Will Smith nu revine în sequel-ul lui The Independence Day

de Cristina Grigore în 24 Iun 2013
Regizorul Ronald Emmerich a confirmat acest lucru într-un interviu

O continuare a lui The Independence Day a fost anunţată recent de 20th Centruy Fox, cu lansarea pe 3 iulie 2015. Cum cei de la Fox nu au spus nimic la acea dată despre implicarea sau lipsa lui Will Smith din proiect, iată că o fac astăzi, prin intermediul regizorului Roland Emmerich.

Cineastul responsabil de succesul lui Independence Day îşi promovează zilele acestea noua producţie, White House Down, prilej cu care a şi răspuns unor întrebări referitoare la sequel. Acesta a confirmat faptul că Will Smith nu va mai apărea în noua iteraţie a aventurilor tensionate din pelicula lansată în 1996.

Cu toate acestea, în film vor apărea o mulţime de feţe cunoscute, ne asigură Emmerich. „Avem în distribuţie jumătate dintre cei care pe care îi ştiţi din primul film. Evident, cealaltă parte este formată din feţe noi” a menţionat regizorul, adăugând şi motivul pentru care Smith nu a fost cooptat pentru sequel : „Will Smith nu reveni în film, deoarece este prea scump”, a punctat Emmerich.

Aşa cum declara cineastul în luna martie, planul este realizarea unei trilogii, următoarele două pelicule primind numele ID Forever Part I şi ID Forever Part II. Acţiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din original, când forţele extraterestre de întărire ajung pe Terra - să păstreze şi să consolideze dominaţia predecesorilor lor - asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la personajul interpretat de Bill Pullman (care şi- a confirmat de altfel participarea), preşedintele Statelor Unite. Filmul se va axa pe o nouă generaţie de eroi, dintre care se evidenţiază fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller (Smith).

Exploreaza subiecte similare:

Independence Day, Will Smith, Roland Emmerich, White House Down, Bill Pullman

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 iunie 2013 09:19
Prea s-a lacomit si Will Smith asta, nu ii mai ajunge cat are. Fraier, oricum doar el are de pierdut.
Jurevycius pe 24 iunie 2013 16:12
Will Smith asta, este foarte arogant, la bagat pe fisu in filme cand poate altii erau mai talentati, peste tot in lume se intampla acelasi lucru - ai pile reusesti, nu ai, aproape imposibil sa faci ceva, lumea se duce dracu, prea multa nesimtire
gepetordi pe 28 iunie 2013 20:20
99% dintre actorii de la Hollywood sunt lipsiti de talent. Adevaratele talente sunt slefuite pe scenele teatrelor, acolo unde-si arata adevarata valoare in fata publicului, nu turnand 100 de duble pentru a gasi una unde nu s-au balbait...Astia-s actorii americani, actuala generatie. Cei cu adevarat buni, Al Pacino, Robert De Niro, Denzel Washington, Jack Nicholson, Anthony Hopkins sunt pe cale sa paraseasca ecranele, lasand in locul lor palide imitatii care se bazeaza pe cascadori, efecte speciale si actori care sa-i inlocuiasca in multe din scene...Chiar si filmele incep sa dea rateuri din cauza lipsei unor scenarii cu adevarat bune; multe B.D. transformate in filme, multe productii copiate dupa filmele europene, filme si mai multe bazate doar pe efecte speciale si mai putin pe jocul actorilor. Intr-un cuvant, comercialul zdrobeste operele adevarate, lipsite de 3D si imitatii desenate pe calculator...Pacat.
airbender pe 24 iunie 2013 10:42
prea lacomi sunt cei de la 20th century ca au facut o caruta de bani dupa urma lui will si acum cred ca pot avea la fel de mult succes si fara el!!sunt foarte curios ce actor o sa preaia filmu!!eu deja mi-am pierdut interesul cat de cat!
neb2069 pe 24 iunie 2013 11:54
Totul se invarte in jurul banilor in ziua de azi, n-ar trebui sa ne mai mire.
xerses pe 24 iunie 2013 19:26
Un actor care reuseste sa aduca mult public, isi merita onorariul pe care il cere.
gepetordi pe 28 iunie 2013 20:25
Scoate-l pe Will Smith din filmele cu multe injuraturi si violenta si o sa ai un nimic... Publicul doreste comercial in locul capodoperelor...Impuscaturi, monstrii, extraterestrii. Aduce a "B movie" din anii 70-80...cu mult mai multe efecte speciale, dar B movie..
gabita1991 pe 24 iunie 2013 22:03
Mda,si eu mi-am pierdut interesul. Fara Will Smith nu mai e la fel. Si el merita toti banii care ii cere, si in ziua de azi, e bine sa ai cat mai multi bani, si el merita, pentru ca e un actor foarte bun. Si nu el l-a pus pe Jaden sa joace in filme, ca doar nu l-a obligat,nu? Cui nu i-ar placea sa fie faimos? Si in plus, are foarte mult talent, doar e fiul tatalui. Am vazut After Earth de 3 ori de cand a aparut, si tot nu ma satur de el. Joaca foarte bine. Nu cred ca nici el, si nici Will Smith sunt aroganti. Atat timp cat sunt foarte buni actori, si cineva ii vrea intr-un fel, plateste oricat. Cei care fac filmul sunt zgarciti si aroganti, pentru ca nu vor sa cheltuie prea multi bani. Sunt foarte curioasa ce va iesii. Mi se pare foarte aiurea ca primul film dintr-o serie, sa fie cu un actor principal, si apoi in partile urmatoare, sa il schimbe. Cum ar fi fost Harry Potter, cu Daniel Radcliffe, si celelalte parti, cu altcineva? Aiurea rau. Cred ca asa vor fi si aceste doua parti din Independence Day. Fara Will Smith, parca nu mai are farmec.
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2013 12:31
Mare pacat, ce rost mai are filmul fara protagonist?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells