Comic Book Villains

(2002)

Magazinul cu iluzii

Poster Comic Book Villains Poster Comic Book Villains

Sinopsis Comic Book Villains

Mai mult
Un orasel uitat de lume din America. Aici, singura distractie a multor adolescenti este cititul revistelor cu benzi desenate. In oras sunt doua magazine care vand comicsuri.

Proprietarul unui magazin este un pasionat colectionar, iar celalalt este un cuplu dornic de imbogatire. Cand in oras se raspandeste vestea ca un localnic a lasat, dupa moarte, o colectie de reviste cu benzi desenate, de o inestimabila valoare, intre proprietarii magazinelor se declanseaza o confruntare pe viata si pe moarte, fiecare incercand sa intre…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
diablo85 pe 12 Ianuarie 2013 22:11
Inca un film care ne invata despre forta pasiunii. Iubirea se manifesta in multe forme, uneori nu pentru o fiinta ci pt un obiect. Granita dintre iubire si obsesie insa, poate deveni si ea uneori invizibila.
Un fel de Very Bad Things cu oameni ce n-au despasit stadiul adolescentei. Interpretare buna pt DJ Qualls ("The Core", "The New Guy") si Donal Logue ("Zodiac", "Ghost Rider", "Charlie St.Cloud"), iar pe parte feminina Natasha Lyonne ("American Pie", "Scary Movie").

0 0

Spune-ţi părerea despre Comic Book Villains

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells