Articole Soldier

(1998)

Soldatul

Sinopsis

În viitor, copiii sunt selectați încă de la naștere pentru a deveni soldați, iar cei care sunt considerați perfecți sunt educați și crescuți în așa fel încât să devină niște ucigași cu sânge rece, mașini de luptă fără niciun fel de sentiment. Todd (Kurt Russell) este unul dintre veteranii acestei școli, unul dintre cei mai buni luptători spațiali. Dar într-o zi, el este pus față în față cu o nouă generație de luptători creați genetic.

Superiorul lui Todd, căpitanul Church (Gary Busey) intră în conflict cu colonelul Mekum (Jason Isaac), conducătorul noilor luptători. Todd este învins de către Caine 607 (Jason Scott Lee), unul dintre aceștia, aruncat pe o navă-tomberon și abandonat pe planeta Arcadia 234.

Aici el este îngrijit de doi membri ai coloniei de pe planetă, Sandra (Connie Nielsen) și Mace (Sean Pertwee), și începe să învețe să trăiască și o altfel de viață pe această planetă liniștită și pașnică. Cu toate că încearcă din răsputeri să se adapteze noului lui cămin, cei din jurul lui nu-i acordă prea multe șanse și îl privesc în permanență cu suspiciune și neîncredere. Toate astea până când Arcadia este atacată, iar Todd devine singura speranță a celor de aici. Fostul soldat intră din nou în luptă alături de pacifiștii hotărâți să-și apere cu orice preț credințele și modul lor de viață.

jinglebells