Downhill

(2020)

La vale

Poster Downhill Postere Downhill

Sinopsis Downhill

Downhill

După ce scapă de o avalanșă în timpul unei vacanțe de schi în familie, un cuplu căsătorit se confruntă cu probleme în mariaj, fiind nevoiți să-și reevalueze viața de familie și ceea ce simt unul pentru celălalt. Julia Louis-Dreyfus și Will Ferrell sunt protagoniștii unei comedii cu umor înțepător.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • Force Majeure

Produs de

Filmhaus Films

Distribuitorul international

Searchlight Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 20 Aprilie 2020 08:24
Nu e o comedie, nu stiu de ce este descris asa. Este un remake dupa Force Majeure (2014). Ca de obicei, prima versiune era mai buna. Dupa un eveniment stresant la care tatal teactioneaza complet surprinzator, familia se divide in doua tabere. Filmul vrea sa sublinieze derapajele posibile intr-o casnicie in care a intervenit rutina si plictiseala.
1 0
user-5e20dc6282cb0 pe 11 Martie 2020 18:20
Plictisitor foarte foarte foarte plictisitor nu neaparat prost dar te ia cu somnul privind la el
1 1
Domolul pe 1 mai 2021 08:25
A, e clar, înseamnă că n-are ritm. Am învățat asta de la cei din branșă, unde, ca în orice artă, caracteristicile sunt exprimate uneori vag și neclar. Practic probabil că este mult mai simplu: cadre lungi, dialoguri rare, probabil idei transmise prin imagine și nu numai prin text, texte mai mult aluzive. E greu cu artiștii ăștia.
user-5c3bc058f3f8f pe 18 Decembrie 2021 17:29
Dacă va plac filmele enervante, proaste, plictisitoare, etc., urmăriți acest film idiot!
0 0
Iulidesprefilme pe 12 Ianuarie 2021 15:38
Un gest, poate prea puțin gândit, egoist, neinspirat...într-un moment de panică, îl depărtează pe soț și tată de restul familiei...Pentru mamă, gestul are efectul unei avalanșe necontrolate ! Dar, ca orice bulgăre care se rostogolește, situația antrenează alte și alte greșeli, care se vor opri...la vale, acolo unde un alt gest al soțului, de această dată salvator, va reuni familia...
0 0
emy_sinaia pe 13 Mai 2020 18:04
Pe langa comedie.
Ce poate fi mai frumos decat o vacanta la ski in Austria. Se pare ca o avalansa tot in Austria transforma armonia unei casnicii intr-o criza a varstei mijlocii. Incadrarea in comedie a filmului este total gresita. E evident o drama in familie cu scene chiar enervante. Peisajele de iarna sunt absolut superbe.
0 0

Spune-ţi părerea despre Downhill

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells