X-Men şi Fantastic Four vor reveni la Marvel, asigură Stan Lee

de Cristina Grigore în 14 Sep 2017
Acesta a dat de înţeles că se lucrează la recâștigarea personajelor înstrăinate

În cadrul unui eveniment desfăşurat în Nashville – Wizard World – celebrul creator de benzi desenate Stan Lee a vorbit despre recâștigarea drepturilor de producţie pentru francizele X-Men şi Fantastic Four.

Marvel a vândut acum 20 de ani drepturile de producţie ale unor personaje din acest univers celor de la 20th Century Fox. Nu se avea în plan, pe atunci, grandiosul Univers Cinematografic Marvel. Potrivit afirmaţiilor lui Lee, studioul va putea folosi în curând, în filmele sale, şi aceste nume înstrăinate.

„Mai devreme sau mai târziu, vom putea folosi toate personajele noastre. Se lucrează la asta. Deocamdată, filmele X-Men încă sunt realizate de Fox. Dar nu vă faceţi griji. În anii ce vor veni, veţi avea din ce în ce mai mulţi supereroi Marvel pe marele ecran”, a spus artistul.

De menţionat că cei de la Fox trebuie să lanseze periodic filme cu X-Men şi Fantastic Four, pentru ca drepturile de producţie să nu revină automat la Marvel. Afirmaţiile lui Stan Lee dau astfel de înţeles că au loc discuţii între Marvel şi 20th Century Fox, însă rămâne de văzut în ce măsură vor acţiona aceştia din urmă, ţinând cont de sumele importante de bani pe care le aduc, în această perioadă, ecranizările benzilor desenate. 

Dacă peliculele Fantastic Four nu au avut prea mult succes, nu la fel stau lucrurile cu franciza X-Men, din care vom vedea anul viitor chiar trei producţii - X-Men: The New Mutants se va lansa în Statele Unite pe 13 aprilie, iar X-Men: Dark Phoenix, pe 2 noiembrie. Deadpool 2 (Mercenarul cu gura mare este şi el asociat universului X-Men) va ajunge în cinematografe pe 1 iunie. 

Exploreaza subiecte similare:

Stan Lee, X-Men: The New Mutants, X-Men: Dark Phoenix, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 11:28
Datator de speranta acest anunt, pentru viitorul unor serii de filme care au avut parte de un real succes, precum "X-Men" şi "Fantastic Four"si asteptam multe concretizari!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells