Păreri The Sorcerer's Apprentice

Ucenicul vrăjitor

Ordonează după
andystarx pe 29 Decembrie 2017 13:58
Nota 5/10
Un film pueril cu niste actori slabi,doar Cage a fost altceva,singurul motiv pentru care am urmarit acest film ! Pentru copii,se merita o vizionare,in rest foarte slab !
ardelean.andrei pe 20 Decembrie 2017 00:12
Merită văzut!
Un film foarte bun, plin de acțiune și foarte palpitant! Chiar dacă SF-ul este dominant, nu cred că vă veți putea plictisi vreo secundă (excluzând începutul).
balta67verde pe 08 Noiembrie 2016 09:16
L-am vazut aseara la TV si am ramas dezamagit. Poate ca am avut asteptari prea mari. Dar asa e normal cand este vorba de un film cu Nicolas Cage, te astepti la un film foarte bun.
chiba_florin pe 17 August 2014 23:56
hmmm
Mie mi-a placut filmul chiar daca vad ca majoritatea nu-l prea agreati !
Oricum e doar parerea mea ;)

Infinity pe 11 Octombrie 2013 12:08
The Sorcerer's Apprentice (2010)
In ciuda cliseelor prezente, filmul a fost cat de cat reusit. Efectele l-au salvat mai mult. Chiar frumoase si bine realizate. A avut si destule momente bune. 7.
narcisson pe 24 Iulie 2013 01:14
Un film destul de bun, mi-a intrecut asteptarile. Are cursivitate, prestatiile actorilor sunt corecte, cateva poante bune pentru detensionare, insa o poveste de dragoste destul de puerila, ca sa nu zic ridicola. Atractia Nicholas Cage a avut o prestatie ''fair enough'', insa eu cred ca se putea si mai bine. Efectele speciale sunt decente, iar eu recomand filmul macar pentru o vizualizare; cu siguranta ca iubitorilor genului le va placea mai mult. Nota mea este 6,5.
vimishor pe 20 Februarie 2013 18:51
Un film relaxant, amuzant si relativ interesant. Aproape 2 ore in care mai uiti de grijile cotidiene si te poti relaxa alaturi de familie. Placerea mi-a fost sporita de prezenta lui Nicolas Cage caruia i se potriveste aproape orice rol. Daca ai nevoie de un film la care sa te relaxezi alaturi de familie, inchirierea acestui film poate sa fie o solutie buna.
krstplay pe 27 Iunie 2012 19:52
Cage nu exceleaza in acest film dar totusi daca aveti tp puteti sa va uitati la el
Svastica pe 24 Februarie 2011 16:55
Sincer nu mi s-a parut cine stie ce filmul....Are multe momente previzibile, dar si unele efecte speciale sunt foarte tari:)
alex_il_fenomeno pe 23 Iunie 2011 12:05
o poveste extraordinara , o desfasurare incredibila , actori uriasi si niste efecte speciale fabuloase ! cred ca acestea definesc cel mai bine acest film de colectie , care impresioneaza inca din primele momente si o tina tot asa pana la sfarsit ! de asemenea , acesta tranmite atat de multe emotii incat traiesti fiecare moment din film ! unul dintre cele mai bune filme cu magie !
aLcsey pe 30 Iulie 2010 18:39
Hocus Pocus the Box Office its screwed . Din trailer se vede ca iese un film f. bun cu o poveste interesanta.. dar sa vedem filmu si apoi comentam :)
Vladut1994 pe 26 Iulie 2010 17:04
Un super film
Nu am mai vazut de mult un film atat de reusit...Merita din plin vazut...
cristi88 pe 2 august 2010 18:37
Observa cineva ca forumu la site-u asta chiar f bun, din pacate e plin de cocalari ? Adica sa spui ca asta e un film reusit si nu ai mai vazut de mult asa ceva, clar ai o cultura generala mult sub nivelu pestelui din mare...
Vladut1994 pe 17 august 2010 23:37
:)) Esti amuzant ...De unde ai dedus u ca sufar de dislexie?:))...Profilul ala al tau pentru asta e facut, sa se ghideze lumea ...Imi pari un tip inteligent ,dar nu inteleg care e problema ta cu gusturile mele...Daca eu am privit filmul din alt unghi si mi-a lasat o impresie foarte buna ,nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine ...Mie unul imi place la nebunie Nicholas Cage...Vad ca ai ceva si cu ,,Twilight" :)) ...Prietene chiar nu vreau sa ma cert cu tine...Imi retrag cuvintele jignitoare...Bafta in continuare!!!
nicoletamaria pe 18 Iulie 2010 00:30
FRUMOS,din ce-am vazut mi-a placut tot,inclusiv coloana sonora.Sper sa apara si separat muzica filmului.
Vladut1994 pe 17 august 2010 23:38
Coloana sonora e facuta de One Republic...Melodia se numeste Secrets ...si mie mi-a placut enorm coloana sonora
nicoletamaria pe 27 august 2010 16:55
Multumesc Vladut pt mesaj.De mult timp urmaresc coloanele sonore ale filmelor si multe imi plac si le apreciez.Imi place muzica lui Hans Zimmer si Trevor Jones.De curind l-am descoperit si pe Brian Tyler cu coloanele sonore din Cobra si The Expendables.E pacat ca in magazine nu gasesc CD-uri cu soundtract-uri. Mi-a placut si muzica de la Naked Weapon si miniseria Furios si iute
dacoda pe 17 Iunie 2010 13:21
daaa
inca putin si apare rabdare sa avem, atat ne trebuie , joaca foarte bn , este un actor bun :) , parerea mea :)
bugs pe 12 Noiembrie 2010 21:31
lucrul care m-a facut sa ii dau nota asta la film sunt efectele.In rest poveste obisnuita.
ioanagabriela pe 30 Iulie 2010 21:03
super
L-am vazut azi la cinema e foarte tare filmu, merita ....iar Nicolas Cage un dragut...
katherina2005 pe 26 Iulie 2010 10:27
L-am vazut pe internet si se merita vazut. Imbina cu succes efectele speciale, elementele mistice si magice cu iubirea si o doza mica de umor. Are, insa, si ceva tipic filmelor americane.
HB pe 26 Iulie 2010 09:58
THE SORCERERS APPRENTICE
Daca filmu-i cu NICOLAS CAGE atunci poate va fi ceva.Dupa PRINCE OF PERSIA THE SANDS OF TIME nu stiu ce mai realizeaza JERRY BRUCKHEIMER.Oricum eu-l astept.Poate va fi mai bun
florin36ani pe 25 Iulie 2010 21:22
super
super dragut filmul, e o imbinare frumoasa intre realitatea de zi cu zi si S.F. care ii da o nota buna ! Din partea mea, merita vazut, si subiectul e mai diferit !
ofelik_cat pe 17 Iulie 2010 17:47
superb :)
Va fi bun ! Interesant subiectul ! Monica si Cage fac echipa buna !
abc4mat pe 15 Iulie 2010 17:42
PROSTIE
toate descarcarile de pe net cu numele acestui film contin de fapt ALT film "the wolfman", un film destul de slab, un remake a unei teme prea des uzitate. Pacat de toti prostii aia care nu stiu sa citeasca.
miss_amelie pe 18 iulie 2010 21:18
a aparut pe net filmul. calitatea lasa, evident, de dorit, dar filmul il gasesti.
Bullseye pe 05 Iulie 2010 20:54
La cata reclama i sa facut prin Cinematografe sunt sigur ca o sa fie un Film Extraordinar.
Il asteptam cat de curand si la noi !

s.carollina pe 24 iulie 2010 21:57
Daca un film are multa reclama nu inseamna ca automat va fi unul bun
cristi88 pe 31 iulie 2010 23:52
cel mai prost film pe anul asta. Pustiul ala e un actor exagerat de slab ca prestatie, o voce ridicola si o fatza neactoriceasca .Dar na...e evreu...ca 50% din actorii hollywood
otonis pe 21 Iunie 2010 04:09
NIMIC special.
Eu sunt sigur ca filmul asta nu va avea NIMIC revolutionar, ci numai chestii de care deja suntem plictisiti. Cage chiar nu se potriveste cu imaginea, cu ideea filmului. Mai mult decat sigur va fi un film de nota 6, eventual un 7. Sunt nerabdator sa ma conving ca nu ma insel.

Later edit: 20 iulie 10
Dupa cum ma asteptam, este un film care nu a adus NIMIC nou. Chestia aia cu mainile care arunca balonul de plasma este COPIAT din "Dragon Ball", chestia cu armata de morti si vesnicul baiat "special" care va salva omenirea, este atat de uzata incat a-nceput sa ma enerveze. Efectele speciale l-au mai salvat, si anumite momente mai amuzante, drept ptr. care-i dau 7 stele, in rest, filmu-i enervant de PLICTISITOR si stereotipic. Si inca ceva, m-au enervat mai tot timpul reactiile exagerate ale pustanului, reactii cliseu in astfel de filme comerciale.

ynfynyty7 pe 20 Decembrie 2010 22:33
o porcarie totala........in viata mea nu am vazut un film mai prost ca asta......
mtraianc pe 21 decembrie 2010 23:07
eu i-am dat 4 ,, deci este repetent acest film , si pana la urma ,,, pot spune si eu ca este o porcarie :))
elenuka28 pe 22 Noiembrie 2010 12:38
Pacat, asa cum au mai spus si altii m-am asteptat la mai multe din partea lui N. Cage, in plus nu stiu ce-a fost in capul lor cand l-au ales pe Jay Baruchel, care a fost penibil, un actor foarte slab.
MaiGandeste-te... pe 15 Noiembrie 2010 09:52
Un Harry Potter mai "sofisticat"...
Un spectacol grandios de efecte speciale. Pe mine acest film "m-a vrajit". Subiectul filmului este simplu, Nicolas Cage si Jay Baruchel au o prestatie , gandesc eu, potrivita pentru acest film de aventuri, de familie pana la urma. Scenele dramatice lipsesc pentru ca efectiv nu-si au rostul intr-un film care-si propune sa te binedispuna, sa te distreze. Nu inteleg de ce noi, spectatorii, cei care indragesc filmele am devenit asa de pretentiosi si de exigenti. Fiecare film are un scop, un punct forte. De ce trebuie sa facem comparatie intre acesta si Harry Potter? asta ce ar presupune ...?ca orice film de aceasta natura, care o sa apara de acum inainte, e bun doar daca se ridica la pretentiile filmului Harry Potter? In fine...Acest film va avea o continuare, cred, nu sunt sigur. Poate ca in a doua parte Nicolas Cage isi cumpara o bagheta magica ca sa arate ca un adevarat vrajitor, si poate… citeşte
cristi88 pe 30 noiembrie 2010 02:02
esti maxim de ratat, atat de ratat incat ma faci sa rad si sa regret ca am dat 25 lei sa vad mizeria de film pe care tu o apreciezi , cand mai bine iti luam un biscuite cu acei bani :))
ciobotaru pe 14 Noiembrie 2010 00:01
nu am citit cartea , dar acum nici nu imi doresc sa o mai citesc
superdepeche pe 06 Noiembrie 2010 06:34
chiar mishtoc filmul
mi s-a parut interesant sa-l vad pe nicolas jucand si rolul asta de mare magician.
interesant film
astept ghost rider 2

Al3xX09 pe 06 Octombrie 2010 18:46
Al3xX09
Un film care nu trebuie ratat...are atate momente captivante pline de aventura si umor incat vrei sa nu se mai termine...nicolas cage joaca la fel de bine ca de obicei iar jay baruchel e surprinzator...NOTA 10 chiar mi-a placu.........
mtraianc pe 21 decembrie 2010 23:10
cred ca ai 9 ani asta dupa X09 NORMAL CA TI-A PLACUT stai sa ma cresti si ati vei schimba parerea :))
Al3xX09 pe 22 decembrie 2010 01:42
Cica 9 ani=)):))=)):))care este problema ta daca mi-a placut filmu
ovi_23 pe 21 Septembrie 2010 23:27
Este un film bun si avand in vedere ca are in distributie actorii Nicolas Cage, Monica Belluci, 2 actori care au jucat in filme bune are si succes.
mtraianc pe 21 decembrie 2010 23:12
bine zici AU jUCAT IN FILME BUNE ... asta este la timpul trecut
bloodthirst pe 05 Septembrie 2010 19:29
Voiam sa vad un alt film dar am ajuns prea tarziu la cinema si am hotarat sa-l vad pe acesta,am regretat in cele din urma alegerea facuta...Pacat de actori si de timpul pierdut.
Hanne_ana pe 19 August 2010 13:54
Dragut
Mi'a placut filmul. Il prinde bine pe N. Cage si rolul asta.
theothe pe 05 Iulie 2010 22:03
wow
buuun,,,obligatoriu de vazut
de ce oare imi plac astea...nush...

daniel82 pe 9 iulie 2010 17:42
ce filme mai stii de genul asta
theothe pe 23 iulie 2010 10:37
vezi ca e unu din asta nou...circul ciudatilor... e cam ca asta...
viro1983 pe 27 Mai 2012 21:19
Superb
Subiectul filmului este foarte bun.
Cage joaca super bine.

cosmin_kedii pe 13 Martie 2012 22:33
Dacă vă place Comoara Nationala, Prince of Persia, sau Piratii din Caraibe va va placea acest film.el are acţiune, suspans, umor şi dragoste într-un singur film. Acesta este un film mare
Dana04 pe 04 Ianuarie 2012 08:49
Nu am crezut ca o sa mi placa filmul la inceput dar in final ii chiar foarte fain :D
isabela_isa pe 25 Septembrie 2011 19:28
Un film superb merita vazut....
PS:Actorii joaca bine.foarte bine

AimeeLov pe 29 August 2011 23:00
Un film bun fara de a impresiona prin ceva anume..
Andrutza100 pe 23 August 2011 14:05
Foarte bun
Filmul este foarte bun.Acum 1 ora l-am vazut si chiar nu ma dezamagit.
Bravo, actorilor si mai ales lui Nicolas Cage.

kakapiciu pe 31 Iulie 2011 01:56
Un film de nota 10. Efectele speciale extraordinare.
andu7zu pe 23 Iulie 2011 19:27
Mie mi-a placut foarte mult acest film (si nu trebuie sa fie 50 de caractere)
matew10 pe 02 Mai 2011 10:35
Villainii joaca in stil clasic sireti, vicleni, ironici, dominatori drept la tinta. De remarcat efectele speciale: electrizante, scena curateniei, puterile mentorului si ale Morganei. Nicolas Cage in rolul maestrului vrajitor scrupulos, dornic sa-si indeplineasca destinul joaca o partitura interesanta. Un minus in aceasta fictiune o reprezinta prestatia deplorabila a actorilor adolescentini, de asemenea rolurile foarte limitate ale celor doua vrajitoare Veronica si Morgana ce trebuiau mult mai dezvoltate indiferent de desfasurarea actiuni si scenariul filmului.
tom-86 pe 03 Februarie 2011 10:54
un film interesant
l-am vazut aseara, sa zic un film bun care merita vazut daca bine inteles iti place genu film. Nicolas Cage un actor fff bun care isi face treaba asa cum trebuie,
sik54 pe 30 Ianuarie 2011 02:00
A fost dragut,l-a prins destul de bine rolul pe nicholas cage,in schimb teresa palmer a jucat incredibil de prost si de fals,cred ca si eu puteam sa joc mai convingator.Povestea e clasica,iar pentru Disney nu e surprinzator ca au facut inca un film pe aceasta tema.E bun de vazut intr-o seara,mai mult de plictiseala.
dybo pe 27 Ianuarie 2011 17:11
Nu sunt amator al acestui gen, dar filmul asta chiar mi-a placut!
corinamarilena pe 08 Ianuarie 2011 12:18
Niolasa Cage este perfect in orice rol. recomand acest film pentru Cage bineinteles.
Ammelie pe 22 Noiembrie 2010 16:58
The Sorcerer's Apprentice (2010)
Filmul a fost chiar bunicel; n-a evitat toate cliseele posibile, dar nici nu le-a bifat pe toate. A fost o poveste-fantezie usurica, dar placuta, cu ceva scene de actiune faine si cu cateva glumite bine plasate. Entertaining. 6/10
kingdogg69 pe 16 Noiembrie 2010 00:47
Bunicel
Cam sec. Actiunea se petrece prea repede si totusi filmul trece greu. Poveste cam rasuflata si cam fara substanta. Efectele sunt de el dar in rest nu e mare lucru. Mi-a placut mult cum a jucat Nichloas Cage. A ridicat mult filmul, si totodata acest actor a crescut in ochii mei.
aditig78 pe 15 Noiembrie 2010 00:27
Pacat! Mareee pacat!
Nicolas Cage joaca bine la fel si ceilalti, exceptie facand "ucenicul" care parca este un idiot. Nu se potriveste deloc cu filmul. Parca a venit sa joace intr-o parodie. As spune ca filmul este interesant, asta avand in vedere ca filmele cu vrajitori sunt captivante, cel putin pentru mine. Dar mascariciul ala a stricat tot filmul. Asta este...
Morphy pe 09 Noiembrie 2010 11:39
Curios lucru... The Sorcerer's Apprentice se vrea a fi un film de actiune, aventuri, drama si fantastic dar reuseste sa fie mai mult o comedie. Stranie alegerea lui Jay Baruchel in rolul Ucenicului Vrajitor. Acest actor nu mi-a oferit pe parcursul filmului senzatia ca ar fi capabil sa fie un vrajitor adevarat. (nici chiar la final) Altfel nu pot decat sa salut prestatia lui Nicolas Cage si Alfred Molina. The Sorcerer's Apprentice este un film usurel care merita vazut cu familia, prietenii...
Go 1 2 3

jinglebells