Happy New Year

(2014)

Misiunea: Un An Nou Fericit!

Poster Happy New Year Postere Happy New Year

Sinopsis Happy New Year

Happy New Year

Există două tipuri de oameni pe lumea asta: învingători și învinși. Dar viața le oferă tuturor o șansă de răscumpărare. Aceasta este o poveste despre șase ratați... Când această bandă de "perdanți" se reunește pentru a lua parte la Campionatul Mondial de Dans, lumea dansului nu are habar despre marea lor ambiție. Este o poveste despre cel mai mare jaf din lume... E vorba despre o mână plină de diamante... în noaptea plină de evenimente a Anului Nou!

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Feliz año nuevo

Produs de

Red Chillies Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Aanna Films

Distribuit in Romania de

BML Movie Entertainment

Țara

India

Box office Happy New Year

Weekend premieră (15.12.2014)
  • Loc 14
  • Spectatori 473
  • Încasări (RON) 7.059,00
Total
  • Spectatori 1.144
  • Încasări (RON) 19.587,60
  • Încasări (USD) 5.340,22

Părerea criticului

StefanDo pe 20 Decembrie 2014 13:38
Happy New Year/Misiunea: Un An Nou Fericit! aduce pe marile ecrane din România trei ore de energie şi colorată exuberanţă, în celebrul stil al Bollywood-ului. Este cel mai gustat film indian al întregului an, unul dintre cele mai populare din toate timpurile şi o şansă ca publicul din România să fie atras din nou de un gen cinematografic atipic, dar atât de popular acum câteva zeci de ani la noi în ţară. Iată mai jos de ce Happy New Year ar putea fi o idee bună de petrecere a timpului liber.

Mai întâi un avertisment pentru cei nefamiliarizaţi cu cinema-ul bollywoodian: nu realismul este scopul său, ci distracţia. Prin urmare dacă ignori desele îndepărtări ale aventurilor din film de la verosimil, ai toate şansele să te distrezi din plin alături de "looser"-ii interpretaţi de unii dintre cei mai populari actori ai Bollywood-ului.

citeşte

2 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
anemonewhite pe 21 Decembrie 2014 07:59
Foarte amuzant! 180 de minute de comedie si suspans pe muzica indiana. Merita vazut.
5 2
marianadany pe 28 Decembrie 2014 00:49
Ei bine ...''Happy New Year '' este un film plin de umor ,suspans şi emoţie . Mi-a plăcut enorm. Personajele sunt atractive şi amuzante,deasemenea filmul nu se adresează numai unei anumite categorii a populaţie ,ceea ce este admirabil.Având în vedere faptul că Shah Rukh este actorul meu favorit am doar lucruri pozitive de spus despre acest film. Vă recomand filmul :) Veţi fi uimiţi de fiecare personaj şi veţi avea parte de multe surprize,veţi vedea că Charlie este pregătit pentru orice ...la fel ca în filmul Don.
4 1
SYNDJ pe 26 Mai 2015 02:04
Splendid
M-am distrat, m-am simţit bine. Până la urmă, astea sunt lucrurile pe care trebuie să ţi le ofere un film. Dans de 5 stele, muzică bună, acţiune, momente amuzante, privelişti şi culori minunate şi nu în ultimul rând, patriotism. Da! Oamenii ăştia chiar îşi iubesc ţara. Aşa cum este ea, dar şi-o iubesc şi nu le e ruşine să recunoască asta.

SRK pentru mine nici nu mai trebuie să zică sau să facă nimic. E un super actor şi personaj în orice film ar juca. Cel mai tare!

Pentru film, nota 8. L-am văzut BluRay la 720p şi chiar NU am regretat. Super imagine şi chiar ai ce vedea.

1 1
Adriana ?andru pe 23 Iunie 2015 02:30
Happy New Year (comedie indiană) • Adriana Șandru
[...] am răspuns afirmativ invitației lui Cinemil de a participa la lansarea filmului indian „Happy New Year„, trebuie să recunosc că am făcut-o cu mult scepticism și pentru că nu aveam altceva mai [...] citeşte
0 0
Adutzu2 pe 29 Mai 2018 16:34
unul din preferatele mele
Filmul asta are de toate: actiune, comedie, drama, suspans, muzica indiana, spectacol, actori buni, indience frumoase si o poveste interesanta.
0 1
AndreBlack pe 11 Decembrie 2015 10:01
Happy New Year
Super tare filmul . Distractie , suspans , muzica , voie buna , are de toate filmul acesta . Nu te plictisesti deloc in cele 3 ore , este super atmosfera . Totul este incredibil realizat . Mai vrem filme indiene in cinematografele din tara . Merita vazut, il recomand din inima !!!
0 1
mirela_todea pe 17 Februarie 2015 14:40
un film super tare ...vreau sa cumpar dvd de unde pot sa-l cumpar
0 1

Spune-ţi părerea despre Happy New Year

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Happy New Year
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells