Stargirl

(2020) - Serial TV

Stargirl

Poster Stargirl Postere Stargirl

Sinopsis Stargirl

Stargirl

Serialul o prezintă pe liceana Courtney Whitmore, care inspiră un grup neașteptat de eroi tineri să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Serialul reimaginează Stargirl și prima echipă de supereroi, Justice Society of America.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO 2
Joi, 02 Feb 16:15
HBO 2 HD
Joi, 02 Feb 16:15
HBO 3
Sâmbătă, 04 Feb 19:15
Luni, 06 Feb 12:50
HBO 3 HD
Sâmbătă, 04 Feb 19:15
Luni, 06 Feb 12:50
HBO
Marţi, 07 Feb 19:15
HBO HD
Marţi, 07 Feb 19:15

Caseta tehnică

Produs de

Mad Ghost Productions

Distribuitorul international

DC Universe

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 15 Aprilie 2021 18:07
Cu Arrow, producătorul american Greg Berlanti a pus bazele unei megafrancize care a continuat cu The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Batwoman şi Superman & Lois. Din acelaşi univers inspirat de benzile desenate DC Comics face parte şi Stargirl, care oferă o perspectivă inedită, un ton o idee mai lejer, dar şi o binevenită discuţie despre provocările din viaţa adolescenţilor. Stargirl este disponibil pe HBO GO.

Încă din prima scenă facem cunoştinţă cu valorile personajelor pozitive, dar şi cu eroii negativi. Aceştia din urmă, reuniţi în echipa Injustice Society of America, îi lichidează într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte pe eroii pozitivi, reuniţi în Justice Society of America şi conduşi de Starman (Joel McHale, din Community). Cu ultima suflare, liderul îi înmânează aghiotantului său, Pat Dugan (Luke Wilson), Toiagul Cosmic,… citeşte

0 2

Spune-ţi părerea despre Stargirl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells