X-Men: Apocalypse, un fel de disaster movie à la Roland Emmerich?

de Cristina Grigore în 26 Mai 2014
Scenaristul Simon Kinberg vorbește despre continuarea francizei

Într-un interviu de promovare a lui X-Men: Days of Future Past, acordat IGN.com, scenaristul filmului, Simon Kinberg, a vorbit despre sequel-ul deja stabilit al producției, intitulat X-Men: Apocalypse și programat să intre în cinematografe din 27 mai 2016.

În vreme ce realizatorii știu deja ce fel de film au de gând să facă, obstacolul principal vine din partea unuia dintre personajele cheie, antagonistul Apocalypse.

,,Treaba e că am petrecut majoritatea timpului vorbind despre asta și nu e vorba doar despre modul în care vor fi executate efectele speciale în cazul personajului, ce vor fi și ele destul de dificile”, a spus Kinberg. ,,E cu adevărat o provocare să creezi un asemenea personaj, despre care sunt de părere că este cel mai puternic antagonist mutant pe care l-am văzut până acum în filmele X-Men. Mai puternic decât Magneto”, a completat acesta.

,,Am discutat, de asemenea, despre cum să îi dăm o structură emoțională și filozofică. Așadar, el nu este doar cineva care și-a propus să distrugă lumea doar pentru că are această putere. Ceea ce face este – în mintea lui – justificat și validat de o filozofie reală, convingătoare. El încearcă să îi aducă de partea lui pe cât mai mulți – chiar pe unele dintre personajele cele mai familiare – pentru a-i sprijini cauza”, a mai explicat scenaristul.

Referitor la anvergura și dimensiunile producției, Kinberg a menționat : ,,Am discutat despre peliculă ca despre un disaster movie, chiar de genul în care este înfățișată extincția totală a rasei umane. Un film în genul celor realizate de Roland Emmerich, o abordare ce a lipsit până acum dintr-un film cu supereroi, fapt pe care îl consider fascinant”.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Apocalypse, Roland Emmerich, Simon Kinberg, X-Men: Days of Future Past

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
OwYBeS pe 26 mai 2014 11:08
Disaster movie, o abordare ce a lipsit dintr-un film cu supereroi? Kinberg nu cred ca a urmarit Man of Steel :)
Ce-i drept, in Man of Steel, distrugerea a fost doar intr-un singur oras si nu in toata lumea.

TheJesus pe 26 mai 2014 12:45
Dar a infatisat distrugerea intregii rase umane, scopul lui Zod era transformarea planetei Pamant in Krypton, adica toti pamantenii trebuiau sa moara. Nea' Simon ala incearca si el sa promoveze filmul, doar ca e cam prost.
cristi23 pe 26 mai 2014 11:18
x-men apocalypse nu e chiar un disaster movie......ar trebui sa citeasca benzile desenate.......daca se face filmul macar la 50% din calitatea benzilor desenate atunci filmul are sanse sa fie cel mai bun din serie......sau daca l-ar apropia de finalul din animatia x-man evolution......si acolo tot cu apocalypse se termina si e un final superb.......
danny987 pe 26 mai 2014 12:12
din pacate n au mai continuat seria X-men Evolution...
Bayard pe 26 mai 2014 11:41
Interesant, Warcraft a terminat deja filmarile, X-Men Apocalypse nici nu au inceput si se lanseaza in acelasi timp :)). Amandoua filme cu multe efecte speciale.
Costirik pe 26 mai 2014 15:45
Asta remarcam si eu:)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells