist...din nefericire trebuie sa vad aceasta saga,sa raman socat de ce o sa vad

mym pe 16 noiembrie 2011 18:48
la sfirsit...doar nu doareai sa/ti arate chiar totu
blastpit pe 29 noiembrie 2011 17:45
Nu stiu daca o sa rezist nici pana la sfarsitul primei parti dar o sa incerc :)
gumix pe 12 Iunie 2011 20:05
pe mine ma surprinde succesul twilgiht...a ok e un film de o "siropozeala" tipic comerciala dar..din cate stiu majoritatea fanilor au citit si cartile nu?! E diferenta enorma! Intr-adevar mereu s-a dovedit ca romanul sa fie mai bun ca filmul insa fratiilor! I .in filme Bella e o drogata,Edward un tip trist ca a murit virgin iar Jacob pregatit pentru o sedinta foto.Sa ne amintim..asta era cumva impresia ce ne-o dadeau si din carti?! ma indoiesc! .. Abea astept filmul sa vad cate scene vor scoate :D Inca incerc sa imi revin de cand l-am vazut pe site-uri trecut la filme horror si +18 :))) si sunt curioasa SPOILER: cum o sa fie in film,banuiesc in partea a doua marea pregatire pentru lupta secolului...antrenamente,gandire wa faa doua tabere cine va castiga?ca in final sa faca pace printr-o simpla discutie:)) Deja mii imaginez pe toti cu priviri taioase vreo jumatate de ora se uita unii la… citeşte
marycool109 pe 1 iulie 2011 13:57
Uite, dupa cum am zis...Ce comentezi? Autoarea a gandit asta si gata. As vrea sa vad ce idee iti vine si tie, draga mea critica si scriitoare profesionista. De ce nu te-ai gandit tu la carte acum 1 an? Na! Sa imi bag picioarele in toti cei care comenteaza aiurea.
gumix pe 9 decembrie 2016 14:59
Revin peste 5 ani cu un raspuns. Umm... apreciez ca iti bagi picioarele in cei care comenteaza aiurea. Dar...eu nu m-am luat de scriitoare :)) Mi-am exprimat dezamagirea fata de film. Cartile sunt bune. Autoarea a gandit foarte bine povestea. Te rog, mai citeste o data comentariul meu :)) Caci te-ai aprins degeaba :D
CmrsCristina pe 19 Noiembrie 2011 11:43
A fost de milioane ! Nu am cuvinte, mi-a placut enorm!
3 10
AeroX pe 19 noiembrie 2011 13:31
Aspectul lor fizic....de acord!
CmrsCristina pe 20 noiembrie 2011 11:13
pai ba da, in general fetelor le place, dar desigur ca intotdeauna exista si exceptii
marian_007bond pe 03 Decembrie 2011 12:56
zori de zi
In sfarsit a aparut prima parte a acestui fenomenal block buster care ne lasa pe toti masca, daca inceputul filmului este frumos cu nunta dintre Bella si Edward continuarea este una magnifica care nu ne lasa sa luam pauza si ne uitam la el fascinati finalul fiind unul de suspans profund cu Bella deschizand ochii ca vampir nou nascut, aceasta prima parte ne anunta ca partea a doua va fi incendiara
3 8
FearAssasin pe 16 decembrie 2011 23:58
Doamne fereste! citeste si tu ce ai scris.."ne lasa pe toti masca"? eu am dormit tot filmul..."continuarea este una magnifica" :))))))))))))) este de c**** filmu..si commu tau la fel
marian_007bond pe 22 decembrie 2011 19:12
decat sa comentez ce zic toti fraierii ca tine mai bn tac ca si asa esty mai prost ca pl
alex.eu pe 03 Ianuarie 2011 10:58
sa fim seriosi , cei asta?
de ce nu dam mai multe importanta filmelor originale: cum ar fi Harry Potter(ala da film)
o serie excelenta ( de hp vorbesc)
O pierdere de timp.Toate fetele de 12-16 ani au numai twilight in cap,si imi spuneti si mie de ce?Poate gresesc eu dar toate va dati in vant dupa niste tipi bine facuti fara girja zilei de maine.Parerea mea.

3 7
MissBlossom01 pe 6 ianuarie 2011 16:08
Daca unora le place,ok.Alte fete urasc Twilight.Pe altele(de ex eu) nu le prea intereseaza.Si da,unele sunt foarte innebunite.Le trece.Sper.
Beatryce pe 16 noiembrie 2011 22:06
Hp e mult mai bun decat Twilight ! orice om normal stie asta:p !
camy_mika pe 01 Decembrie 2011 18:43
super
EU SINCER NU MA MAI SATUR DE EL SI AS DORI SA MAI FACA INCA 5 PARTI
3 6
HappyKid pe 15 Ianuarie 2010 16:18
simt k nu mai vine odata 2011 sa apara filmul :(( si dak respcta cartea, o sa fie GROZAV! poate sa'l schimbe si pe edward(pattinson) tot il astept cu placere :P of firar sa fie,am dat nota.imi pare rau,nuj daca e chiar de 10,insa am pus din instinct nota,acum nu mai pot modifica:)
3 6
LoVeStory pe 4 mai 2010 01:45
Nu dispera!
sweet_bia2008 pe 8 ianuarie 2011 20:59
nu ma intereseaza chiar DELOC:) PS: scuze de intarziere
AeroX pe 26 Ianuarie 2012 23:24
Forever is just the beginning of getting a Razzie
Am citit cartile. Am vazut toate filmele. Prima parte din ultimul film e si prima cea mai aproape de o Zmeura de Aur. Dar eu ma voi uita oricum la aceste filme pentru bunocii :x aia. Depinde din ce perspectiva privesti filmele astea. Eu le iau doar ca atare. Nu privesc prea mult din perspectiva.
Am detestat finalul acestei parti. Un cliche!!! Multe faze penibile! Iar partea a 2-a va fi si mai si numai din ce stiu din cartea aia cu un final de 2 lei! Eu dau in general nota 7-8 pentru aceste filme, dar o fac asa...pentru ca filmele reusesc totusi sa ma amuze, sa ma relaxeze, sa-mi dea o buna dispozitie...ca daca ar fi s-o analizez mai atent pe Bella Tembela...sau pe Edward Coward...as cam avea de criticat multe numai despre protagonisti(care nu prea au nici cine stie ce antagonisti, mai ales in aceasta parte a seriei), dar, nu conteaza. Abia astept sa se termine moda asta ca sa ne… citeşte

Liviu2995 pe 28 februarie 2012 22:58
Este nominalizat la Zmeura filmul.
bebytza.cris pe 02 Decembrie 2011 11:58
Cata rautate..
70 de voturi cu nota 1 .. cum puteti sa fiti atat de plini de voi .. vizionati filmul si apreciati-l la adevarata valoare :) .. pun pariu ca sunt multi dintre voi care isi spun aici parerea .. ca este un film pentru " pustoaice " , "virgine disperate asteptand orgasmic sa vada acesta capodopera" si multe alte lucruri ..( by the way .. de ce educatie da-ti dovada folosind un astfel de vocabular ) dar nici macar nu a-ti facut un efort sa urmariti filmulul pana la capat .Nu toti sunt fanii acestui gen .. dar nu e cazul sa fiti rautaciosi si sa da-ti note "scoase din burta".
kalamity90 pe 2 decembrie 2011 21:04
l-am vazut la cineva...nici nota 1 nu merita...
kalamity90 pe 10 decembrie 2011 12:13
sincer....daca tie nu-ti pasa de alte pareri...ce te face sa crezi ca cineva da doi bani pe a ta?
MarutaAdrian pe 01 Decembrie 2011 23:11
A fost destul de bunicel, ma asteptam la asta.. astept partea urmatoare!
Kathlyne pe 27 Noiembrie 2011 21:08
Sincer, imi este mila de cei care posteaza comentarii negative pe site-ul acestui film. Este clar ca sunt atat de patetici ca nu se multumeasc sa aduca jigniri doar o data filmului si fanilor, ei revenind pentru a da replici usuratoare.
Parerea mea este ca sunt niste frustrati si este amuzant sa descoperi ca prefera sa isi petreaca timpul liber ,,certandu-se'' cu fanii pe tema unui film de succes mondial pe care il caracterizeaza cat se poate de subiectiv ca fiind prost. Astept replici.

FearAssasin pe 17 decembrie 2011 00:04
pai daca nu ne place?! nu avem dreptul sa ne exprimam nemultumirea ca suntem asaltati cu porcarii de telenovele?
georgeta_l pe 10 Iunie 2011 10:41
Iubirea dintre un vampir si o muritoare...de ce nu dintre o broasca si un burlan? O aiureala buna pentru handicapati mintal, coafeze-manichiuriste, vanzatoare de butic si functionare de la taxe si impozite. Halal sa ne fie!
AlecsandraSM pe 11 iunie 2011 00:56
auzi , nu esti u in stare sa comentezi parerile noastre , unora le place acest film , dar asta nu inseamna ca sunt handicapati mintal asa cum zici u
flendurica pe 01 Decembrie 2011 09:55
L-am vazut acum cateva zile. Nu e cine stie ce. Oricum parerea mea este ca daca nu il lansau in doua parti ar fi fost mai frumos. Se mai intelegea ceva din el..dar asa. Nu sunt fan dar vazand pe toata lumea ca il lauda atat am zis sa ma uit...si am fost putin dezamagita..
andyy pe 26 Noiembrie 2011 12:54
Povestea continua in aceeasi nota ca si pana acum, cu actiune, tensiune si suspans si bineinteles cu un final care te face sa astepti cu nerabdare continuarea.
belcea pe 22 Noiembrie 2011 18:43
cu tot respectu e de toata ... filmu , actiune zero parca e telenovela deja
robykss_pytykss pe 10 Iulie 2010 20:35
cant wait!!!
abia asteeept :X ma enerveaza ca mai e inca un aaan :((((
clauditza_pasaj pe 08 Iulie 2010 19:05
abea astept sa apara, va fi cel mai reusit pakt k tre s astept atat de mult:( dar merita:X:d
Costirik pe 22 Mai 2012 04:25
film pentru adolescente frustrate............................................................................................
FearAssasin pe 16 Decembrie 2011 23:53
Epic Fail
Tocmai am vazut filmul (din curiozitate/ma omoara..) e o PORCARIE..va pierdeti timpul cu acest film..sau telenovela. si daca o sa ziceti "da tu de ce teai uitat daca zici ca e telenovela?" raspunsul e: din curiozitate si plictiseala. Totusi cautati ceva mai bun..va pierdeti timpul... o sa-mi dati dreptate.:)
Piratu pe 08 Decembrie 2011 01:01
In ciuda review-urilor rautacioase si a notei de 4 si ceva pe IMDb am fost pana la urma sa vad pe propria piele penultima parte din faimoasa franciza Twilight, astfel vine a doua teapa pe anul asta dupa Immortals (mare greseala)…

Bun sa vedem cu ce avem de-a face: pentru inceput o nunta umano-vampireasca, o luna de miere plina de romantism incepand cu spalat pe dinti, epilat dupa care haide sa redecoram camera cu un pat facut vraiste plus o bataie nocturna cu strigaturi si vanatai iar dimineata o noua bataie administrata dar de data asta la sah…cu atata romantism inclus cred ca fanii au inebunit si abia asteapta dupa a doua parte.

Pana acuma totul e bine dar cand incepe sa rasara vlastarul iubirii lor, haita de caini/lupi incep a turba si vor sa faca ravagii rezultand o “adevarata” rasturnare de situatie de la varcolaci rasculati sau cum le-o zice pana… citeşte

minadi pe 04 Decembrie 2011 22:52
dezamagitor
Scena nasterii e absolut oribila... :|
Cea mai prost ecranizata parte dintre toate, no offence... jumatate de film nunta, jumatate luna de miere , si sange sange si iar sange..

miss_amelie pe 25 Noiembrie 2011 21:52
ideea e ca nu sunt fan (nu am tricou I love Twilight/Robert), dar nici nu detest filmele astea. per ansamblu au fost ok..nu mi-am pierdut timpul, dar nici nu sunt de Oscar. Azi am fost la Breaking Dawn si pana pe la jumatatea filmului mi s-a parut ca am cam dat banii degeaba. Dar finalul...finalul m-a lasat cu gura cascata, a salvat toooot filmul.
baxter777 pe 24 Noiembrie 2011 21:16
Nota 1 !
Groaznic film , groaznici actori....Asa ceva...pffff....
princeofpersia79 pe 17 Noiembrie 2011 19:16
plagiat
Scriitoarea asta dupa care mor toti amaratii si amaratele s-a apucat sa scrie despre vampiri ii garantez ca intr-o zi v-a avea parte de ei cu adevarat si nu stiu pe unde va scoate "camasa",l-a plagiat pe C.S. LEWIS. Una din cartile lui Lewis se cheama "Cronicile din Narnia Calatorie cu Zori de Zi" si vine si mimoza de Mayer si-si pune titlu l-a carte Zori de zi. Tare sau ce...
valericba pe 18 noiembrie 2011 12:47
Da mai, dar cine pe cine a copiat? In original ai vazut ca nu se numesc la fel? Deci ce spui tu aici e ca traducatori au plagiat?;))
princeofpersia79 pe 3 decembrie 2011 19:45
bine mai desteapt-o,daca tu zici! :D
dyana_bellgirl14 pe 18 Septembrie 2011 15:19
nu va mai certatai k va certati degaba nu ajungeti nicaieri .gusturile nu se discuta fratiilor .nu va place nu va uitati si gata .ce naiba ?
mie personal mia placut .realitate stiu cai dura da mai evadam din cand in cand din realitate si ne mai uitam la filme si oricum viata e o telonovela ,nui nevoie sa ma uit la una .oricum nu ma uit la nicio telenovela de 2 ani .dar amurg spuneti voi ce vreti mie mia placut .nu zik k ar fi trebui sa fie premiata cu oscaru da nici o porcarie nu e ...parerea mea

VipCulenMely pe 09 August 2011 19:16
VipCulenMely
Breaking Down e cel mai tare film deoarece sunt in film mai multe amanunte si filmul e ca in carte si sunt un fan mare:X:X:XAM vazut cele 3 filme si cartile le-am citit pana la sezonul4 se zice ca va aparea Breaking Down in Octombrie sau Noiembrie.SI revenid la film cea mai tare faza cand Bella devyne vampir si da nastere la o fetiza....forte cool:X:X:X da e foarte cool:D:D sper ca toata lumea sa vada filmul mai multe amanunte o sa vedeti in film va pwp:X:X:*:*::X:*
allexx.andra pe 22 Ianuarie 2011 13:01
de ce imi place acest film?
Da...e o poveste de dragoste si da...fete de 13 ani sunt innebunite dupa film doar din cauza actorilor :)), dar daca privim mai indeaproape mesajul pe care ni-l transmite aceasta serie, ei bine, trebuie sa spun ca e absolut...frumos!
Am 18 ani si nu sunt innebunita dupa actori :)), ci dupa intensitatea cu care ei isi traiesc rolurile. Am citit prima carte pana acum si mi se pare ca e extraordinara, atat din punctul de vedere al limbajului, cat si al trairilor interioare ale personajelor. Iubirea exista, e dureroasa, dar o iubim. Asa ca...mie imi place! :)

adytza88 pe 11 Octombrie 2010 22:19
adytza88
exclent film abea ast urm:X:X:X totusi imi poate cineva sa-mi zica de unde pot face rost de toate cartile pentru ca as fi interesat sa le citesc si de ce nu sa le am in biblioteca:D
talexi pe 24 octombrie 2010 15:22
Vezi comentariul meu
siberia60 pe 11 iunie 2011 04:21
Uite reactie de om civilizat! Intr-adevar, un doct al societatii! Cum cineva ii spune ceva, cum trage o injuratura! Talexi... Nu mai bine ca noi, fara rost in viata, decat cu un rost de santierist incult in viata? :P
bebnebun pe 26 August 2010 00:45
...
sunt si critici literari pe aici ;)) am voie sa gresesc?
alexutz22 pe 15 August 2010 16:46
Din moment ce va fi structurat in 2 parti,cu siguranta va fi cel mai tare dintre cele 4...sper doar sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului si sa fie la fel de captivant ca si cartea:)
Ovipac pe 09 Ianuarie 2012 22:33
bella nu e moarta...bella se transforma (adevarul este ca am vazut filme mult mai proaste cu o nota mult mai mare si pe cinemagia si pe imdb)
andrewmagia pe 31 Decembrie 2011 14:52
dupa mine toata seria twilight a fost o o pata neagra pe istoria cinematografiei.nici unul dintre filme nu are actiune , trailerele sunt groaznice iarv actorii sunt cat se poate de nepriceputi.
starhigh pe 28 Decembrie 2011 04:09
cel mai inutil,incrdiblil, super ilogic film facut vreodata!

oribil nu pot descrie in cuvinte.....ar trebui sa va fie rusine ca va place asa ceva!

HEVES pe 25 Noiembrie 2011 01:06
Am asteptat atat de mult sa apara... si am fost ataaaat de dezamagita!
Gumitza pe 29 Aprilie 2011 17:03
se termina seria harry potter se termina si twilight....waw ce coincidenta
AeroX pe 25 mai 2011 14:37
N-au inceput in acelasi timp! Asta ar fi o diferenta!
ancacarla pe 29 mai 2011 00:29
o sa imi fie dor de ambele .le besk :x :x :x
b3lla pe 01 Aprilie 2010 17:07
hm
doua parti?! interesant, dar totusi cam mult de asteptat...in orice caz abia astept sa apara am citit cartea si abia ast sa o vad pe bella vampir. oare cum o sa arate?!
siberia60 pe 11 iunie 2011 04:19
O sa sclipeasca. =))
A_andreea_4u pe 18 Martie 2010 18:51
abia astept fimul acesta...am vazut si twlilight si new moon, am citit si toate cele 4 carti si am o multime de postere cu actorii filmului...pur si simplu iubesc saga twilight
Go 1 2 3 4 5 6 7

jinglebells