Câștigă două cărți nou lansate de Fundația Calea Victoriei - Pentru ce mergem la operă? și Nouă povești muzicale

Dublă lansare de carte: „Pentru ce mergem la operă?” și „Nouă povești muzicale”

Evenimentul are loc vineri, 8 februarie, de la ora 19.00, la Palatul Cercului Militar Național din București, în Sala de Spectacole.

Fundația Calea Victoriei lansează două cărți originale, aflate la a doua ediție: „Pentru ce mergem la operă?” și „Nouă povești muzicale”, semnate de talentatul dirijor Tiberiu Soare.

La eveniment vor participa Sandra Ecobescu, președintele Fundației Calea Victoriei, și dirijorul Tiberiu Soare, căruia publicul va putea să îi adreseze întrebări și să primească autografe.

În final va avea loc un recital oferit de talentata soprană Cristina Fieraru, studentă a Universității Naționale de Muzică București, care va interpreta câteva arii celebre compuse de Mozart, Donizetti și Puccini.

Cele două volume sunt unice în peisajul nostru cultural prin tonul colocvial, informațiile inedite din lumea muzicii și forma grafică specială, cu ilustrații semnate Maria Surducan, se vede în comunicat. Ideile originale ale autorului și felul în care povestește ne introduc în universul unor muzicieni de geniu și ne permit să înțelegem mai bine epoca în care au creat. Cărțile se adresează unui public larg, de la adolescenți curioși să înțeleagă fenomenul muzicii clasice, al operei sau al baletului, până la melomani pasionați, care vor să savureze mai bine compozitorii preferați, prin explorarea perspectivei oferite de un dirijor experimentat și erudit.

Fundația Calea Victoriei și Cinemagia te invită la concurs!
Răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga cele două cărți nou lansate, Pentru ce mergem la operă? și Nouă povești muzicale.

jinglebells