Warner Bros. și DC au blocat toate proiectele cu Ezra Miller după arestarea acestuia

de Marina Florea în 9 Apr 2022
Se pare că Ezra Miller are probleme de comportament de ceva vreme

Publicația Rolling Stone anunță că actorul din The Flash și Fantastic Beasts, Ezra Miller, are viitorul la Warner Bros. pus sub semnul întrebării în condițiile în care studiourile s-au hotărât să ia o pauză de la orice proiecte viitoare cu actorul.

Ezra Miller a petrecut o lună în Hawaii, timp în care a fost vizitat de 10 ori de poliție în urma unor plângeri, inclusiv după o arestare și o acuzație de turbulență. Pe lângă asta, Miller a avut și un ordin de restricție după un incident în care a dat buzna în dormitorul unui cuplu, pe care i-a amenințat că „îi îngroapă” și cărora le-a furat portofelele cu bani și acte.

Warner Bros a investit peste 100 de milioane de dolari în producția The Flash cu Miller în rolul principal și este de înțeles că după o ședință cu forurile de conducere de la WB și DC, rezultatul a fost „suspendarea oricăror proiecte de viitor cu Miller, inclusiv orice apariție în DC Cinematic Universe...”

Se pare că Ezra Miller are probleme de comportament de ceva vreme, pe măsură ce Rolling Stone anunță că The Flash a avut „o perioadă dramatică” și că stresul jocului într-un blockbuster și-a pus amprenta, provocând „numeroase căderi” și replici ale actorului de genul „nu știu ce fac”.

Nu se știe dacă acest lucru a fost în spatele deciziei de a amâna premiera lui The Flash din noiembrie anul acesta până în iunie 2023, și nici nu e clar cum decizia va afecta filmul.

The Flash urma să joace un rol cheie în pregătirea DCEU pentru proiecte noi, ceea ce lasă studiourile într-o dilemă. Dacă anularea premierei e imposibilă, există îndemnuri ca filmul să aibă noi actori și noi filmări, deci un remake, ceea ce nu este fezabil fără afectarea universului DCEU.

În The Flash joacă Ezra Miller în rolul Barry Allen/The Flash alături de colegii de platou Ben Affleck (Batman) și Kiersey Clemons (Iris West), cu Andy Muschietti (It) semnând regia. The Flash îi va avea pe Michael Keaton întorcându-se cu Ron Livingston (Office Space) în rolul Henry Allen, Maribel Verdu (Pan’s Labyrinth) în rolul Norei Allen și Sasha Calle (The Young and the Restless) în rolul Supergirl. Michael Shannon și Antje Traue își reiau rolurile din Man of Steel : Generalul Zod și Faora-Ul.

Exploreaza subiecte similare:

Ezra Miller, The Flash

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells