Terminator 6. Personajul Grace din prima poză oficială este uman, cyborg sau un Terminator?

de Gloria Sauciuc în 3 Aug 2018
Cel de-al șaselea film din serie va avea premiera pe marile noastre ecrane în data de 22 noiembrie 2019

Prima imagine din Terminator 6 a fost miercuri lansată oficial, stârnind un val de curiozitate. Nu doar că a oferit publicului prima privire în amănunt la varianta mai în vârstă a lui Sarah Connor (Linda Hamilton), aflată în imagine alături de actriţele Natalia Reyes şi Mackenzie Davis, ci a dezvăluit că unul dintre personaje nu este om, ci altceva.

Cinemagia a studiat poza și scrie mai jos la ce concluzie a ajuns.

Știm deja că acţiunea filmului are loc în Mexico City, timpul prezent, protagonista fiind o femeie pe nume Dani Ramos (Reyes), pe urmele căreia se află un nou Terminator (Gabriel Luna), venit din viitor. Primul Terminator (Arnold Schwarzenegger) şi Linda Hamilton sunt la rândul lor implicaţi. Personajul lui Mackenzie Davis, Grace, are cicatrici cu un contur suspect de simetric. Dacă nu este om, Grace ar putea fi două lucruri: fie un cyborg - om cu elemente robotice, fie un Terminator (un robot cu un înveliș exterior de ţesuturi umane).

Terminatorii, de altfel omniprezenţi în seria Terminator, au eclipsat cyborgii care au avut şi ei un rol în serie, dar mic. Terminator Salvation a prezentat modelul T-H „hibrid” între oameni şi Terminatori, mai precis oameni modificaţi cu părţi bionice. În film, Marcus Wright (Sam Worthington) este un criminal condamnat din lumea pre-apocaliptică, unul care este acceptat în „Proiectul Angel”, ce îl transformă într-o fiinţă jumătate om-jumătate robot. Cicatricile lui Grace par să vină de la o operaţie asemănătoare.

Deşi Terminator 6 ar putea să ignore toate filmele de la Terminator 2 încoace, iar evenimentele din Salvation ar putea să nu mai fie regula, nu înseamnă că noul film nu va împrumuta ceva idei din acest sequel.

Cealaltă posibilitate este ca Grace să nu aibă deloc elemente umane, ea fiind astfel un Terminator adevărat. Pentru că şi în universul Terminator au existat prototipuri nereuşite, roboţi neîndemânatic realizați. Grace - deşi arată omeneşte şi nu pare un proto-Terminator - ar putea fi un model avariat şi reparat parţial. Ceea ce ridică probleme de loialitate: luptă ea oare pentru Skynet sau merge pe paşii lui T-800 din Judgement Day, care s-a întors în timp pentru a-l proteja pe John Connor, căpătând calităţi umane pe parcurs?

Mai rămâne posibilitatea ca Grace să fie om în carne şi oase, având cicatrici doar pentru a arăta periculos și a-și intimida adversarii, făcându-i să creadă că este robot.

Oricum, viitorul în lumea Terminator pare sumbru, iar femeile din prima poză oficială par hotărâte să îi țină piept.

Ce credeți despre identitatea și natura lui Grace?

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Terminator Reboot , Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Sam Worthington, Gabriel Luna, Arnold Schwarzenegger, Terminator Salvation, Terminator 2: Judgment Day

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 4 august 2018 23:46
crewd ca va fi un alt esec al francizei,nu arata ptomitatot deloc cu aceea fat stil baiat,are o fata tare nasoala,nu stiu de ce nu gasesc actori sau actrite na ok!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells