Păreri Terminator Salvation

(2009)

Terminator - Salvarea

Ordonează după
Crist11 pe 06 Iulie 2011 17:40
Christian Bale a jucat foarte bine rolul, nu este el de nota 10, dar filmul a fost bunicel.
matew10 pe 06 Mai 2011 11:48
O continuare fada a film-francizei prea comerciala, o pervertire a unui film ce a facut istorie la un moment dat. Nu ma deranjat faptul ca Schwarzie nu a mai aparut. Un minus in acest film mi s-a parut lipsa unei coloane sonore, unei viziuni revolutionare despre subiect. Cei drept filmul merita vazut poate doar pentru ultimele 25 de minute altfel cred ca nici nota 2 nu merita.
yonutzTM pe 19 Aprilie 2011 23:49
Un film cu multe efecte speciale si cam atat . Se putea si mai bine .
yasmine_kiss pe 19 Aprilie 2011 18:22
bun filmul....actori consacrati,actiune din plin si o poveste interesanta...merita vazut!!!
danymury pe 05 Aprilie 2011 18:32
mi-a placut cum si-au imaginat astia viitorul...interesant...un film bun ..iar Bale face joc bun..
noname21 pe 06 Februarie 2011 10:09
Un film slabut dar cu efecte speciale extraordinare. Daca nu as fi vazut filmul in HD nu cred ca i-as fi dat o nota atat de mare. Se observa absenta lui Arnold (in film numai avem parte de nicio replica de genul "I'll be back" sau "Hasta la vista baby" :)) ) nu-l recomand decat in HD pentru efectele speciale....
chiba_florin pe 17 Ianuarie 2011 14:26
... hai sa zicem...
chiar dak aveam asteptari mari de la urmatorul terminator acesta a dezamagit
dar chiar shi asha merita vazut

legolas05 pe 24 Decembrie 2010 22:46
imi place filmu......este bun..........cel mai bun dintre celelalte
darayawaus pe 21 Decembrie 2010 15:21
Actiune - da, drama - ba
Am revazut azi-noapte, a nu stiu cata oara, filmul pe HBO. Daca l-am revazut, inseamna ca mi-a placut, nu? Problema e mult mai spinoasa de atat. Deci, permiteti-mi, va rog, sa-mi dau si eu cu parerea.
In viziunea mea, cele patru filme Terminator (de pana acum) au multe puncte comune cu franciza Star Wars. In ambele cazuri, totul a inceput cu un film, bine apreciat de altfel, atat de critici, cat si de public. Continuarea a fost, fara indoiala, peste asteptari (repet, in ambele cazuri). Partea a treia a dezamagit putin (in ambele cazuri, din nou). Acum, vine partea a patra, dezamagitoare pentru multi. De ce? Sa vedem...
Sigur, multi vor spune ca aici se opreste comparatia, pentru ca noua trilogie Star Wars se ocupa cu evenimente petrecute inaintea celei vechi, spre deosebire de ultimul Terminator, care ar trebui sa prezinte o continuitate (si chiar o face, din perspectiva… citeşte

Deffence pe 14 Noiembrie 2010 21:03
hmm
Ladies and doamnelor : NOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 6.50
c.ghevara pe 07 Noiembrie 2010 08:32
Lămâia asta terminatoare se mai poate stoarce încă 10 ani?
martinez pe 14 Septembrie 2010 14:28
super!!
foarte bun unul din cele mai bune din seria lui.parerea mea:D
StaRMovie pe 31 August 2010 16:28
cu toate ca Arnold Schwarzenegger nu a fost rolul principal,acest film mi-a placut cel mai mult dintre toate Terminator
annonim1 pe 28 August 2010 12:38
eu
un film bun pe care trebuie sal vezi intr-o sambata seara.....dar doar atat, nu se compara cu primele 2
cinemaniac73 pe 22 August 2010 22:07
slab
efecte speciale bune dar actorii joaca execrabil .actiune este draguta dar nu itit provoaca crize de adrenalina ca primele
psihologu pe 17 August 2010 20:38
Filmul nu e rau dar nu se compara cu celelalte 3 si nu zic asta doar ca nu mai este cu Arnold (chiar daca apare o copie digitala timp de cateva secunde) ci pentru ca aveam alte asteptari! Prea multe efecte si atat, eu asta am vazut. Ma asteptam la o lupta pe viata si pe moarte intre oameni si roboti (multi roboti) care sa aiba suspans si putin dramatism si ar fi fost super! Degeaba cheltui o groaza de bani pe efecte daca filmul nu are "esenta". Christian Bale nu mi s-a parut la locul lui in acest film si singurul dupa mine care a facut un rol foarte bun a fost Sam Worthington. Parerile sunt impartite insa pentru mine acest film a fost o dezamagire! Nu ma asteptam sa fie ca T2 dar macar peste cel de-al 3-lea! 7/10
HB pe 30 Iulie 2010 14:59
TERMINATOR
Un film bun .Pe langa a treia parte de zece ori mai buna .Nu se compara cu a doua parte regizata de James Cameron sau cu prima dar totusi e buna
Nicogetsit pe 27 Iulie 2010 17:23
Foarte super filmul..si realist. Sam Worthington a jucat super..pacat ca in film era robot..dar hei..a fost mai interesant. dupa mn e un film de nota 20
mytza92 pe 06 Iunie 2010 19:13
nasol fara Schwarzeneger
nu se ridica la asteptarile mele :( primele 3 parti au fost super dar asta dezamageste
CoCo_XPS pe 01 Iunie 2010 22:44
super tare filmul...abia astept sa apara si cealalta parte...
OvFire pe 18 Mai 2010 23:25
Mai bun ca 3
Intr-un final, dupa 1 an si cateva zile de la aparitie, l-am vizionat. Intre timp, am auzit si vazut numai pareri impartite: ba ca e prea bun, ba ca este prea prost, ba ca nu apare Arnold, ba ca apare, dar prea putin. Eu zic ca este un film incadrat perfect in spiritul seriei, reusind intr-o oarecare maniera sa se desprinda de ea, in care regasim elementele specifice ei (multe explozii, multe efecte), surprize placute (Michael Ironside, in ultimii ani l-am vazut prea putin) + cateva easter eggs, cu referire la titlurile anterioare (fuga cu un camion de un moto-terminator, scena finala de lupta intr-un decor specific unei uzine). Per total, daca doriti sa vedeti o continuare a unei francize de succes, fara prea mare ambitie de a fi un film extraordinar, vi-l recomand.
gusiz0r pe 22 Aprilie 2010 15:42
Foarte Bun
Pai cu ce sa incepem filmul dupa parerea mea a avut o singura greseala atunci cand a exploadat bomba nuclearca la inceputul filmului john a pornit in urmarirea santinelei si a luat-o spre dreapta apoi a expodat bomba si a fost cuprins de norul de praf nu inteleg eu cum a ajuns in partea stanga cand s-a prabusit elicopterul :)) ! Atunci cand a coborat barnes cu elicpoterul nu a fost o greseala ca avea ochelari de soare ;) ! Bun filmul a fost frumos eu zic ca a meritat vazut dupa parerea mea merita un 8.5 dar se putea si mai bine.Acum toate au trecut si asteptam T5 (Patrick va fii 100%) Si Arnold acum nush Linda. Rank dupa parerea mea . 1.T3 2.T2 3.T4 4.T1
gogutz pe 08 Aprilie 2010 03:08
terminator 4
Am observat ca in mare parte nimeni nu este prea satisfacut de ultima parte poate chiar ultimele doua partii a seriilor TERMINATOR!,sincer dupa parerea mea as fii incheiat serile TERMINATOR dupa t2!sa fim seriosi !celelalte serii dupa t2 incet incet au devenit tot mai neclare si mai aiurea!Mie cel mai mult mi-au placut primele 2!Ultimul in schimb nu recomand sa va uitati si NU dau vina pe faptul ca obositul te Arnold nu joaca,e vorba de un film total dus in alte orizonturi fata de ceea ce o fost t1 si t2!
dandi pe 01 Aprilie 2010 00:35
Hmmmm.
Chiar a fost si partea asta buna dar tot mai faine au fost precedentele desi si asta merita vizionat.
sorin bogdan's blog pe 28 Martie 2010 20:09
terminator 4: salvation | sorin bogdan | www.sorinbogdan.ro | sorin bogdan's blog
[...] film din seria terminator, “terminator 4: salvation” a reusit sa ma adoarma, ceea ce i se [...] citeşte
Collin pe 25 Martie 2010 13:35
Misto
Foarte misto filmul adica , este ceva nou comparativ cu trilogia veche , personal am fost placut impresionat acu sa vedem in 5 ce si cum
FrOnTLiNe pe 24 Martie 2010 11:15
Terminator
Pacat ca au facut acest film,este atat de slab incat abia am avut rabdare sa-l vad pe tot,imi pare rau de regizor da ar trrebuie sa se intoarca la charlies angels.Trebuia sa se opreasca la 3 si era perfect lau facut pe asta si au stricat imaginea seriei
Robyka pe 15 Februarie 2010 15:28
Groaznic...
A fost o totala pierdere de vreme...
Nu mi-a placut deloc.
Nu am inteles mare lucru, desi sunt o amatoare a genului acesta de film...efectele nu au fost prea bune, iar actorii foarte neinteresanti... la un moment dat, mi s-a facut si greata din cauza scarboseniilor de nedescris...
Nu vi-l recomand, decat daca vreti sa vedetei unul dintre cele mai proaste filme ale anului 2009...

irinel_ianchis pe 29 Ianuarie 2010 16:27
Este un filme rau, mie sincer nu mi-a placut si nu pot vedea cum poate un film ca ista sa aiba nota 8,5
silviu pe 19 August 2008 11:46
rolul acesta este pentru arnold....greu de crezut ca exista un actor pe masura sa impresioneze...ramane de vazut
bebnebun pe 11 Noiembrie 2009 07:50
Mi`a placut si asta de ce sa mint?:P restu nu mai comentez
1 2
Adrian Mantsch pe 23 Februarie 2009 16:04
eu vad 2 sanse posibile cu filmul asta:

1 - cel mai bun film din seria Terminator, datorita lui Christian Bale in postura lui J. Connor

2 - cel mai prost film din seria Terminator datorita lipsei lui Arnold.

Eu inclin spre a doua varianta pentru ca Bale nu e un actor de neglijat. Amintiti-va numai de Equilibrium care ar fi fost un film foarte prost daca nu ar fi jucat in el Christian Bale si, mai ales, faptul ca recunoscut oficial ca Bale este considerat cel mai bun Batman de pana acum.

1 2
Dinamo_1948 pe 29 Decembrie 2009 10:49
Nu credeam ca o sa imi placa......dar a fost un film frumos,poveste interesanta..
si ca de fiecare data parerile sunt impartite...mie mia placut

ice_eyes pe 23 Decembrie 2009 19:56
nota 8
inainte sa-l vad am auzit k e foarte slab....nu as zice k e foarte slab....da,e slab fatza de t1si t2 dar este cu mult mai bun decat t3...merita vazut,cel putin pt urmari performanta lui Sam Worthington,l-a eclipsat pe christian bale.
alice999 pe 04 Iunie 2009 17:37
BUNICEL
FAIN>...IMI PLACE CA JOACA SI HELENA BONHAM CARTER!!!
Eugen_Nazare pe 11 Mai 2009 11:43
T4 Script, TSCC news
Credibil, detaliat, aproape EXCELENT - asa arata plotul dezvaluit de site-ul www.comingsoon.net. In plus, interviurile despre viitorul T5 - care il va avea dinou pe Robert Patrick pe generic - merita toata atentia! Deasemenea, au aparut secvente noi, in care il vedem pe John Connor incercand sa-si salveze viitorul tata, pe cand acesta era mic copil.
Anyway, TSCC season 3 este foarte posibil sa apara pe Sci-Fi.
update terminated :-D

forever_young_ pe 10 Mai 2021 16:48
BUN !
pareri pro si contra ...per general un film sf care s-a vrut continuarea francizei cu multe explozii si impuscaturi ...cu-i nu-i place sa se uite la seriale turcesti ! :))))))))
carmen_angelus_romila pe 30 Septembrie 2018 11:37
O lupta crancena data intre omeni si creaturile artificiale inteligente create de ei insisi, intr-o noua productie aparuta din fantastica serie "Terminator", cu actorul Christian Bale intr-un rol remarcabil.
Sorin87 pe 14 Februarie 2016 22:11
Foarte reusit si partea a 4-a de la seria Terminator
mihai_barbu pe 11 Noiembrie 2015 00:39
Merita vazut, Sam Worthington joaca bine, finalul a fost bun
catalin_ionut_23 pe 25 Iunie 2015 20:28
Foarte bun ,obligatoriu de vazut!
Foarte bun filmul ,pot spune ca m-a tinut cu sufletu la gura aproape 2 ore ,actiune si foarte interesant .MI-A placut mult avand in vedere ca l-am vizionat si pe un monitor mic ,tot a reusit sa ma tina in suspans ,deci nu ma asteptam sa fie atat de interesant si misto filmu .Ma intreb daca acesta a fost atat de bun cum o fi si terminator genisis cred ca este si mai bun ca asta daca asta din 2009 a reusit sa ma tina in suspans 2 ore .Il astept si pe acela peste o saptamna si il recomand si pe acesta .Nota 10 pentru acesta.
pisicuta1 pe 17 Februarie 2014 00:00
nu sint fana a filmelor SF,dar pot spune ca filmul a foast bun oricum nu se compara cu primele 2
deci merita vazut!

Infinity pe 03 Octombrie 2013 12:31
Terminator Salvation (2009)
Multe filme sau francize pun accent pe actiune si pe efecte. Asa a fost cazul si aici. Nu m-am obosit prea mult ca sa observ neregulile cu scenariul, pentru ca stiam ca nu prea se pune accent pe acest lucru si am vrut sa vad un spectacol vizual. Mi-a placut. Povestea are legatura cu celelalte filme. Oarecum. Totodata, a fost o placere sa vad cum se descurca noua distributie. Filmul merita a fi vazut. 8.
crome pe 12 Mai 2013 21:20
pentru cei ce apreciaza terminator , obligatoriu de vazut !
GALD pe 23 Martie 2013 23:11
Deosebit
Dupa cat mi-am dat seama din desfasurarea "ostilitatilor" si dupa parerea celor impatimiti de Arnold, filmul nu s-a vrut sa fie de tipul celor anterioare, fiindca ar fi devenit sigur un chitch car nu s-ar fi ridicat la nivelul actual.
Il consider reusit pentru faptul ca a adus cu picioarele pe pamant actiunea care tindea sa o ia de tot razna in imaginar, iar pentru asta a folosit cele doua staruri actuale ce le-am vazut in Avatar, Knight Dark. Da, ... Arnold "era" mai neobisnuit si inedit, insa cei doi sunt mult mai realisti si de ce nu chiar mai plini de personalitate, sensibilitate si sharm, cu toata indarjirea ce le creioneaza caracterul.
Ma bucur ca l-am revazut la TV.

Mihai2508 pe 16 Februarie 2013 15:42
Un film SF foarte bun daca il consideri ca atare, si un pic mai slabut daca il compari cu celelalte parti ....
Pavel.F pe 18 Iulie 2012 15:46
Filmul este foarte bun.
Citeam din comentarii cum ca lumea este dezamagita ca in filmul asta sunt urmatoarele nemultumiri:
1. Nu apare Arnold prea mult.
Raspuns: Nu apare mult dar macar apare. Ce sa-i faceti, omul e batran si guvernator pe deasupra asa ca mai mult nu putea sa apara.
2. Prea multe explozii si impuscaturi:
Raspuns: Nu stiu daca voi chiar ati vazut precedentele 3 parti, in care 90% din timp cineva este cu arma in mana si fie impusca fie arunca ceva in aer. Sunteti irationali cand spuneti ca sunt prea multe explozii, este un film marca TERMINATOR, trezirea.
3. Efecte proaste.
Raspuns: Efectele sunt destul de bune pentru un film care vrea sa pastreze din ce mi-am dat eu seama imaginea primelor doua parti. Efectele speciale ,,proaste" sunt foarte bune dupa parerea mea si bine integrate in film.
4. Este mai prost decat celelalte… citeşte

cosmin_kedii pe 15 Martie 2012 14:53
Terminator Salvation este un film mare, care surprinde esenţa de post-apocaliptic pe Pământ ..Filmul rămâne foarte adevărat la Terminator "mitologie",
catasmile17 pe 19 Februarie 2012 00:06
Un film foarte bun, care continua povestea John Connor !!! Merita vazut
Chelbos pe 07 Ianuarie 2012 14:21
eu am reusit sa urmaresc toate cele 4 filme intr-o zi. primele 2 sunt indiscutabil cele mai bune chiar daca nu exceleaza in efecte, pastreaza suspansul pe tot parcursul filmului.. terminator 3 e o mare dezamagire avand niste prapaditi de actori in rol principal si o amestecatura de actiune aruncata pe ecran dar mi-a placut finalul.. terminator salvation este un spectacol vizual, actiunea este inlocuita de momente dramatice. verdictul meu: 10 pentru t1 si t2, 7 pentru t3, 9 pentru t4
Go 1 2 3 4

jinglebells