Păreri The Godfather: Part II

Nașul II

Ordonează după
sorinreddog pe 06 Ianuarie 2010 17:39
Sorin.Pitesti
Nu stiu fratilor ce sa zic,eu am tot asteptat in 2 ore sa se intample ceva,si am renuntat,stiu ca am pierdut finalul,bla-bla,ca era cel mai important...Trilogia "The Godfather" a fost cea mai buna la vremea ei,intr-adevar,atunci,in perioada aceea era cel mai bun,dar in zilele noastre,cred ca sunt cateva sute mai bune decat "The Godftaher"
0 14
raould pe 1 mai 2010 01:25
din postura de expert pe care banuiesc ca ti-o insusesti te rog sa enumeri cateva din cele cateva sute...:* expertule
brandyXYO pe 28 februarie 2011 14:04
sorin, cu deosebit respect, nu ai niciun stres ! du-te si uita-te la filmele cu steven seagal si lasa-ne !
alex43497 pe 22 Mai 2015 11:53
nu stiu de ce unii zic ca al doilea e mai bun.mie mi se pare mai slab.
0 4
FuckOffn1 pe 04 Martie 2011 05:17
Continuarea, o capodopera, de asemenea.

nu inteleg de ce sunt atatea voci vehemente care sustin ideea cum ca aceasta continuare este mai slaba. sunt de acord cu cei ce spun ca in I coloana sonora a fost net superioara celei din II, dar as adauga, ca o parere personala, ca FFC a fost extrem de inspirat cand l-a ales pe DeNiro pentru rolul " don vito cel tinerel ", si ca impletirea planelor, a fost una de exceptie. tot ca o parere personala afirm ca suspansul in II a fost net superior celui din I - da este adevarat in I 'the godfather' impunea un respect fara echivoc, iar MB a ridicat acest respect la rang superior, pe cand AP a trebuit sa il joace pe 'Mike' in II, tot un nas, dar nu l-a fel de respectat si impunator ca tatal sau, insa unul foarte descurcaret, cu un fler dezabordant.

per ansamplu eu zic ca II este exact ca si I, o CAPODOPERA.

ps: ma… citeşte

0 4
blackmore pe 22 Iunie 2019 13:51
Pistol cu apa pe langa ce fac spaniolii sau nordicii sau rusii
lili22 pe 16 Iulie 2015 19:43
Cea mai interesanta parte
E o parere subiectiva, nu ca celelalte parti nu m-ar fi fascinat.Am avut sansa sa stau pe treptele Teatrului din Palermo, locul unde s-a filmat scena finala din trilogia Nasul.
cosmin_kedii pe 10 Martie 2012 08:14
Poate că cel mai mare film american, de peste 40 de ani (în comun cu ,,Chinatown,, de Roman Polanski
DragonMaster pe 09 Noiembrie 2011 09:54
Capodopera
Am vizionat aseara filmul The Godfather: Part II(1974) ,a fost un film perfect care in ciuda faptului ca a durat 200 de minute nu ma plictisit deloc ba din contra cele 200 de minute au trecut foarte repede iar actori Al Pacino,Robert Duvall si Robert De Niro au interpretat excelent si acestui film ii pot oferi nota 10 si pe buna dreptate pot afirma ca este o capodopera si trebuie vizionat.
cl24 pe 17 Iulie 2011 21:48
Seria "The Godfather" este o capodopera cinematografica cu o distributie de exceptie .
Crist11 pe 06 Iulie 2011 00:28
Cred ca a demonstrat tuturor ca a fost cel mai MARE FILM DIN ISTORIA MAFIEI.
catasmile17 pe 09 Iunie 2011 23:32
un film foarte bun la fel ca prima parte :)
merita vazut !!!!!!!

legolas05 pe 27 Februarie 2011 22:00
un alt film de4 nota 10....este cea mai buna parte din serie...mia placut la nebunie...nota 10
Scaraoski pe 22 Februarie 2011 11:42
Godfather 2 este de acelasi nivel ca si prima parte. Cel mai mult mi-au placut secventele din copilaria si tineretea lui Vito (interpretat magistral de De Niro). Mi-ar fi placut sa fie mai multe, mai ales ca in carte acea perioada e descrisa mult mai detaliat.
kanibalo pe 24 Mai 2010 10:22
CAPODOPERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Care nu a vazut capodopera asta nu o sa inteleaga niciodata genul asta de filme,un film de nota 10,chiar mai bun decat primul din serie si mai ales decat toate copiile ieftine pe care le-au tot scos altii pana in prezent.
AlexandruDragosStegaru pe 23 Ianuarie 2016 18:05
The Godfather: Part II
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
berti1092 pe 21 Decembrie 2015 12:00
dintre cele trei, aceatsa este preferatul meu. Este un film complet, nu-i lipseste nimic!
XxRedBullxX pe 22 Noiembrie 2015 17:08
The Godfather: Part II (1974)
De urmărit și aceasta parte, nu dezamăgește.

................

andystarx pe 17 Noiembrie 2015 19:47
Nota 9/10
Mi-a placut mult si a 2 a parte,dar parca totusi putin cam prea lung ,si mai bun primul !Oricum de apreciat inca odata rolul lui Al Pacino ,dar si al magnificului De Niro !
B3stMaNxX pe 26 August 2014 19:59
Un film clasic care m-a impresionat foarte tare la fel si celelalte. Vizionati cu incredere filmul!Nota maxima!
omucuvaloare pe 20 August 2014 18:29
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
bull pe 17 Martie 2014 20:59
Top 3 filme ever pentru mine,iar rolul lui Pacino este cel mai bun dintre toate rolurile nominalizare la "Best actor in a leading role" la Academia Americană...Probabil cea mai mare nedreptate făcută de membrii Academiei.
steaua4everful pe 15 Martie 2014 18:51
More than best
Daca primul merita nota 10, acesta merita 10,5. Un pic mai bun decat primul.
Theodoric pe 06 Februarie 2014 13:04
Si a doua parte a fost foarte buna cu o poveste intensa.M-a placut sirul intlamplarilor,cuprinde o multime de momente excelente.Un film extraordinar...
Infinity pe 05 Februarie 2014 14:33
The Godfather - Part II (1974)
Continuarea e la fel de buna ca prima parte. Tranzitia lui Al Pacino de la pustanul indragostit imbracat in militar la mafiotul nemilos imbracat la patru ace reprezinta "punctul maxim" de atractie al filmului. Din nou, 10.
Razvan600 pe 01 Ianuarie 2014 19:13
O continuare de mare succes a primei parti a filmului "The Godfather". Scenariul este incredibil, jocul actoricesc de asemenea, un film incarcat de multe sentimente. Merita vazut
gbanescu pe 15 Iunie 2013 18:19
Distributie extraordinara
Distributiei exceptionale a primei parti (despre care Stanley Kubrick spunea ca este cea mai buna din toate timpurile), i se alatura exceptionalul Robert De Niro.
Parerea mea este ca aceasta parte a doua este la fel ce buna ca si prima parte.

Get0dac pe 10 Iunie 2013 14:11
Tot Capodopera
Tot Capodopera...................................................................................................................
pisicuta1 pe 09 Aprilie 2013 20:22
un film foarte bun o capodopera ,foarte bine jucat ,merita vazut
ferante pe 06 Aprilie 2013 22:19
Cred ca daca ar exista Oscarul Oscarurilor”", The Godfather ar trebui sa il aiba!
Iulidesprefilme pe 12 Martie 2013 21:18
Această parte a seriei valorifică talentul lui Robert De Niro, dar fără a umbri prestaţiile de excepţie ale celorlalţi actori...
xerses pe 09 Martie 2013 11:00
Este inconfundabil, un film de colectie... de revazut cu placere oricand.
Marick pe 06 Februarie 2013 18:10
Acest film chiar este o capodopera.Viata mafiei..este ciudata..poti fi ruda oricui..daca ai tradat.."Pa Pa"
AndreBlack pe 30 Decembrie 2012 23:27
The Godfather Part 2 1974
Exceptionala si partea a doua ! Merita vazut atat prima parte cat si a doua !
danutzz92 pe 30 August 2012 02:11
Preferatul meu din toata seria merita toate cele 6 premii Oscar
deadlord pe 26 August 2012 18:07
Seria coninua cu un alt fiilm uimitor, cu acelas uimitor Al Pacino.
CazaGio pe 13 August 2012 17:23
Desi unii ar putea sa spuna ca filmul dureaza exagerat de mult, eu cred ca o productie cu o asemenea intriga si complexitate merita vizionata. In aceasta a doua parte ne este prezentata o poveste anterioara si una posterioara primei parti, povesti care se completeaza reciproc , dand filmului substanta si originalitate. Nu spuneti ca filmul dureaza mult... fiindca , in cazul in care ar fi durat mai putin, risca sa devina un fiasco, ceea ce ar fi fost o pierdere pentru cinematografie
madia pe 15 Iunie 2012 11:58
Nu ma plictisesc niciodata cand ma uit la The Godfather. Tin minte, prima data cand am vazut partea a II-a, m-a impresionat mult scena in care Michael il iarta pe Fredo, pare ca e uman si ca se schimba. Pentru ca mai tarziu...
jamy pe 20 Martie 2012 09:00
la fel ca si primul film dupa parerea mea,la fel de bun,al pacino joaca foarte bine in rolul lui michael corleone!!!! Cele mai bune filme!
Vorador pe 27 Iulie 2011 23:49
"Your country ain't your blood. Remember that"
O continuare foarte buna a primului film.Mi-a placut ca au aratat si o poveste a lui Vito Corleone paralela cu cea a fiului sau.Robert De Niro si-a jucat excelent rolul,in unele scene avea vocea exact ca cea a lui Marlon Brando.
,,I don't feel I have to wipe everybody out, Tom. Just my enemies''.De asta aceste filme vor fi intodeauna apreciate,au niste dialoguri pe care nu ai cum sa le uiti.

andu7zu pe 14 Noiembrie 2010 17:17
Pur si simplu vad aceasta serie ca fiind o capodopera in toata firea.
dollyd972 pe 06 Septembrie 2010 17:38
Mafia
Insfarsit un film adevarat.Dupa parerea mea un film minunat,unul dintre cele mai bune.Dar in acelasi timp "The Godfather Trilogy" a fost un film minunat, chiar mai bun ca acesta.Nu am ce sa spun rau despre acest film e cel mai bun
andytimofte94 pe 06 Septembrie 2010 01:07
foarte frumos filmu, ba chiar mi s-a parut mai reusit si decat primu! al pacino the best!
Hader pe 29 August 2010 21:56
a doua parte a celebrulului film Godfather....va spun ca merita sa il vedeti si pe acesta
RavenScar pe 28 August 2010 06:21
O capodopera excelenta. Al Pacino intra perfect in rolul lui Michael iar DeNiro face un Don Corleone magnific. Povestea filmului nu e la fel de complicata ca prima parte, fiind mult mai usor sa tii pasul cu evenimentele care se intampla. Pe masura ce inaintezi cu filmul, incepi sa vezi adevarata fata a lui Michael si incepi sa-ti dai seama care va fi urmatoarea lui miscare.

Filmul cu siguranta isi merita titlul de "Cea mai buna continuare a tuturor timpurilor".

JohnnyAddams pe 05 Martie 2010 19:07
Marlon Brando > Al Pacino
In partea a doua a filmului s-a cam rupt firul datorita mortii personajului Don Vito Corleone. Al Pacino a parut prea tanar pentru acest rol. Marlon Brando era perfect pentru a fi "Nasul"
White1 pe 18 ianuarie 2011 00:03
Poate ca a fost pe prea tanar pentru primul Nasul(nu as putea zicea ca m-a impresionat).Dar aici joaca excelent,clar unul din cele mai bune roluri ale sale,daca nu chiar cel mai bun.E o prostie sa zici ca Marlon Brando e un Nas mai bun decat Al Pacino pentru ca interpreteaza personaje diferite.
brandyXYO pe 28 februarie 2011 14:06
Logic ca nu il poti compara pe Pacino cu Brando in postura "Nasului". Pacino avea si acea alura de emotiv la auzirea vestii ca el va fi noul Don, dar in final s-a descurcat bine. Un rol magnific, genial interpretat de un om genial, AL PACINO !
cactusjack pe 18 Iulie 2021 18:43
O capodopera.
Primul este filmul meu preferat iar aceasta continuare nu ma dezamagit.
Poveste 10/10
Filmare sunet 9.5/10
Actori 11/10

user-5eda0f529a449 pe 24 Iunie 2020 15:27
Unul dintre cele mai bune filme din istorie.........
user-5e8d8d2e85d15 pe 25 Aprilie 2020 15:57
La Multi Ani Maestre!.. Al Pacino cel mai mare actor al cinematografiei
MariusCiprian87 pe 03 Ianuarie 2020 23:52
Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape...
Cuvintele sunt de prisos, este o operă de artă care trebuie simțită , nu vorbită...un omagiu adus acestei arte, filmul !
hannibal03 pe 09 Ianuarie 2019 18:43
Aproape la fel de bun ca primul, Nasul 2 este totusi unul din cele mai bune filme din istorie.
olteanu_tudor pe 15 August 2018 14:41
O continuare în stilul incofundabil al lui Francis Ford Coppola a satirei societății americane din perioada respectivă în care familii de scapatati 'mafioți ' ,inculți,fara scrupule pot sa se coboare la un comportament si o imoralitate care ating dezumanizarea. Un extraordinar rol interpretat de Al Pacino.
Go1 2

jinglebells